he-joł! Ostatnio na mocy wielotorowej inspiracji zapragnąłem zrobić własny event na sylwestrze.
Zasady: basicly robimy turniej na zasadzie telewizyjnego teleturnieju 1z10. Nie komplikuje dodatkowo zasad, lecimy po defaulcie. Odstępstwem od klasycznych zasad będą 3 koła ratunkowe, po komplecie na każdą rundę (eliminacje + finał). 1 koło: prośba o podpowiedź prowadzącego 2 koło: przekazanie pytania komuś z publiczności 3 koło: prośba o podanie 3ch możliwych odpowiedzi (wymyślanych na żywo)
Theme: Wszelkiego rodzaju KRESKÓWKI. A o moją wiedzę w tej dziedzinie i inspiracji na temat pytań nie musicie się martwić, przygotowanie ~300-500 pytań to będzie dla mnie betka. Ostrzegam, że anime też się pojawią, aczkolwiek w ilości niewielkiej jak na zapotrzebowanie forum, ze względu na moje niewielkie, w stosunku do zachodnich animacji, zainteresowanie takowymi. Głównie możecie się spodziewać pytań na temat kreskówek Disneya, Braci warner, wszelkiej gamy superbohaterów od Batmana po X-menów, czarodziejki z księżyca, Slayersów, Dragonballa, Transformersi, Wojownicze żółwie Ninja, paletę kreskówek Cartoon Network, ewenutalnie z Jetix (dawnego Fox kids). Myślę, że będzie jeszcze kilka tytułów, ale to tak na gorąco rzuciłem tytułami.
Tak więc, jeżeli akceptujecie pomysł i zgłosi się conajmniej 8 (nie więcej jak 12) chętnych, to zacznę powoli przygotowywać pytania.
Zgłoszeni uczestnicy (decyduje kolejność zgłoszeń):
01) Xellas 02) Korm 03) Gumowy 04) Sao 05) Kita 06) Doti 07) Mat 08) Cyfer -------------- 09) 10) 11) 12)
Last edited by The_Bart on Fri Sep 21, 2007 9:24 pm, edited 7 times in total.
|