\(^o^)/ jej bardzo bardzo się cieszę ,ze się kon podobał *^_____^*
Przypłaciłam to zapaleniem krtani i tygodniem antybiotyku _O_
Dołożę wszelkich starań by za rok było lepiej ^^ Już sporo rzeczy zmodyfikowałam xD
@Maczer
LoL Maczer a na którym panelu zasnąłeś xD?
Łiiii bardzo, bardzo się cieszę ,ze się na rysunkowym podobało Maczer ^_^ Z wielką radością wezmę Cię znowu za rok do komisji

(już sobie zapisałam ;p)
Szkoda ,ze nasze forumowe rysowniczki ne wzięły w konkursie udziału a miały by spore szanse
Prace konkursowe chce wrzucić na sieć. W tym celu założyłam już sobie nowe konto Bakowe na DA ;P (to jak by ktoś chciał zobaczyć jaki był by poziom konkurencji p; )
Na cosplayu mnie w ogóle ne było bo... bo mnie ne było... koło 19 wyszłam z konu i wróciłam koło 20.
Wyszło jak wyszło ale na szczęście cosplay odbył się bez problemowo z tego co wiem ^^ No poza tymi dresami którzy przyszli na plac szkolny i zaczęli szarpać się z naszą ochroną i konwentowiczami... Przez co nagle cosplay się zwiną i przeniósł na Maina a szkoła była na ponad godzine zamknięta bo teren szkoły był zabezpieczany przez policję i ochronę szkoły [tą taką pro z pro agencji ochorny O_o] która przyjechała na wezwanie -_-
ta, Dis też sie ulotnioł z rana p;
Swoją drogą dziwne bo o ile normalnie konwentowicze siedzą w budynki (w niedziele) jeszcze do 17 a o 14-15 są spokojnie jeszcze tłumy konwentowiczów to o 13 na konie były już pustki O_O a o 14-15 to już totalnie nikogo ne było T_T LoL przynajmniej kon zwijaliśmy do 20:00 a ne jak w zeszłym roku do 22:00 T3T
@ Aka
Cosplay miał być między 14:00-16:00 w pierwotnych planach bo wtedy jest słonko, dzień i w ogóle ciepło... ale stwierdzili ,ze musi być później, w nocy bo inaczej ne będzie widać co jest na ekranie X_x no OK słusznie ale przez to było zimno i ludzie zamarzali i w ogóle kijowo p; na szczęście sytuacje ratowała ta ciepła herbata (Pulpet, dzięki Ci za to ,ze do mnie zadzwoniłeś w pątek ,ze mam zabrać garnki na herbate na kon xD )
Oświetlenie do sceny miało być razem z dahem w razie deszczu... Ale to były by dodatkowe koszta T_T więc Hebi wziął tańszą wersję = sama scena bez dachu, oświetlenie i nagłośnienia...
Coś czuje ,ze na przyszły rok musimy znaleźć inną szkołę z większym Mainem, dzięki czemu cosplay odbędzie się "normalnie" na Mainie p;
"konukrs rozpoznawania postaci z anime" - ale LoL Aka ten konkurs ja prowadziłam T3T i ne pamiętam żeby był tam ktoś z MW wśród uczestników xD Albo już wtedy miałam omamy xD To był chyba inny konkurs p;
"Konkurs samurajski" - ,ze sie tak nieśmiało spytam... na czym on polegał xD? Bo chyba wyglądał inaczej niż miał wyglądać docelowo xD Bo miał polegać na graniu w jakąś grę na konsole na Mainie p;
laptop - LoooL xD sory Aka, myślałam ,ze Rin wykasowała wszystkie brzydkie flmiki p; hje hje hje xD
A rysunek to ja też poproszę xD jeśli to jest te co Rin rysowałą jak siedzieliśmy w piątek w panelówce bo śliczny ten rysunek był *_*
Tja, konwentowiczki podstawą konwentu
@ Lock
Są jakieś filmiki z tego turnieju szermierczego >o> ???
Ta, Lock Ty sie ciesz ,ze ne sprzątałeś tych kubłów w sleepach bo byś sie załamał jak byś zobaczył co tam konwentowicze zostawiają...
A kto wygrał ten strzelecki? Pamiętasz ksywkę?
@ Boki
A czemu ne pojechaliście później >_>? Pociągów sensownych ne było czy jak?
@ Noika
Popieram! Szczególne jeśli chodzi o te ze zjazdu ><! koło 13 osób robiło zdjęcia/filmiki na zjeździe wakacyjnym :< !!