Hejka

Dziękuję serdecznie za przybycie ^__^ W tym roku niestety również miałam mega mało czasu z Wami posiedzieć T_T i za rok z tego, co widzę będę miała tego czasu jeszcze mniej, jeżeli ścieżki pokierują mnie na inny stopień drabinki organizatorskiej _-_ ale dzięki temu może będziecie się lepiej bawić, bo kon jeszcze lepiej przygotowany będzie ^_^
Dziękuję bardzo za przeprowadzenie atrakcji oraz wszelką pomoc okazaną (: Szczególnie dziękuję osobom, które pomagały mi przy rozkładaniu konwentu już w piątek, oraz czynnie podczas samego konu ^^
Maczer - Dziękuję za poprowadzenie, wraz z moimi znajomymi, konkursu, który powinnam prowadzić ;P
Sami - eee czemu po hentaicach rozłączyłeś wszystkie kable...? Rzutnika tak sie ne wyłącza... Zebrała mi sie za to zjebka, bo potem trzeba było wszystko na nowo podłączyć (przez co była obsuwa w programie) a i rzutnik mógł się coś tam popsuć czy coś... X_X
Panie Korm - wszyscy moi znajomi pamiętają teraz Pana jako tego w płaszczu i goglach co z chęcią latał i wszystkim pomagał ^^ Ma Pan mega plusa p; Dziękuję również serdecznie za pomoc przy rozkładaniu stoisk dla wystawców i za wszelkie inne sprzętowe prace i pomoce ^^
Norrdec - Wszyscy siedzący w punkcie Informacji mile Cię wspominają i cieszą się wielce z Twojej pomocy ^^ jak chcesz to za rok możesz dostać dyżury jakieś w punkcie Informacji [; tomoe z przyjemnością weźmie Cię do zespołu zajmującego się owym miejscem (: Wielce dziękuję za wszelką pomoc, głównie tą przy rozkładaniu sprzętu ^^
Roe + Psycho - Serdecznie dziękuję za pomoc przy rozkładaniu sprzętu i konwentu (: Wasza pomoc jest równie nieoceniona i bezcenna ^_^ Przepraszaaaaam ,że Was tak za to piwo gnębiłam T_T Jakoś Wam to wynagrodzę ,ze musieliście słuchać mojego marudzenia ;P
Kurcze, ne zdajecie sobie chyba nawet sprawy z tego jak wielce mi pomogliście i jakie to wspaniałe uczucie wiedzieć ,ze mogę na Was liczyć <3
Dziękuję!