spoko, spoko, będzie, będzie
ze swojej strony też napiszę więcej jak tylko znajdzie się czas

**
Tzn teraz ==' nie mam niemieckiego, co oznacza, że się wstało 1,5 godziny za wcześnie.**
Moje sprawozdanie będzie raczej listą podziękowań, gdyż świetne sprawozdania na pewno napisze część 30 innych osób :>
Tak więc dziękuję (wg listy z technicznego):

Maczerowi za możliwość wtulania się, za tańce sylwestrowe (za zarejestrowane solo!), za przywiezienie Osadników z Catanu, za taszczenie gitary (szkoda, że nieużytej ;< ) and many more

'Crowkowowi' za organizację gali wespół w zespół z Chi i kawałek sushi Oo

pani Morganie za nocne spacery i rozmowy, za wszystkie przegrane gry, któe i tak były samą przyjemnością XD, za mroczny róż, za przywiezienie Klona..tzn Roego XD

kochanej Żonce za karteczkę świąteczną i płyteczkę z mp3, za uwagę, opiekę, tulipanka, obrączki, fantastic pokaz z flarami i ogólnie za to, że jest
<3 
Noieczce za możliwość zwrócenia mazaczka, za to że nie umarła nam na zjeździe

i za uratowanie szkiców Caia

Xelli za pozwolenie Norrdecowi wykonanie stripteasu i za rozmówki w czasie Zombie Larpa

panu Kormowi za performance tunakowy, za pozwolenie na zrobienie sobie fotki będącego karmionym jajecznicą przez samego rajskiego

Satsi za wybaczenie marnego przywitania

Gumowemu za wspaniałe jadło, za rozmowy w pokoju, za herbatę i płyty (Mistic w tle!)

Norrdecowi za striptease

(Gome, ja ciągle o tym XD )

Akaryuu za robienie użytku z mojego aparacika

Chimerii za Galę oczywiście, za organizację i za bycie Chimerią

Disowi za fryzurkę (nie ścinaj! It's so stylish XD )

Ryjkowi za podwózkę do tesco w wawie ;d

Ch4osowi za tańcowanie, podwózkę, grę w osadników i za ogładę

GvSowi za to, że odrywał się czasem od laptopa by z nami pogadać o sobie

Sputowatemu za fantastyczny pokaz w noc sylwestrową, za opiekę nad Morgi, za sputowanie i robienie filmików

Cyferowi za ból przepony podczas sylwestrowego tańca swoim ' następna!', za pagony ;3

Roemu ..tzn klonowi Roego aka Rajskiemu za pokazanie pośladków >D za ból przepony, rundkę na ddrze, myślenie przy remiku, taniec sylwestrowy i kawał o bułce tartej

Farkowi za pachę, za zdjęcie klaty, za filmik o gejach

*sobie dziękować nie będę*

Irian za performance podczas 'Jaka to Melodia'

Ravenowi za it's no-life performance XD

Muertemu to ja do tyłka nakopie! >_>

Panu Żabce za namiętne pocałunki a Debartowi za grę w Osadników, za bycie Debartem :3 za fazę podczas wymyślania eventu 30 lat później

Caibre'owi za możliwość włożenia języka w ucho, z czego jednak nie skorzystałam XD

Izuni za grę w Osadników, za nocne spacery i rozmowy (ucieczka Cyfowi i Klonowi ftw), za towarzystwo i robienie za poduszkę XD

Matowi i jego niechęci do wszystkiego za pojawienie się, za przeszkadzanie w tworzeniu eventu 30 lat później ciągłym wpadaniem do pokoju

za chusteczkę w nocy

Terci za heroiczną pomoc Gumowemu w kuchni podczas gdy my się obijaliśmy!!!! *hail*

Cognito za boskie poczucie humoru, za Chime 30 lat później!

Klonowi tzn Roemu za przybycie, za masę ciekawych rozmów, nocne wypady, śpiewanie i inne fazy przy remiku i makao, za boski akcent, za las zaj*biście daleko i śmierć wodza

Bilbo za powiedzenie prawdy w twarz
Ogólnie wszystkim za przemiły tydzień <3****