W powyższej wiadomości są błędy w przejazdach. Nie ma autobusów, które jechałyby w stronę Siennicy, a co za tym idzie i Wólki,
z Dworca Zachodniego. W tych linkach w ogóle nie ma takiej stacji jak zachodnia, a na pewno żadna z tych
WARSZAWA, PL.ZAWISZY
WARSZAWA, CENTRUM
WARSZAWA, MUZEUM NARODOWE
WARSZAWA DW.STADION
zachodnią nie jest.
Byłam dzisiaj na tym przystanku przy Dworcu WKD Ochota zobaczyć, czy te godziny podane w 'jak dojechać?' są takie jak na rozkładzie. To jest powyższe WARSZAWA, PL.ZAWISZY. Byłam tam o 14.20 i stały tam właśnie dwa autobusy. Na rozkładzie figurują godziny:
Do Mińska przez Siennicę (i podejrzewam, że Wólkę też)
08.50
14.45
18.40Slightly different, huhn?
Cyfer wspominał, że możemy też jechać z Dworca Śródmieście pociągiem do Mińska Mazowieckiego (podobno jeździ średnio co pół godziny) a potem to już jest rzut beretem (trochę dalszy

)
Sugerowałabym nie pchać się na dworzec stadion, bo nie wiem, czy ktoś tam jest obeznany. Ja się tam nigdy nie kręciłam.
Podsumowując, nie pchamy się na ZACHODNI, bo nie ma po co. Miejsce z 'jak dojechać?' jest przystanek od centrum, więc bardzo niedaleko (wiem, gdzie dokładnie). Moja propozycja, to zbiórka w Hali Głównej na centralnym, kto kiedy da radę.
Usa, Aka i Roe będą albo o 6 z kawałkiem albo o 12, dunno.
Cyf ma się pojawić z chlebem i solą witać powyższych.
Morgana będzie o 11.00.
GvS i Korm około 12.30.
Te osoby zapraszam na zbiórkę.Na miejscu ustalimy, czy chcemy ciuchcię ze śródmieścia, czy bus z pl. Zawiszy.
Jeśli ktoś chce dołączyć, to proszę się kręcić na Hali Głównej i machać do nas, albo dzwonić.
Moje cztery litery będą się tam krzątać być może od jakiejś 8, 9, albo 10 (w zależności czy budzik będzie łaskawy).
A teraz idę zapłacić Disowi XD