Na chwilę obecną planowana data to
4-5 października 2008. Może jednak ulec jeszcze zmianie ale wątpię...
Miejsce mamy zamiar zmienić ale w ostateczności będzie w tej szkole co ostatnie jak się nic innego ne znajdzie.
Tak więc ;3 w zeszłym roku przedstawiciele MW przeprowadzili (i wygrali ;P) turniej MtG oraz pomagali przy konkursie rysunkowym ;3
Powstała słuszna propozycja by zareklamować na konwencie MW i przeprowadzić więcej atrakcji : )
Jako ,że jestem odpowiedzialna za atrakcje, zwracam się do Was moi mili z zapytaniem co chcieli byście na Bace uczynić?

np. konkurs wiedzy o RO by GvS ;P albo panel o prowadzeniu sesji RPG poprzez forum czyli obecne tu questy

Albo w ogóle panel o MW, o społeczności, działalności, pokaz kompromitujących filmików itp.

Swego czasu rozmawiałam z Maczerem o warsztatach rysunkowych i rozumiem ,ze jest to nadal aktualne
Wiem ,ze do konwentu jeszcze sporo czasu ale mija on straszliwie szybko /;
Ostateczny termin zgłaszania atrakcji (wszystkiego co potrzebne na ich temat) upływa na miesiąc przed konwentem aczkolwiek chciała bym mieć to już najlepiej na półtora-dwa miesiące przed konem bo potem jak mi wszyscy na ostatnią chwile będą wysyłać to będe miała urwanie głowy jak w zeszłym roku T_T (ta, wiem ,ze i tak bede miała xD)
No chyba ,ze nikt się ne wybiera tak więc samo przez się się rozumie ,ze żadnych atrakcji wtedy MW ne robi T3T
Ah! i w tym roku ne ma czegoś takiego jak wcześniejsze rezerwowanie sobie sleepów, tym bardziej całych. Sleepy będa otwierane sukcesywnie, czyli jak jeden cały się zapełni to otwierany będzie następny. Sorry, ja nic na to ne poradzę...