Szanowna załogo MW
Niektórzy z Was już zdążyli otrzymać indywidualnie pytanie, które za chwilę zadam całości. Mam nadzieję, że odpowiedzi reszty będą równie pozytywne.
A pytanie brzmi: który jest agentem? ....error ( to przez te filmiki z Kłodna XD )
no dobra, dość żartów. Oto prawdziwy powód notki:
**** CZY WYRAŻASZ ZGODĘ NA UMIESZCZENIE NA KONCIE MULTIWORLD KOPII SWOICH PRAC ZWIĄZANYCH TEMATYCZNIE Z FORUM? ****
Pytanie dodatkowe dla osób, które się zgodzą:
1. Czy są jakieś prace (z tych już obecnych na Twoim koncie), których kopii nie pozwalasz umieścić na DA multiworld?
Od razu pragnę zaznaczyc, iż:
1. Prace, znajdujace sie w Waszych scrapach NIE BĘDĄ umieszczane na naszym koncie. Będziemy wrzucać TYLKO skończone prace. Nie wiem, czy ma sens wrzucanie kopii scrapów do naszych scrapów ==' Jeśli Wy go widzicie, to to przemyślę
2. Miło by było, gdybyście jednak podsuwali opiekunom konta ( a zwłaszcza mi ) linki do wrzucanych przez Was prac związanych z MW. Co prawda na swoim indywidualnym koncie mam Was podwatchowanych, ale przecież Wasze prace nie wiążą się tylko z Multiworldem. Ułatwcie nam troche zadanie i zaraz po wrzuceniu MW-pracki dajcie o tym cynk na mw-koncie plx plx PLX (bo do tej pory ta prośba do nikogo nie trafiała, z czego jest mi przykro == ).
3. Każda kopia pracy dostanie opis od osoby-zwanej-opiekunem-konta-mw, która tą kopie wrzuci. W opisie pracy pojawi się link PRZEKIEROWUJĄCY na oryginał, gdzie też należy składać komentarze i favy.
4. Kopie prac na koncie multiworld są po prostu REKLAMĄ Waszych prac, nie należy ich więc tam komentować i favować ( ale bić za takie favy nie będę, najwyżej ich autor będzie

)
5. Jeśli jakaś praca nie jest kopią z innego konta to JAK NAJBARDZIEJ NALEŻY JĄ KOMENTOWAĆ I FAVOWAĆ. Będą takie prace, gdyż są osoby na forum, które nie posiadają konta na DA ( ze wzgledów osobistych, moralnych, et cetera

)
Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam. Proszę pytać w przypadku niejasności.
Odpowiedzi na pytanie można podawać w tym temacie, ale bez spamu plx. Za spam absolutnie nie będa uważane pytania związane z powyższym tematem ;3 Zresztą jeśli ktoś czegoś nie zakumał, to może też pytać na gadu, na ircu czy tez prywatną wiadomością (zarówno na forum jak i na DA )
Co złego to (nie) ja
Czekam na odpowiedzi. Póki co chyba można już wrzucać prace osób, które już się zgodziły.
-------------
EDIT:
Niektóre prace pozwolę sobie pomniejszyć w adobe, poniewasz mają przerażający format ;3 W pełnej krasie jednak wciąż będziecie przecież mieć je na swoich kontach ;3