,,Zelot, prosze, najpierw doczytaj, o co chodzi, potem krytykuj i sie wypowiadaj."
Przyznaje ze ten temat nie czytale od poczatku bo mie sie poprostu nie chcialo :/.
,,Po pierwsze, Cyfer robi karty dla siebie. Czasem mu cos wyjdzie, czasem nie wyjdzie. Widac, ze specjalnie na magicu sie nie zna, ale pyta sie nas o zdanie a ludzie dzielnie komentuja i doważaja jego karty. Szacun dla niego, jakby rzekl tu ziomal. "
Dlatego ja tez dzielnie komentuje jego poczynania.
,,Po drugie, rozmawiamy o turnieju Multiworld: the Suffering a nie MtG. A MW:tS turnieju nie powinno byc wlasnie przez brak wywazenia naszych kart. A M:tG turniej bedzie, ale to juz nie ten temat, wiec caly ten wyjazd z bezsensem kupowania talii a potem nie grania nia... mam wrazenie ze wynika z twojego nieuwaznego sledzenia topica. "
Sam napisalem wczesnbej ze czysta glupota jest kupowanie talie a poniej niemozliwos z nimi grania ani testowania.
,,
Po trzece, dlaczego niby MW:tS mialoby klimatem nawiazywac do Fantasy? tego zupelnie nie rozumiem. Klimatem to ma ono nawiazwac do MW. Mechanika do M:tG. A gdzie tu fantasy widzisz? Nie wiem. "
Nie skapowalem z kilmatem myslalem ze robicie karty to MtG.Poprostu nie wiemdzialem o co chodzi z tym ,,safering".
,,No i na koniec... nie uwazam, zeby artystczne uzywanie obrazkow zwiazanych z Alienami itd bylo nieoryginalne. Uwazasz, ze twoj awek jest oryginalny? Sam go rysowales? A prawda taka, ze karty cyferka sa ladne, estetyczne, ciekawe i przede wszsytkim odpowiednie klimatem. "
Juz sie nie miales do czego dowalic

.Popierwsze niegdy nie mowilem i nie sadzilem ze moje ikonki sa orginalne i przezemnie rysowane poniewaz nie umiem rysowac zwlaszcza na komipie w przykladowym paint'cie.Sa to wycinane z roznych rzeczy typu blizzarda fanart lub z kart o minotaurach.Mowisz ze nawiazuje do klimatu multiworlda ale nie slyszalem zeby jakies alieny chodzily u nas

.Mogbys mi moze przytoczyc post zwiazany z nimi poniewaz malo czytam w questach i takich podobnych tematach.A ty raczej jestes obeznany we wszytkim:D.