[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 456: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 456: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 95: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 95: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4246: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3685)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4248: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3685)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4249: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3685)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4250: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3685)
Multiworld • View topic - Moje boje z Hanią -> Topic absurdalny...

Multiworld

Nothing is impossible in the Multiworld
It is currently Mon Jun 09, 2025 7:12 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Moje boje z Hanią -> Topic absurdalny...
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 1:27 am 

Słuchajcie, zakładam wam ten topic jako pewien log moich rozmów z moją dość specyficzną przyjaciółką.. Windu się najczęściej "żalę" o niej, ale jestem skłonny udostępić te rozmowy szerszemu gronu.. Otóż moja przyjaciółka Hania nienawidzi żydów i wierzy (i jak mniemam umie udowodnić) ze 99% mediów i władzy europejsko zachodniej jest przezeń kontrolowanych i nacja ta wciska nam ciemnotę i wprowadza celowo w błąd, by samemu zarobić i pozbyć się swoich wrogów -> Muzumanów i arabów. Tymi kulturami natomiast jest zafascynowana (Świetnie gotuje ich specjały, pycha:) ) i broni ich nogami i rękoma, podkreśla mi represje na nich, o tym jak media o tym milczą i przekłamują all, by wyszło na to, że islam jest religią terrorystów i pragnie zniszczyć/zawładnąć światem..

Tyle tytułem wstępu. Nie próbuję tutaj Hani ośmieszyć, chcę jedynie przeciwstawić jej poglądy z waszymi. Proszę o merytoryczną dyskusję i nie ośmieszanie Hani -> Szanuję jej poglądy, mimo że ich nie podzielam, albo podzielam nie w pełni. Na dobry początek dysusja zapoczątkowana opisem Hani p.t. "Neewsweek to gówno". Ostatnie zdanie ma dla forumowiczów wątek humorystyczny, aczkolwiek idealnie tam pasowało i uratowało mi skórę:]

The_Bart (1:03)
a czym ci neewsweek zawinął?
Hanyah (1:03)
jełopy i debile tam parcuja
Hanyah (1:04)
proamerykaska gazetya kroea pisze bdury
The_Bart (1:04)
a co takiego napisali.. ?
np ."Z probleme fundamentalizmuy islamskiego borykali sie już starozytni"

Zresta w akzdym numezre mozna sie doszukac takich bzdur
Hanyah (1:05)
tyo jest jedno z najbardziej idiotycznych i ziejacych jadem czasopism jakie znam
Hanyah (1:05)
zaraz obok wprost
The_Bart (1:05)
Ja myslę jednak że Fakt jest gazetą dla debili
Hanyah (1:06)
tak samo ze Sura jaks tam w Koranie nakazuje bic kobiety miedzy godz.16-18
czytalam Koran 2 razy nic takiego nie ma
kolejny piekny kwiatek
The_Bart (1:06)
A Wprost skierowana jest do b. wąskiego grona odbiorców
napsisali ze Irak, Persja i Iran\to panstwa arabskie
The_Bart (1:06)
heh..
Hanyah (1:07)
Newsweek pisza natomiuast debile i kretyni
The_Bart (1:07)
Wiesz Hania..
to piersze i trzecie mnie najbardziej rozbiło
ja nie kuma jak mozna ludziom wciskac taki kit
The_Bart (1:07)
Jeżeli nawet raz na jakiś czas pojawi się artykuł z błedem, nie znaczy ze cala gazete od razu wrzuta sie do kosza z napisem "gówno"...
Hanyah (1:08)
alre to nie ejst raz na ajkis czas
The_Bart (1:08)
A newsweeka nie raz miałem w rękach i podoba mi się jego formuła -> Przyjemnie się czyta w podrózy
mozna by napsiać ksiaze z ytatatmi
ale to sa powane gówna
bo juiuz po szkle sredniej sie wie ze Iran i Persja to nie sa panstwa arabskie
Najczęściej mam uzupełnienie/głebszą i ciekawszą analizę tego, co często słyszę w TV/radiu
Tak samo jak Angora
kurde czego analize
Ale Angorę czytam częściej
lepeij sobie pocztaj basnie bracii gerimm
Hanyah (1:09)
weicej w tym prawdy jak w Newsweeku
i nie wmawiaj mi ze raz na jakis zcas sie poajwi lay bład
The_Bart (1:09)
Oki Maleństwo.. Ja cię do newsweeka przekonywać nie mam zamiaru, bo czytam go raz na 2 lata
bo po piersdze nei arz na jakis czas
The_Bart (1:09)
Co innego, jak chcesz sobie na Angore powrzócać
a por drugie pwoazne błedy
wiesz ja sie nie ebde zbnizac so tego poziomu i czytac czassopisma dla debili
i ci wspólczuje
Hanyah (1:10)
ze czytasz
The_Bart (1:10)
dziekuje

Alew atka prawda
no jak Bart mzona napsiać takie bzdury i siac taka neinawisc
pzreczytaj sobie sch artykuły io islamie
jedna wielka neinawisc
iamerykanska polityka
to juz brzmiało troche jak hipokryzja w tym momencie
do tego stewk takich bzdur
Hanyah (1:11)
Ci ludzie nawet nie maja podstaw wiedzy na ten temat iw ofole nie powinni sie barc za cos takeigo
pisząc takie zrecz tak naparwde wyrzadzaj spoleczeństwo ogromna szkode
jaka hipokryzja?
The_Bart (1:11)
nieważne
The_Bart (1:12)
Rozumiem twój ptk. widzenia
Hanyah (1:12)
i nie mwo mi ze nie man racji bo akurat mam ,ale Ty neistety jestes osoba ktore alubi ja mieć nawet gdy jej nie ma. Fakt jest ze Newsweek to brukowiec psizany pzrez ludzi których powinno sie zamknac w zakłądzie psychaitrycznym

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 6:52 am 

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 7:44 am 

Pfff.... <drapie się po głowie>
W sumie to sam nie wiem... pozazdrościć chwili rechotu, czy iść szukać sznura....?

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 1:41 pm 

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 8:28 pm 

Czego innego można było spodziewadź sie po naszym Bardzie?? ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 10:41 pm 

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Dec 03, 2005 11:45 pm 

W drodze wyjątku będe nazywał cię BArdem... jeśli ci to nie pasuje to zaczne od Bartłomieja... Wiec sie nie czepiaj...

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Dec 17, 2005 11:48 pm 

Dziś odcinek 2. :D Temat: Czy powinno się zlikwidować psychologię + Freud jest głupi. Aktorzy:
Imć Debart - entuzjazta teorii Freuda
Imć Hania - przeciwniczka psychologii (Tak, wiem że Freud to psychoanaliza)

Zaczynamy!!

Hanyah (22:42)
wies co
Hanyah (22:43)
am jakas schize albo proroczy sen a jezeli proroczy to mnie przeraza
Hanyah (22:43)
sni mi sie ( i to nie pierwszy raz), ze jestem z męzczyzną no i sobie pwoiedzy...figlujemy anagle pda ktoś z moich rodziców albo ojciec, albo mataka albo co gorszaoboje
Hanyah (22:44)
jestesmy w lesie i figlujemy - oninas znajduja
u mnie w domu - znajdują
w kinie - znajdują
na uczleni w lektorium ( nie wei mczemuakurat tam)
jialam okropnysen że ukradłam klucze do lektorium serbsko-chorwackiego
The_Bart (22:45)
a z kim figlujesz?
Hanyah (22:45)
i sie kochaliśmy bardzo namietnie,że co chwila wpadalismy na jakies półki i słowniki spadały, tomy Iva Andrića, serbki koran, na koncu na stole, leca story papeirów a nglae do lektorium wchodzi...
...moja matka

Hanyah (22:46)
skad ona tam?> Onanawet neiwei gdzie ja studiuje , wie tylko ze Gdańsk Przymorze
The_Bart (22:46)
jestes facetem i bzykasz swoja matke?!

w ogole jakie to zboczone w zyciu nie chcialabym sie kochac w lektorium ani w lesie
nie
JESTEM Z FACETEM I PRZYŁAPUJE MNIE NA TYM MOJA MATKA
a zkim to robisz?
NIE KUMASZ WŁĄSNIE CI O TYM OD POCZATKU USIŁUJE POWIEDZIEC
[A w lesie mogłoby być fajnie^^]
Hanyah (22:47)
ZE śni m isi4 ze to ronbi9e ,niekoniecznie seks, nawet petting
i obojetnioe gdzie nei ejste to aolbo przyłapuje mnie ja tym moj ojciec, albo matka , albo oboje
The_Bart (22:47)
a zkim to robisz?
W lesie wcale nie jest fajnie
nie powiem <zawstydzony.

Hanyah (22:48)
nie wiem czemu mi się snia take rzeczy
Hanyah (22:49)
zwłaszcza zę teraz nie mamtakiego problemuskoro jestem sama i nie ma faceta
Hanyah (22:49)
nie wiem..
Hanyah (22:50)
skad sie biora takie rzeczy
The_Bart (22:50)
możesz chciałabyś wolności i swobody godnej faceta..
co?
a czy kobieta jest mniej wolna od faceta?
The_Bart (22:51)
W twoim przypadku tak
Hanyah (22:51)
nie rozumiem
Ze względu na normy moralne jakie sobie narzucasz
a jaki jest wg Ciebie moj przypadek/
Ty masz bardzo wysokie wymagania wobec partnera
iuwazasz zę przez to jestem miej wolna?
Skad wiesz jakie mam
podczas kiedy facet najczesciej znajdzie, zrobi co chce i zostawi
nigdy ze mna nie byłes
mowiac steoretypowo
The_Bart (22:52)
ale cie slucham
The_Bart (22:52)
i prosze bez agresji, probuje pomoc
Hanyah (22:52)
uwazsz ze fakt iz chce przez jakis czas zostac jeszcze dziewica to sa wysokie wymagania
Hanyah (22:52)
zero agresji póki co
The_Bart (22:53)
Uwazam, ze mozliwe jest, jest PODŚWIADOMIE tego pragniesz, twoja świadomość odrzuca te pragnienia ze względu na twoje zasady, które są silne
Hanyah (22:53)
Pzoa tym ja wcale nie czuje sie zneiwolona
i tu nie amsz racji
bo ja chce rzecywisscie ale keidys nie teraz
naparwde myslsiz poejcia
The_Bart (22:53)
Sen jako facet który robi to gdzie popadnie symbolizuje twoje ukryte pragnienia
ja sobie tego nie narzucambo narzucanie jest robieneim czegoś na sile
The_Bart (22:54)
Sny pojawiły się w momencie, gdy jesteś samotna...
Hanyah (22:54)
ale ja wcale nie snie ze jestem facetem i robie togdzie popadnie
czytasz w ogole co cipisalam
JA jestem wtych snach sobą - HANIA i mam faceta i robię to z nim w róznych miejscach i gdziekolwiek nie ejstem to przyłapuje mnie na tym któryś z rodziców albo oboje
The_Bart (22:55)
czyli kiedy w.g. twoich zasad, ktorych niekrytykuje w tym momencie, ale probuje nimi wytlumaczyc twoje podwiadome, wlasciwie nie swiadome pragnienia, jestes jeszcze bardziej oddalona od wszelkich uciech fizycznych niz wtedy gdy jestes z facetem
Hanyah (22:55)
mysle ze boje sie zenujacych sytuacji i o to chodzi
]jak byłam z Michalem czy z Arkie mtez mi sie to sniło, tylko ze tera jakos tak cześćeij
tak czy siak w snach mamy doczynienia z negacją ciebie
Ale BArt źle mnei rozumiemsz
Robisz rzeczy ktorych normalnie bys nie robila w miejscach niestosownych
mozliwe
ja wclae nie chce sie kcohac rozmiesz
z Michałem, z nikim
wcale tego nie pragn
Hanyah (22:56)
e chce kiedyś
The_Bart (22:56)
swiadomie tak! Nie przecze! To jest twoje EGO i nie wątpię w nie
The_Bart (22:56)
Ale podświadomość, lepiej, nieświadomość to zupełna inna para kaloszy
Hanyah (22:56)
to tak jak z dziecmi , chcę je keidys mieć ale nie teraz, gdybym je teraz mialas to zrujnowałyby mi zycie , tak jakbym teraz psozl a z facetem do łozka - tez zrujnowałoby mi to zycie i psychikę - BO NIE JESTEM GOZTOWA

Hanyah (22:57)
tak szczerze to NIGDY nie mialam jeszcze ochpoty sie z nikim kochac nawet z Michalem - tzn tak w pełni...
A jak to sobie wyobrazałam to w mojen wyobraxni byliśmy juz kolo30stki
The_Bart (22:57)
Co nie wyklucza tego, ze w podświadomość czai się libido, które teraz w chwili samotności wywołuje te sny
ja na parwde tego nei chce i nie potrzebuje tegopóki co
Hanyah (22:58)
a jaysle ze one sa odzwierciedleniem moich leków
The_Bart (22:58)
ich cykliczność dowodzi podłoża psychoanalitycznego, zakładając oczywiście, ze istnieja sny losowe
leków ze jak kiedys bede miala faceta to kots z rodziców mnie przyłapie w jakiejś intymnej sytuacji-czego sie boję
boisz sie zlamac i sie "puścić"?
mozesz jaśniej?
tego sie nie boje bo iwem ze tego nie zrobiw
nigdy sie tego nie bałam
Rozumienie dosłowne tego snu jest błędem
The_Bart (22:59)
Na pewno nie o to chodzi
w świetle mojej wiedzy
Hanyah (22:59)
nochyba ja wiem najlepeij]
Niestety w tym przypadku nie
Hanyah (22:59)
bartek gwałty tez mi sie czesto snia
The_Bart (23:00)
Jezeli cosik w sobie tłumisz, czego nie jesteś swiadoma, to na pewno sie bez odpowiednich bodźców do tego nie przyznasz = sny nie miną
Hanyah (23:00)
i powiem ci ze te wszytie sny to moim zdaniemsa odzwierciedleniem najgorszych rzeczy jakie mogłyby mnie spotkac i których najbatdzei jsie boj
The_Bart (23:00)
nie miną oczywiście póki nie zaspokoisz podswiadomej po3by, albo sobie jej nieuswiadomisz i zaakceptujesz
jakiej potrzeby
ze chce sie z kims kochac?
Hanyah (23:01)
ze chce aby mnie matka na tym przylapała?
The_Bart (23:01)
"chce" to zbyt mocne słowo
albozechce aby mnie tkoś zgwałcił?
The_Bart (23:01)
Masz nieswiadomą potrzebę
NIE MAM
daj to sobie wytłumaczyc
nie mam tej potrzeby
neikazdy kto ma ukonczone 21 lat ma ta potrzebe
The_Bart (23:02)
W świetle poznanej literatury i wiedzy w dziedziny psychoanalizy niestety nie mogę się z tobą zgodzić, ze nie posiadasz podświadomych pragnień, które na starcie negujesz
stop
pomylka w zdaniu
W świetle poznanej literatury i wiedzy w dziedziny psychoanalizy niestety nie mogę się z tobą zgodzić, ze nie posiadasz podświadomych pragnień,
Hanyah (23:02)
jak byłam z Michalem mialam wiele poptrzebitez fizycznych i nie powiem ze pzrez ponad 2,5 roku do niczego nie doszło. i kochałam Go bardzo... Ale nigdy mnie anwet przez chwile nie podkusio aby sie z nim kochac i nigdy też tegonie chcialam
The_Bart (23:03)
ponieważ twoje EGO, czyli świadoma część, jak sama mówisz nie była gotowa
I nie chciałaś tego
i w porządku
Co innego co się działo w podświadomości
Hanyah (23:03)
Wg ciebie to ja chcebyc dziewica bo chce byc "czysta" i"niewinna " az do ślubu i wymuszam tona sobie...
A tak naparwde podswiadomie tego chce..
Tyljoze moje NARZUCONE zasady m ina to nie pozwalaja
gdzie spychałaś wszystkie te momenty, gdy myślałaś by ulec erotycznej chwili czy zdawałaś sobie z tego sprawę czy nie
The_Bart (23:04)
Tyljoze moje NARZUCONE zasady m ina to nie pozwalaja -> Dokładnie o tym mówię
Hanyah (23:04)
włąsnie to jest bzdura
Masz zasady i dyscypilnę, która sprawia ze wszelkie popędy uchodzą do nieświadomości
wszystko pzrekrecasz
a ty all moje teorie odrzucasz
]Ale kurde włąsnie ci to poraz tysieczny powtrazam Ze ja nie mam tych popędów
No ok
Hanyah (23:05)
bo bzdurygadasz,,,
The_Bart (23:05)
a ja ci powtórzę, ze to niemożliwe
ja na soebie tego nie wymuszam, kuamsz?
powołując się na dziedzinę nauki powołaną przez Freuda
nie to nie jest wymuszanie
To jest część ciebie
twoje EGO
nie uprawiam sexu bo nie chce i nie znaczy ze widze w tymcos zlego ze inni go uparwaiaj. Gdybym z Michalem sie kochala wcale nie uwazma abym sie pusciła,bo jednak dostatecznie długo bylismy razem
ale ja po prostu nie chce
i NIGDY nie chcialam
Hanyah (23:06)
niue ammtej potrzeby rozumeisz?
NIE MAM
The_Bart (23:06)
EGO nie chce. It MOŻE chcieć, jednak jest tłumione i potrzeby te spychane są do nieswiadomości, skąd mogą znaleść ujście n.p. w snach, w przejęzyczeniach
Hanyah (23:07)
sny sa odzwierciedleniem leków
a nie pragnien
tzn moje
boiwem ze jakbymto teraz zrobila to bym tego załowala
i to bardzo
The_Bart (23:07)
A mimo tej tezy wciąż się powtarzają
nawet gdybym byla od lat z facetem który mnie kcoha i którego ja kocham
nie zrobiłabym tego
tak z\samo z gwałtem
The_Bart (23:07)
Skoro to wiesz, to czemu wiec podwiadomosc gnebi cie tymi wizjami?
Hanyah (23:08)
]tez tgo nei cche to chyba loguiczne wiec nei mow ze skoro mi sie to czesto sni tzn ze podswadmie tego pragne
The_Bart (23:08)
Musisz znaleśc meaforyczny sens snu, by się go pozbyć
bo to jest analogiczne do Twojej teorii sexu
okej
czyli idac twoim tokiem myslenia równiez podswiadomie chce być zgwałcona
skoro czeso mi sie to śni....
ale znowu, z tym gwałtem. gwałt jest symbolem czegoś
Ukrytym przekazem
Hanyah (23:09)
normalnie mojego ego to odrzuca ale podświadomie tego chce
The_Bart (23:09)
Nie dosłownie odtwarzanym filmem
podświadomość może chcieć tego co kryje się pod metaforą gwałtu
Nie samego gwałtu
weisz co skonczmy ten tematbo to nie mam sensu
The_Bart (23:10)
Tak samo jak nie chcesz sie kochac w lesie i innych dzikich miejscach
to jest metafora
Hanyah (23:10)
ja nie chce sie w ogole kochac
i nie wiem czy kiedykowleik bede chciala rozumesiz
Choć przyznam, ze nie wiem jak wytlumaczyc obecnosc rodzicow w twoim snie
no lek?
przez zenującymi sytuacjami
The_Bart (23:11)
No dobra.. odrzucmy teorie seksualna jako zbyt oczywista
kopulacja w dziwnych miejscach kojarzy ci sie z zenujacymi sytuacjami
Hanyah (23:11)
BArtek swiat nie kteci sie tylko wokl sexu
Jakimi?
Hanyah (23:11)
i niekazda mysł człwoeika ku temu zmierza
nie, ale podświadomość tak Ale chwilowo przucajmy tą myśl
Hanyah (23:12)
nozenujacymi czyli ze rbisz to atu nagle rodzice wpadaja
The_Bart (23:12)
szukamy znaczenia metafory tego snu
bo tak głupi freud napisal, a tak naparwde wiele jego teorii nadaje sie do kosza
Doslowne znaczenie nie jest rozwiazaniem
bo Hania tak mówi?

dobra alefakt zechce sie kochac tlko nie robie tegobo sobie cos narzuciłam jest bzdura
Hanyah (23:13)
wiez dla mnei gosciuy jest nienormalnyskoro uwaza ze wszystko skupia sie na sexie
i kazda mysl ku temuzmierza
The_Bart (23:13)
nie kazda
The_Bart (23:13)
uinfantylniasz jego założenia
zresta teraz nowoczesna psychologia odrzuca wiele jego teorii
Hanyah (23:14)
i juz nie esjt tym wielkim Freudem jakim był kiedya
The_Bart (23:14)
bazuję się na podstawach, które stanowią fundament po dziś dzień
nie ja po prostu nie uznaje psycholgii jako nauki
The_Bart (23:14)
nie na pomniejszych teoriach
dla mnie to jest takie pieprzenie o niczym a psychologowie to najbardziej zadyfani i zarozumiali ludzi na ziemi
Hanyah (23:15)
psychologia wg mnie nei ejst nauka i jej nie uznaje
jest w niej zbyt wiele niescisłosci
a wiekszośc ludzi idzie studiowac psychologię tylko p oto aby rozwiazać włąsne problemy z którymi nie potrafią sobie sami poradzić
The_Bart (23:15)
ludzki umysł to nie kawałek skały, który możnaby rozłupać na części pierwsze i skatalagować ziarnko po ziarnku
The_Bart (23:15)
dlatego też nbieścisłość nauki
Hanyah (23:16)
nie znam zadnej normalnej osoby która by była psychologiem bądx ja studiowała
The_Bart (23:16)
brzmi to jak ignorancja dla mnie
pzreciez ty nie jestes psychologiem
(na szczeście)
The_Bart (23:17)
nie, ale intersuje sie psychoanalizą
i pokrewnymi działami, które to obejmują psychologię
jako ze pierwsza sie z drugiej wywodzi
Hanyah (23:17)
no widzisz a dla mnie to bzdura,bo kazdy człwoiek jest inny i nie mozna jednego głupiego schematu przypasowac do kazdego człwoieka
i nieszanuje psychologów
wręcz mnie zrazaja i odstraszają
Hanyah (23:18)
dla mnei ci ludzie nie są normlanie wiec nie moga tworzyc normalnych teorii
The_Bart (23:18)
Psychoanaliza zajmuje sie nerwicami, ktorych leczenie drogą psychologii jest niemożliwe
The_Bart (23:18)
tak, ale mozna opracowac schemat/metody, które mają szanse pomóc choremu
psychologia to nie dział medycyny wiec nie ma tu mowy o leczeniu
ale zrozum ze psycholog to nienlekarz wiec nei zajmuej sie chorym
Hanyah (23:19)
jakjuz to psychiatra
The_Bart (23:19)
a mimo all proces leczenia występuję i jest nierzadko skuteczny, często wsparty odpowiednimi medykamentami
ale psycholog nie zna sie na lekachwiec jak mzoe jes zapsiac
jeszcze raz Ci powtrazam ze to nie leka
Hanyah (23:20)
rz
The_Bart (23:20)
psycholok nie
psychoanalityk tak
Poza tym psychoanalityk zajmuje sie zupelnie innymi rodzajami schorzen psychiocznych nizeli psychiatra
Hanyah (23:21)
gdyby wierzyc psychologom to powinnam byc dzisiaj geniuszem z fizyki i matematy, uposledzona pod wzgledem czytania i pisania o jakies 6 lat (mam talenty plastyczny)
i jestem aseksulanai niewiele mi brakuje abym dosala sie do mensy
BZDURA Tylesa warte ich testy...
aha i cierpie na aliteracje

Hanyah (23:22)
tosa zdania psychologów na moj temat
Hanyah (23:23)
stek bzdur - nic nie jest prawda
The_Bart (23:23)
psychologowie jako tacy mnie interesują, jeżeli nie chaczą o psychoanalizę
psychoanaliza to dla mnie tez stek bzdur na kołkach
nie wierze i nikt mi tego nie wmowi
The_Bart (23:24)
mysle, ze negacja technik i wiedzy, ktora pomogla wiecej osobom, niz niepomogla jest bezpodstawna...
Hanyah (23:24)
nie wiem czy wiecej pomogła jak nie pomogła
nie robiłam statystyk
ity tez tego nie wiesz
Hanyah (23:25)
wkurza mnei t oze wchodzisz do goscia do gabinetu zdaje ci kilkadziesiat pytan ipotemwmawia ci bezczelnie ze cos myslsiz bądx uwazasz jak wcale tak nie myslisz i nie uwazasz
The_Bart (23:25)
a co ma robić?
The_Bart (23:26)
taka jego praca..
Hanyah (23:26)
robi ci jakas pieprzona psychoanalize iwydaje mu sie ze wie o tobie wecej niz ty sam
Nie moze ci szczelnie odpowiedziec
nie
wiem ze taka jego praca
jego zadaniem jest sprawić byś ty poznała siebie lepiej, niz sie znalas przez sesją terapeutyczną (przynajmniej tak jest dla psychoanalizy)
polega na tym aby pieprzyć od rzeczy, mawiac komus cos, wymadrzac sie i barc za to kase
Hanyah (23:27)
to jest włąsnie praca psychologów ipsychoanalitykow
tak,ale mnie wkurza to ze oni na siel cos ci wmawiaja
The_Bart (23:28)
wymądrzać się - nie. Skłonić cię jedynie do uświadomienia sobie ukrywanych w podświadomości wspomnień/faktów
Hanyah (23:28)
dobra, tylkoze oni wycuagaja jakies głupwe wnioski i wbijaja do głowy ze wieda o tpbie wiecej niz ty sdam
nieprawda
W przypadku psychoanalizy to robisz all sama
ja uwazam ze my sami znamy siebie najlepeij a nie zaden psycholog, czy psychoanalityk
lekarz ma ci pomóć
The_Bart (23:29)
Skłonić do pracy
Hanyah (23:29)
ja mowie o psychologach
Poprowadzić w odpowiednim kierunku
ty sama wyciągasz wnioski
uwazma ze ten zawód w ogolenie powinien istniec
"pieprzyć za peiniadze' brrrr
Hanyah (23:30)
ale nikt kto mnie nei zna nie bedzie mnie prowadził w odpowienim kierunku, nie rozumeisz... Ja sama znam siebie najlepeij i sama powinam znaleźc ten kierunek
i nikt kto mnie nei zna nie ma prawa mi udowadniac ze jestem taka czy ina
zwłaszcza gdy to coo mnie mówi jest fałszem
a tak wasnie robia psychologowie chociazby
The_Bart (23:31)
znasz siebie najlepiej, ale mozesz sie wciaz znac za malo. Wtedy ta niewiedza moze przeksztalcic sie w chorobe, ktora psyochanaliza moze pomoc ci zwalczyc
Hanyah (23:31)
to sa ludzie którsy wasne leki i problemy rozładowuja na innych, maja niską samoocenę i tym sowim pieprzeniem od rzeczy próbuja poazkac calemu światu jacy to oni są mądrzy
Hanyah (23:32)
jak widze ta cała Heidmann czy jak tam ona sie nazywa (w romowach w toku)to mam ochote rzucic donica w ekran
co za kretynka!
zaropzumiala baba ze szok1
tk samo jakmiala badania na dysgrafie...
Hanyah (23:33)
pzrecie zja nie ma zadnej pieprzonej dysgrafii a kazdy psycholog sie przy tym upiera
to ze ma pismo takie czy inne to nie znaczy ze mam dysgrafiem poprosty takpsize -osdobnie
Hanyah (23:34)
albowchdozis zi na dzien dobry dostajesz karteczke 'czy kochaszmamusia' "czy mamusia kocha tatusia", i ogolnie takie wtracanie sie w twoje zycie osobiste
jakim parwem obca osoba wypytuje cie o takie rzeczy
ja nie chcialam wyplenić tek kartkii pwoeidzialam tej babce z poradni ze tego nei zrobie bo to nie jej sprawa
a ona na to "oej a takim razie nie bedziesz miala pzredłuzonego czasu na maturze bo odmawiasz zrobienia badan'
Hanyah (23:35)
rto jest CHORE!
The_Bart (23:35)
musisz mimo all zrozumieć, ze oni nie mają za zadanie cie gnoić i sie wymadrzac, ale ci pomoc
ale 90% tak niestety robi
to sa ludziektórzy wybieraja ten kierunekstudiow poniewaz maja problemy sami ze soba i muylsa ze t studia pomoga m je rozw
Hanyah (23:36)
nikt normalnyna nie nie idzie
no cyba ze0,01%

The_Bart (23:36)
nie zgodze
okiskonczmyten temat
sie
A Rita nie jest nomalna?
Ewa?
Hanyah (23:37)
a ja sie zgodzebo nie znam zadnego normlanego psychologa
wystaczr poczytac ich durne ksiazki i pubvlikazje, pojsc donich na wizyte albo pogadac ze studentami psychologii - to sa nienormalni ludzie
nie wiem nie znam ich
znamje tyle co mowilysmny sobie "czesc'
lubie jeale nie wiem jakie sa
Hanyah (23:38)
andzrej tez z pozoru wydawał sie normany a Asia tym bardziej asam widzisz ze niewiadomo co tak naparwde w takim człowieku drzemie
Hanyah (23:39)
poza tym te studia zmieniaja ludzi...
ja chcoaizby widze jak ta mojankumpela Klaudia sie zachowuje..
The_Bart (23:39)
to tylko 2 osoby studiujace psychologie, ktore obserwowalas 4 lata w ogólniaku i mimo nie jestes w stanie stwierdzic czy sa normalne czy nie.. W świeltle uwazam, za pochopny twoj wyork o nienormalnosc z urzedu psychologów i studentów psychologii
albo kumpelka mojego brata
chryste...
Andrzeja specjalnie nie podałem jako przykład
On jest nienormalny
a skad wiesz ze obserwowoqałam
Abrt a co mytak nparawde o nich wiemy
nic
Hanyah (23:40)
pzreciez ja z nimi nie mialam zadnegokontaktu tylko tyle co czesc ijakies5 zdan na temat sprawdzianu
The_Bart (23:40)
tak samo jak i o 90% psychologów
nuiew ie mjakie sa ich rodizny, co robią po szkole
Hanyah (23:41)
nie znam tak naparwde aniRity ani Ewy
i watpie abys ty tez je znał
The_Bart (23:41)
podobnie jak ty nie znasz all psychologów
a tgak uwaami moj bracki ma podobne zdanie
nikt nie zna
ale tez nie znam zadnego normlanego
a znam sporo osobktore studiuja to g...
iznam kilku psychologow
iwidze tez w tv jak sie zachowuja
iczyalam moze jakeis ksiazki i p[ubliakcje
dzieki bardzo
Hanyah (23:42)
nara
The_Bart (23:42)
nara?
im nara
nie Tobie
Hanyah (23:43)
osobiscie uwazam ,ze sa oni całkiemzbedni
The_Bart (23:43)
oki
koniec tematu
jakby któres z was ala czyTy studiowało psychologie
nei wei mczy bysmy sie dalej przyjaxnili
Hanyah (23:44)
kolegowali moze tak ale nie wie mczy przyjaxnili
ja poprostu nie zniosłabym tego "psychiologicznego" sposobu zycia i tego ze z roku na rok byscie dziwaczeli izachowywali sie nienormalnie

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 1:05 am 

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 1:14 am 

Byłbym skłonny raczej twierdzić, że ma uszkodzoną głowę... No offense.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 11:46 am 

Starajmy się być w miarę obiektywni. Mamy tu daw przeciwległe fronty, jeden, który wierzy w logiczna analizę zachowań ludzkiego mózgu, i analize podświadomości. Co jest poparte przez dowody naukowe, i długotrwałe analizy. Opierające sie na pochodzeniu człowieka, wedle ewolucji, prymitywne ego, i tak dalej.
Druga koncepcja, opierajca sie na władzy nad samym sobą, idoac ktos, nie pozwala, i nie chce nawet myślec, że może zrobic cos, czego nie planował. Lub zostać do czegoś zmuszony.
Moim zdaniem własnei z tego wzieły się pewne sny, i pewne zachowania. Podobny schemat wystepuje w poprzedniej waszej rozmowie.

Z takimi ludzimi się trzudno rozmawia, bo z góry maja ustalony ponkt widzenia, uznają go za niepodwarzalny i ostateczny. Każdy argumęt natomiast, choc by nie wiem jak logiczny czy oczywisty. Nie dotrze, a przynajmniej nie w całości, bo jest zprzeczny z ustalonym wnioskiem.
Łatwiej bowiem dostosować argumęt do wniosku, niż wnioske do argumentu.

Trochę przypomina mi to, za przeproszeniem, rozmowę z wiernymi słuchaczami radia Ma****, wszyscy wiedzą oco chodzi. CHocby nie wiem co się działo, kierownik ma racje, i koniec. Lecz zdażają się przypadki, kiedy można się dogadać, więc nie należy zaprzestawac rozmowy, nigdy.

Jeszcze taka moja mała uwaga. wiem że wklejanie takich rozmów ma na celu skłonienie nas do pewnego rodzaju dyskucji, nie jest to zły pomysł Bart. Jednak tym razem troszkę mi sie nie podoba. Skoro rozmawiacie na gadaczu, znaczy się, że przynajmniej jedno z was pragnie zachować chociaż część prywatności. Można więc pokrutce streścić taką rozmowę.
Z pierwsza się zgadzam, bo poglądy koran, filozofia, to może byc obiektem otwartej dysputy. Sny może również, jednak sprawy sercowo - fizyczne sa juz kwestia bardziej intymnej natury.
co prawda żaden forumowicz nie będzie tego przetwarzał czy rozpowiadał, przynajmniej tak mi sie wydaje. Jednak mam mieszane uczucia na ten temat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 11:48 am 

Location: z Gdańska gdzie smoki chodzą koło fontanny Neptuna^^
Sądząc po jej stosunku do psychoanalityków, to kiedyś jakiś musiał jej nieźle nagadać...
Co do snów:
W jednym z senników napisane jest, że gwałt sygnalizuje fantazję seksualną lub wskazuje na to, że znosimy miłość osoby, która nas wcale nie pociąga.
Co do sexu to jest to zazwyczaj zwyczajna fantazja seksualna, ale w momencie kiedy ona widzi, że ktoś ją przyłapuje na tym oznacza to, że nie jest jeszcze na to gotowa, nie chce spotkać się z własnymi poglądami. Przypuszczam, że jej rodzic w tym momencie nie symbolizuje siebie, tylko dla niej ważne cechy. Samo to, że ktoś ją na tym przyłapał i czuje we śnie,że jest tym przerażona/oburzona oznacza, że jej umysł jeszcze nie pogodził się z fizycznymi pragnieniami.
Bo fizyczne i psychiczne pragnienia to dwie różne rzeczy.

A co mi tam pokusiłam się o analizę, czyli psycholog samozwaniec do usług :P

Główny Egoista Forum, jedyny widzący innych poza sobą, paradoks?

Lizać dupę to możecie komuś innemu, nie potrzebuję fałszywych znajomych.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 12:05 pm 
Demokratyczny Moderator

Normalnie kącik porad Bravo tutaj otwórzmy. Bart nie powinno się wklejać tak prywatnych rozmów bez zgody współrozmówcy. No ale wątpie by tu zajrzała więc przemilczmy już tą rozmowę...

Moim zdaniem jest uparta jak kołek. Przedstawiłeś logiczną i spójną ścianę dowodów i przekonań, a ona po prostu tylko wali głową w ten mur... Zadziwia mnie, że masz aż taką cierpliwość by z nią rozmawiać. Jest tak jak mówi Boki - jest pewien gatunek ludzi, którzy nie reagują na logiczne argumenty.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 11:55 pm 

Kolejna, jakże ekscytująca runda...
Kwoli wyjaśnienia:
Michał -> Jej były chłopak, mój najlepszy przyjaciel. Zaniedbywał ją mocno, chodził sam na imprezy i ogólnie myślał tylko o sobie.
Maciuś -> Nie kto inny jak Windu [takie opinie o nim wywnioskowała gdy ledwie wspomniałem jej o pewnym incydencie, jak z Windu mieliśmy w Wawie, [windu wie].

Hanyah (23:03)
Hej jestes tam?
Debart (23:04)
tak
dostales ode mnie linka?
Debart (23:05)
?
niet
tego o zbrodniach żydowskich?
nic nie bylo
tam jest galeria zdjec, poznalam dzisiaj 3 muzulmanki ,które mowily ze tka własnie wyglada zycie codzienne w Iraku
Debart (23:06)
masz gdzies na wierzchu tego linka?
podobno czasami w nocy nawet okna nie mozna otworzyc poniewąz czuć zapach rozkaldaajcych sie ciał
a ze ejst wojna totez nie nadąrzaja ze sprzataniem a ludzie giną masowo
widzial mdizsiaij też okropny film o żydach
nie wytrzymalam, rto było starszne BArtek...
czesc filmikow byla nakrecna amatorką kamerą
oni w niezielski sposob torturowali tych ludzi
Boze, nie wytrrzymaalm do konca po prostu se poplakałam

http://www.islam-in-poland.org/
obejrzyj zdejcia po lwej stronie jest galeria
Ale to jest jeszcze nic w porównaniu z tym co było na filmie
załuje teraz ze to ogladałam bo bedzie mneit o pzresaldowac i spokoju mi to nie daje
Debart (23:12)
a skąd te zdjęcia?
Debart (23:12)
Z autonomii Palestyńskiej?
Podobno wiekszość jest z Iraku
okropne jest to zdjecia dziecka z urwana głowa
Alew ta strona to i tak nic..
BArt, bys widizął ten film...Setki ciał niemowlat, z powypalanymi gwiazfami Dawida na klatkach piersiowych, poobcinanymi nózkami i rączkami,
Albo jak zydowscy zołnierze robili eksperymwnt na 12 letniej dzioewczynce wkładając jej w pochwę rozżażony pręt metolowy bo sie zastanawiali czy jak beda go pchać to wyjdzie jej ustami...
Debart (23:15)
o_0
Debart (23:15)
To brzmi jak proganda o_0
co brzmi jak propaganda?
zabijali dizeci a ptoem rodzicom kazali pic krew z ich martwych ciał...\
Debart (23:16)
na cholerę jakikolwiek człowiek miałby dokonać czegoś tak makabrycznego i jeszcze to filmować o_0
w głowie sie nie miesci
Debart (23:16)
Ani troche
bo to sa nienormalni lduzie kuamsz?
Nikt z nas nie zrouzmie takiego toku myslenia
Oni (zydzi) kręcili ten film dla siebie bo sa pojebani od zarania dziejów
bo ich to kreci jak męczą i zabijaja innych złwaszcza Arabów i muzułmanów..
Znecanie sie sparwai im chora przyjemnosc
tylko ze filmik sie wymknął i dostal sie w rece ludzi ktorzy nakrecili ten dokument aby ukazac PRAWDZIWĄ twarz zydów a nie ta która nam sie przedtawia -zasłaniajacych sie holokaustem szczurów
Debart (23:18)
Hania o_0 Nie powiesz mi ze wierzysz n.p. w te niemowlęta z gwiazdami dawida o_0
wierze bo widzialam na włąsne oczy
na filmie
na zdjeciach
wierze Bo Nora widziala na Żywo
dlaczego nie ma wierzyc?
BArt wiesz co to jest wojna?
Debart (23:20)
na pewno nie zabijanie niemowlat z sadyzmu, zostawiajac podpis o_0
\kurde ja ci wykaldam kawe na ławe a ty dalej bronisz tych skurwysynów?
BArt ja to widzialam
to nie był fotomontaz
NOar to widziala bo tych pzrypadk.ów było wiele
czy ja ich bronię o_0
Po prostu nie dowieżam sadyzmowi i głupocie takiego czynu
to all
a co za róznica z czy wypala te gwiazdy czy nie i tak wiadomo ze jak goinie muzilmanskie dziecko na tonczescie jalbo z reki syda albo amerykanina
bo nie czyatsz na ten temat i nie interesuejsz sie tym
Chceszz to pozycze ci pare skiazek o wojnie w Jugosławi i taka jedna któa Ala mi pozyczla niedano "Zbrodniarze wszechczasów"
jak to pzreczytasz to dopeiro pote mmzoe uwierzysz do jakich okrucieństw człwoeik jest zdolny
zrozum z.e Ci ludzie sa chorzy z nienawisci
i okrucienstow nie ma tutaj granic
mowe Ci ze Noar sama t owidziala
opowisdala mi co sie dzieje w Bagdadzie
widizlam tez niejeden fil mna ten temart
a obecnie czytam ksiazke H.Forda "miedzynarodowy zyd" i Isaaka Shaliaha :Zydzi i Goje" - bart nie zdjesz sobei sparwe z tego jacy oni sa opkrutni...
Debart (23:23)
ale dzieci z gwiazdami dawida o_0 Myślę, ze nawet w średniowieczu nie mili takiej fantazji o_0
za mlo wiesz, za mało czytasz...
strasznie naiwny jestes
Kurde wiesz co umówmy sie...
Debart (23:24)
Hania..
A tak ponad all...
Zakładając, ze masz rację...
i ze zydzi to kawal skurwysynow zaslugujacych na smierc
Debart (23:25)
To co mozesz tak naprawde zrobic?
Co narodom uciskanym po twoim wspolczuciu?
Jak z tymi dziećmi z Afryce umierającymi z głodu i pragnienia
Zasadniczo nie możesz mieć czystego sumienia poki nie podzielisz sie z po3bującymi wszystkim co posiadasz
Ja Ci nie bede przedsrwwaila weicej dowodów, skoro do Ciebie jak do sciany ( "gadaj z dupą to cie osra")...
Ty wiesz wszystko lepeij, ale bez urazy BArtek mam chyba troche wieksa wiedze na ten temat jak ty.Nie czytales zadnej kai\zki ani nie interesujesz ise tym konfliktem podczas gdy ja w tym siedze na codzienn

LAe mi nie chodzi o wpsółczucie
powiedizales jakis czas temu ze chcesz zrozumeic moje nastawie do zydow i ,mam ci przedtawic dowody
Ale juz sobie podorowalam
bo ty stawiasz pzred sobą mur przez którego nei dasz sie rpzebic
Debart (23:27)
Moje zasadnicze pytanie brzmi:

Co to zmienia?
masz typową ceche jedynaka z która jzu sie spotkalam u michała : " wiem wszystko najlepeij nawet jak nic niew ie mna ten temat"
Ze pod twoimi namowami zaczne hipotetycznie nienawidzieć żydów
o_0
to po jaka cholere kazasz mi cos udowdniac skoro Cie to teraz guzik obchodzi
Ze co prosze o_0
ale mnei to guzik obchodzi tylko nie mow zę ejstem pbezpodstawnie uprzedzona
Debart (23:29)
jak narazie powiedzialem jedynie przez cala rozmowe ze niedowierzam w takie makabryczne relacje o_0
Nie, ze nie wierze
Niedowierzam
Nieprzypominam sobie, bym tak mowil
pisales mi na gg ze chcezz konkretnych dowodów,na moje zarzyuty przeciwko zydom i ze mam ci wytlumaczyc na czym polega moj "antysemityzm"
pare jeiszkow temu jakos
mieszkow
ale juz sobie podaroqalamn bo z Tobą sie gada jak z Michałaem czylki jak ze ścianą
Debart (23:31)
o_0
Debart (23:32)
Bo nie biorę bezkrytycznie all co do mnie mówisz o_0
Nei bo TRy jak Typowy jedynak zawsze musisz pkazac ze wszystk owiesz najlepeij ...
Debart (23:32)
Bo śmiem wyrażać wątpliwości i własne zdanie, inne często od twojego o_0
Debart (23:33)
Ten test nie dość ze jest juz nudny, to zajebiscie nieprawdziwy
Wiesz Bart ja jakos nie dyskutuje z toba o elektrotechnice bo nie mam o tym poejcia wiec ty nie dyskutuj na tematy o których Ty nie masz zielonego poejcia
jaki test?
tekst
sorki za blad
mylisz wyrażanie zdania z powtwierdzaniem wąłsnej głupoty
wiesz ja wychoidze z załozenia ze jak czegoś nie wei mto nie dyskutuje na ten temat avby sienie ośmeiszyc
Debart (23:34)
Ty zaczelas dyskusje to raz o_0
a nie ze "nie wierze" bo tak sobie ubzdurałam mimo ,ze ma o tym blade pojecie
Ty mnie o nia poprosiles pare meisiecy temu\
Debart (23:35)
Ja, jako laik, stwierdzilem jedynie przez cala rozmowe, ze niedowierzam takim masakrycznym zdjęciom o_0
"hania przedstaw mi dowody bo nie potrafie Cie zrozumiec" na tej zasadzie
A sie dowiaduje, ze jestem glupim twardoglowym, jedynakiem, w dodatku gorliwym obrońcom żydów o_0
Ja dziękuję, męcz kogoś innego
a w temacie sam pogrzebie
dobranoc
zastanow sie BArt najpeirw nad tym czego chcesz a potoe mna mnie wrzucaj
Debart (23:36)
kolejny ciekawy fakt, o którym nie wiedziałem: wrzucam na ciebie o_0
bo najpierw chcesz dyskutowac a potem uciekasz od problemu jak jakis tchórz
Debart (23:37)
tchórz!
tak wrzucasz, poczytajk tą rozmowe
oboje wrzucamy
wiec nie zwalaj tylko winy na mnie
Debart (23:37)
pokaż mi zdanie w którym na ciebie wrzuciłem o_0
sory,m nie chce m isie wkjlejac 90% zdan jakei tu napsiales
poczytaj sobie
Debart (23:38)
1 zdanie w którym cie obraziłem niby o_0
Weisz co BArt...
Od dłuż
Debart (23:39)
1 zdanie!
Zaznaczasz, kopiujesz, wklejasz
prosze
Od dłuzszego zcasu Cie obserwujemy z Ala i strasznie sie zmieniles. Zawsze uwazalam ze jestes nietypowym jedynakiem, ze potrafisz myslec o inncyh i do dzisiaj pamiętam jak sie poklocilismy w liceum o to,ze jak skonczymu liceum to nic sie nie zmieni i zawsze bedizemy sie przyjkaźnic
Debart (23:41)
zmieniasz temat specjalnie?
Debart (23:41)
Bo nadal nie widzialem zdania, w ktorym cie obrazilem
tymczasem ty masz "swoje" towarzystwo z którym wolisz spedzac czas, dla mnei wiecznie go nie masz, nawet teraz gdy jestem chora...
pweidz jak czesto wysylasz mi sam m z siebie smsmy?
Dzwonisz? Sam zagadasz na gg?
JAk czesto zam mnie dowiedzisz ? Albo zsam z siebie zaprosisz?
Chyba nigdy...
Do tego bardzo sie zmieniels i zaczyansz sie zachowywac podobnioe jak Michał...
i szczerze mowiac am juz po dziurki w nosie takeigo zachowania
Debart (23:44)
...
Z Michale mzerwałam kontakt bo mialam juz tego dosyc i jak bedzie tzreba to z Tobą równiez ,bo nie nie zalezy na "pseudoprzyajacielu", który sie anwet nie pofatuguje aby chociaż raz w tyg do mnei zadzownic...
do ktorego ciagle musze sie wpraszac i wiecznie sie narzucac
i który robi ze mnei idiotkę nienawidzaca zydów, która sama nie wie co mówi
Debart (23:45)
wyładuj się na kimś innym..
Debart (23:45)
dobranoc
Hanyah (23:45)
i udowadnia mi ze cos jest biale jak jest czarne
ja sie nie wyładowuje
okej skoro tak masz sie zamair zachowywac to ja jzu podziekuje
zachowujesz sie jak ostatnia świnia

nie am to jak "szczera rozmowa"
Hanyah (23:46)
idx sie ptoem zal do sowjego przyjaciela Maciusia, wielkiego obrońce zydów( pewnie Hitlera tez )
Hanyah (23:46)
jaka to hania zła i niedobra a Ty taki kochany i troskliwy BArtuś..
Hanyah (23:47)
O pzreciez juz dano na Twoim miejscy by sobie podarował...
HEh, fajnie tak oceniać sytuacje wysłuchując tylko jednej ze stron, ale mzoe on tak lubi
Hanyah (23:48)
Daj spokoj ostatnio sie tylko obrazaszamaist spokojnie porozmaiwac i uciekasz z gg jak tchórz

zalosne
Hanyah (23:51)
PS. POZa tym ja sie nie wyrzywam na ludziach którzy na to nie zasługują

Znowu ja;) A teraz zgadnijcie czemu nie mam czasu i nie za bardzo kwapię się, żeby zadzwonić:] +moze mi ktoś wkleić zdanie w której ją obraziłem?! 2 razy szukałem.. Może czegoś nie zauważyłem o_0

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 12:12 am 

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour