Hmmm.Mam bardzo duzo ulbionych bohaterów z róznych anime więc przedstawie je pokolei.
Pierwszym anime jest Dragon Ball yey

wiem ze wszycy mają jej dość za jej fabułe itd

.Moją ulubioną postącią z tej seri jest Vegeta.Podoba mi sie ona z powodu charakteru.
Koleinym anime jest Goldeboy

.Uwielbiam je i z chęcią bym obejrzał jeszcze raz ale niestety nie mam do nich dostępu (jakby ktos miał to sie odezwijcie chętnie bym sobie obejrzał).Główny bohater ma niezwykłą osobowość i talent co widać w każdym odcinku.
Kolejnym bohateram a raczej bohaterami są Ryu i Ken z street fighters a to chyba nie musze tłumaczyc dlaczego
W Kronice o wyspach loddos (czy jakoś tak nie pamiętam tytułu) lubie krasnulda (który niestety zginoł

).Krasnoluda za jego mądrość dyscypline siłe.
Ostanio ogladałem Chobits.Tam lubie Hideki za jego osobowoś (zławszcza jak przez dziewczyny leciała mu krew z nosa

) tez lubie Chi ktora jest popsrotu cute
To chyba wszystkie postacie ale moje pogladay się często zmieniają więc może coś jeszcze napisze w temacie
Dodano 10.05.2006
Ostanio zaczolem ogladac serie pod tytulem naruto i w przeczywienstwie do innych moim ulubionym bohaterem nie jest sam tytulowy lecz ROCK LEE.Dla nie ktroych moze uwazac sie to smieszne.Czesciowo zgadzam sie z ta reakcja

.Po glebszym zastanowieniu i mimo argumentow przeciw typu wyglad postaci i zachowanie to i tak wedlug mnie jest najlepsza postacia poniewaz dazy do celu ciezka praca nidy sie nie poddaje tak samo jak naruto.Mimo ze nie posiadal zdolnosci ninja to wywarl duzo wrazenie z walka garru i uwazam ze naruto by przegral z Rockiem gdyz jest on silniejszy i szybszy co sprawilo by ze tytulowa posatac nie miala by szans z jego pierwotnym lotusem jak i z wyklym przykldem tego jest walka Lee z Sasuke ktora oczywiscie wygral gdyby nie miszcz.