Zastanawiam sie czy nie lepiej by było temu topicowi w "Użytkownikach" no ale trudno , jedziemy z tym koksem moi mili ;]
Otóż dostałam on naszej uroczej Sat collaba, (czyli wspólny rysunek ze zjazdu). Na początku musze was pochwalić, bo obrazek wyszedł naprawdę przepięknie i każda jedna postać PRZYNAJMNIEJ przedstawia sobą poziom "Prawie jak pro, ale już nie noob" no i dziwie się że jeszcze wszyscy nie mają konta na DA. Daje wam fava jak nic XDDD.
Na collabie większość postaci jest w szkicu i tak to zeskanuje lada chwila tylko musze sie dostać do firmy brata, potem wyśle na DA.
Dojdźmy jednak do sedna sprawy. Zaświtała mi szatańska myśl by wziąść collaba, kredki i zestaw małego rysownika na BAKE i pomęczyć was byście swe postacie poprawili i pokolorowali ;]. Jak się zepsuje to trudno, przecież będziemy mieli zeskanowany oryginał.
Tym, którzy uparcie twierdzą, że nie potrafią i ostatni trzymali kredke w przedszkolu, to chętnie pomogę. Chociaż Debart też wspominał mi coś o przedszkolu a pokolorował naprawdę dobrze. Więc warto się zastanowić na swoimi umiejętnościami, tymbardziej że wszyscy mi wmawiali że nie potrafią rysować a tu hohoho takie cuda.
wnioski końcowe:
- biorę collaba na bake- przygotujcie się
- jak już będzie bardzo dramatycznie to moge pomóc, wierze, że Sat, Noire, itp też pomogą
- Ci, co nie byli na zjeździe a będą na bace to też mogą sie dorysować
- Za rok będzie jeszcze gorzej, bo już się odkryliście z talentem >;3
PS: ŁOHOHOHO! ale będzie śmiesznie jak nie pojade ;]]]]]
_________________ kto znalazł ten trzyma, kto zgubił ten ni ma
|