-Ach samotność to przykra sprawa, Świat, który najbardziej lubię jest niezwykle ludny. żyją tan pszczółki, osy, motyle, ważki, syreny, rusałki, nimfy, ludzie, giganci, a to bardzo ciekawa kraina. W właściwie ta one różnią się wyglądem skrzydeł, i trochę tym, co mało widoczne….
A właściwie większość stworzeń tam może zmienić swą formę na humanoida. Pewnie byłbyś był całkiem wysoki, Pyzaty morze przy plażach jest dość płytkie i bardzo ciepłe, nie wspominając już o lagunach. Później zapraszam i po siebie. –Po tych słowach zaczął wypełniać formularz, myśląc, aby nie wprowadzić w błąd miłego gospodarza.
Hermes, tytuł, no niby przewodnik dusz, piszę szofer, rasa anioł, a język ojczysty, ale heca przeciecz nie napiszę, że języki powstały później niż ja, i pomagałem zdefiniować znaczną ich część, razem z Mądrością wymyślaliśmy ja, ty on, my, wy oni, Ale na liczeni nie wpadłem. W sumie to, co komu ono. Planet też jeszcze nie było, He najlepsze jest to, kiedy kłóciłem się z Mądrością o dodatkowy metr obwodu galaktyki, ja -o metr większy obwód to bardzo niewiele, a ona- ale poronień wzrośnie aż o 15 centymetrów. , ,.
- A zjem, to samo co Ty drogi gospodarzu, a zostanę tak długo jak zechcesz, czas nie ma dla mnie większego znaczenia, pokleciłem się z nim i powiedział a rób se gburze, co chcesz. Możesz, bo jesteś starszy, ale ja( czas) i tak uważam, że co się stało to, się nie odstanie a stało się już to już się stało. I wszyscy powinni to wiedzieć a ty wolisz kręcić, aby wierzyli, że jak się cofnie to da się wydarzenia zmienić. No cóż nie zrozumiał mnie. Tak swoją drogą myślałem, że Czarodziej to straszny skąpiec, tworzył świat a składników dał jak ma lekarstwo. I woda była czysta, Nie pomyślał o tym, że powinny się w niej znajdować różne przedmioty, złoto srebro, tytan kwarc, oceany i ciepłe źródła są bardzo złożone.- Oddał kartę, i poszedł we wskazanym przez przewodnika kierunku. -Ale Demiurg, wielki budowniczy spisał się jak zawsze, ekscentryk, nabudował tych światów, aż strach co będzie jak wszystkie wejdą w fazę Zaktualizowany przez istnienie.
_________________ http://i104.photobucket.com/albums/m173 ... eatday.jpg
http://stasila.startowy.com
|