Co do tego Raven z Haritsuke to był taki mały żarcik, ale jakoś mi się nie spodobało to "z", taka już moja natura. Oczywiście wiem o co Tobie chodziło, to tylko taka uwaga... stylistyczna
teraz do rzeczy:
Drogi Vertisie, nie zakładałem iż nie powiedzenie wulgarnej kwestii wiąże się z tym czy tamtym, i owszem - masz wiele racji. Akurat do tego zastanawiania się to miałem bardziej na myśli osoby których harakter przeze mnie stworzony jest taki a nie inny. Wybacz mój brak ścisłości ale nie jestem przyzwyczajony niestety do dokładnego formułowania myśli - staram się to zmienić.
Co do ciągłego klnięcią, to wydaje mi się iż piszący jest od tego by podkreślić moc wypowiedzenia danej postaci jakimś opisem który będzie wystarczająco oddziałowywał na wyobraźnię czytającego iż ten pozna, że właśnie TO kurwa było wyjątkowe, mocne i z wyrazem, a nie wstawionym zamiast przecinka przerywnikiem.
Co do Multiświata to się zgodze absolutnie, że są osoby przeklinające na codzień oraz takie które nie mogą znieść nawet najmniejszego przekleństwa. W wypowiedzi chciałem jednak zwrócić uwagę na to iz są osoby przeklinające na codzień, ponieważ w konstytucji jest napisane iż nie należy przeklinać. To wystarczająco może ograniczać wolność tworzenia postaci i ograniczyć cały Multiworld do tego iż będą w nim żyły jedynie osoby nie przeklinające, którym nawet najmniejsze kurwa w wyjątkowych sytuacjach się nie wyrwie.
Co do tego dopowiadania to z jednym bym się nie zgodził: nie musi sobie wcale dopowiedzieć tak jak byłoby najbrutalniej, to zależy od czytającego. Pozatym moim zdaniem lepiej jest jak autor napisze jak przeklął. Czemu? to proste - autor najlepiej zna charakter danej postaci (ba! sam ją tworzył) więc jest w stanie stwierdzić jakiego przekleństwa by użył. Bo czytelnik może sobie wyobrazić jak to postać mówi "ja pierdole" podczas gdy autor tej postaci tak ją zaplanował iż ona nawet nie znałaby takiego przekleństwa.
A wogule najfajniej by było jakby były oba
I tak, jestem za tym żebu używać czegoś z głową, a co?!
A i owszem, będziemy czytali swoje teksty - na 100% jeśli będziemy w jednym queście

i myśle, że oboje będziemy z tego zadowoleni
A na styl przyjdzie czas jak nauczysz się grać
Również pozdrówka.
również pozwole sobie darować sprawdzenie tego tekstu, za błędy przepraszam - musicie przecierpieć