topik izraelski
Moderator: Crow
Re: topik izraelski
Ależ pisz, pisz Ruda, nie mam nic przeciwko, co nie zmienia faktu że nie biorę tego pod uwagę, gdyż potrzebuję jedynie męskich wypowiedzi :P
Św. Adolf Onanista - patron niespełnionych malarzy
I w tle powinien się rozlec KWIK męskich szowinistycznych świń.
A do czego?potrzebuję jedynie męskich wypowiedzi :P
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Nazwijmy to prywatnymi badaniami Czerwony. Coś na temat poprawności politycznej, postrzegania drugiej osoby i wyskoków typu "I w tle powinien się rozlec KWIK męskich szowinistycznych świń" jeśli pisane są "bo on/a obraził/a nasze (kobiece/męskie) ego więc trzeba się odgryźć" :]
Noire wrote:
A na temat:
Mundury reprezentacyjne wygladaja całkiem spoko, a zbyt luźne ubiory mundurów "roboczych" maja dla mnie uzasadnienie - ciezko biegałoby się w obcisłych ciuszkach podczas cwiczen/wojny >p
E? Chyba w druga stronę jest... ;x Nie mówię tu o spódnicach, bo to pewnie prawda, ale erm...
Kto widział szybko biegnącego skejta w luźnych spodniach? :D
< korm> O JEZU PANIE KURCZAKU NIECH PAN TEDY NIE WYCHODZI Q_Q
< korm> TAK UCZY JEZUS
< korm> TAK UCZY JEZUS
Yy..tak - pod warunkiem ze materiał "obcisły" jest elastyczny - a munduru wojskowego nie możesz zaliczyc materiałów ktore przyjemnie sie nosi jesli jest ciasny. Spróbuj załozyc dżinsową kurtkę która jest przylegającą i obcisła - gwarantuje Ci ze połowa twoich ruchów bedzie ograniczona.
Conquered, we conquer.
Kobiety w mundurach i z bronią to nie jest to. Powinny zostać w kuchni. Sam Izrael budzi we mnie dość mieszane uczucia. Z jednej strony zajmowanie kawałka pustyni i walka ze wszystkimi dookoła, bo ktoś tak napisał w jakiejś starej książce jest trochę dziwnym pomysłem. Z drugiej powodzenie tego chorego planu to spory sukces. Powszechna służba wojskowa na takim poziomie jest w ich sytuacji przykrą koniecznością.
A necromancer is just a really late healer.
Wczesniej powiedz jaki jest wynik twojego "badania opini publicznej".
"Badanie" było na użytek prywatny :)
..inaczej mowiac - pewnie wyniki nie pokryły się z tezą XD
Conquered, we conquer.