D3-Day

Dyskusje o grach i prowadzone sesje gier PBF

Moderator: Crow

Debart

Re: D3-Day

Post by Debart »

dobra, za to że idibu się ani razu nie posypało w zeszlym miesiącu mam darmowy dzień urlopu - mam tylko nadzieję że kurier stanie na wysokości zadania:(

btw może lepiej skype, nie vent? Jak z Harim i Ravem gramy na vencie w LOLa mamy często takie lagi, że voice chat staje się bezużyteczny
Poza tym diablo3 ma chyba wbudowany voice:)
Distant
Demokratyczny Moderator

Post by Distant »

And here we go again.... Vent zdecydowanie lepszy niż skype, muble, teamspeak. Spokojnie rajdy 10 osobowe robiliśmy na multiworldowym vencie i lagi zdarzały się niezmiernie rzadko czego nie mogę powiedzieć o powyższych.
Nothing is impossible
Debart

Post by Debart »

Lol, jeszcze nigdy nie słyszałem lagów na skype'ie... Tam się to rozwiązuje spadkami jakości połączenia.

Na vencie za to widywałem lagi po 5-8 sekund... Zresztą myślę, że do D3 nie będzie to jakoś specjalnie po3be:)
Debart

Post by Debart »

Ze strony gram.pl:
Wysyłka gry Diablo III planowana jest na 14.05.2012.
15.05.2012 gra zostanie dostarczona do klienta końcowego oraz do punktów odbioru. Odbiór osobisty zamówienia będzie możliwy dopiero po otrzymaniu stosownej informacji z punktu odbioru.
Więc chyba nie dam rady od 9tej zasiąść, chyba że kurier stanie na wyskości zadania... a nie mam zamiaru przepłacać 80 zł za wersję cyfrową (swoją drogą MADNESS, że jest droższa od pudełkowej:<)
Crow

Post by Crow »

Bart, ja kupuję kody do WoWa tutaj: http://www.keye.pl i widzę, że cyfrowa wersja d3 jest taniej niż na gram.pl .
Debart

Post by Debart »

fffffff... Głupi ja:/ Jak na złość dziś rano przyszło powiadomienie o oczekiwaniu na opłatę i oczywiście pierwsze co zapłaciłem:/:/:/ A ta oferta na keye.pl jest znacznie lepsza:/ Mam nauczkę na przyszłość...
Noire

Post by Noire »

Kup na keye, a pudełkową sprzedaj na Allegro :D
Conquered, we conquer.
Distant
Demokratyczny Moderator

Post by Distant »

Nothing is impossible
Debart

Post by Debart »

Well, szczerze zastanawiałem czemu mi się spodobał D3 i dochodzę do następujących wniosków:

- jestem casualem (mimo ze gram w lola) i d3 jest szyty na moją miarę
- DYNAMIKA!! Przynajmniej w becie te walki, mimo ze banalne, robiły wrażenie. Wow przy tym przypomina partię szachów. Ja kumam, że na rajdach jest nerowow, bo 12 ludzi leży po tym jak healer pomylił się o drobinę... Torchlighta przeszedłem z radością, ale nie dała mi tyle funu co D2 ani D3. Chyba nie miała klimatu zwyczajnie...
- Klimat w D3? Potencjanie jest. W sumie.. jest, ale zabija go jaskrawa grafika:< Blizzarda w tej kwestii posrało. Pamiętam jak na początku zwolnili dyrektora artystycznego za to, że ludzie jechali po palecie barw. Mówię: Fajnie, poprawią. Dupa, nic nie poprawili:/ Ale podobnie jak z D2 (pierwsza myśli na widok D2: "CO ZA GÓWNO!!"), jak w D3 będę musiał się do niej przyzwyczaić (swoją drogą "CO ZA GÓWNO towarzyszyło mi przy wielu grach, bez których nie wyobrażam sobie teraz młodości, np. Baldur's Gate)
- W odróżnieniu od Licha, chętnie sobie pogrinduje, jeżeli będzie mi sprawiało radość. A odblokowywanie poziomów trudności poprzez przechodzenie ich to chyba już tradycja serii?

Brakuje mi swobody statystyk... I trochę dziwnie z umiejętnościami... Ale, hmmm. Wierzę w Blizzarda. Stara2 olałem i nagle po roku czasu wszyscy w niego w 3mieście z radością gramy. Wowa też liznąłem, mimo że byłem wrogiem i świetnie się bawiłem. Nie mówiąc o początkowej odrazie do D2:)
Debart

Post by Debart »

To miłej gry panowie... Moja kopia jest gdzieś daleko daleko:(

"Wolka Kosowska, Poland 14.05.2012 22:27 Skan wyjazdu "

wiec do rana nie dojdzie. Jak coś to będę grał the_bart@o2.pl / battle tag: Debart ;

WAŻNE: To jest osobne konto do mojego b-netowego na deebart@gmail.com. Drugie konto utworzyłem, by Winda mógł spokojnie grać w SC2
Post Reply