Sylwester MW 12/13
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 12/13
Ale to Chimeria wymyśliła. Ja nie chce oglądać waszych zniewieściałych ciał! Ja chce sie przebrać za Hogate ze smerfów!

Ja tez nie chce Dqueen, prosze, nie :D
Czarne charaktery byly gdy organizowala je Tercia, pomysl postaci historycznych wydaje sie ciekawy ale mam nadzieje, ze wymyslimy cos jeszcze fajniejszego :D
____
ps. widzialam zdjecia z sylwestra w konwencji "warzywa i owoce" i wygladalo to na prawde wyrabiscie, ale cos czuje, ze na MW to nie przejdzie :D
Czarne charaktery byly gdy organizowala je Tercia, pomysl postaci historycznych wydaje sie ciekawy ale mam nadzieje, ze wymyslimy cos jeszcze fajniejszego :D
____
ps. widzialam zdjecia z sylwestra w konwencji "warzywa i owoce" i wygladalo to na prawde wyrabiscie, ale cos czuje, ze na MW to nie przejdzie :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Co powiecie na imprezę piracką? :D
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Piracki ma być w tym roku Nordcon ... ale tak, róbmy imprezę piracką i kupujcie przy okazji pirackie szable EvilCorp !Taii wrote:Co powiecie na imprezę piracką? :D
Żeby można się przebrać za Hogatę nie musi być konwencja Złych Charakterów. Może być:
-> Postacie z kreskówek (ogólnie / Disneya)
-> Wiedźmy i czarownicy
-> Wszyscy przebieramy się za rude postaci
Kormowi się ten pomysł pewnie spodoba. Wystarczy, że pojawi się na sylwestrze :DCrow wrote: -> Wszyscy przebieramy się za rude postaci
podobają mi sie piraci :O zaskakująco nieźle brzmią
piraci...to takie troche lipne moim zdaniem, chociaż akurat łatwe do zrobienia...
pomyślę i obadam i coś dorzucę, żeby nie było że mam wyjebane ;)
pomyślę i obadam i coś dorzucę, żeby nie było że mam wyjebane ;)
MW albo się starzeje albo robi się coraz bardziej nieprzewidujące, naprawdę nikt nie zajarzył, że DQueen to był żart?:D
Hmm, piraci dla mnie słabo brzmią, bo na zlocie czarnych charakterów byłam piratką. I niestety itemki musiałam już oddać więc cholew nie będzie :< Choć przyznaję, że łatwe do realizacji i mogłoby wyjść ciekawie.
Oczywiście temat wiedźm i czarownic brzmi dla mnie super <3 ale to chyba nikogo nie dziwi. Można być wiedźmą-piratką?
"-> Wszyscy przebieramy się za rude postaci"
To nie jest głupie pod warunkiem, że dodamy aby były skądś znane, filmy, kreskówki, historia?
A kiedy dojrzejemy żeby zrobić cosplay własnych postaci?
Hmm, piraci dla mnie słabo brzmią, bo na zlocie czarnych charakterów byłam piratką. I niestety itemki musiałam już oddać więc cholew nie będzie :< Choć przyznaję, że łatwe do realizacji i mogłoby wyjść ciekawie.
Oczywiście temat wiedźm i czarownic brzmi dla mnie super <3 ale to chyba nikogo nie dziwi. Można być wiedźmą-piratką?
"-> Wszyscy przebieramy się za rude postaci"
To nie jest głupie pod warunkiem, że dodamy aby były skądś znane, filmy, kreskówki, historia?
Hurra!pomyślę i obadam i coś dorzucę, żeby nie było że mam wyjebane ;)
A kiedy dojrzejemy żeby zrobić cosplay własnych postaci?
Chimeria wrote:A kiedy dojrzejemy żeby zrobić cosplay własnych postaci?
Taki sylwester też był by ciekawym pomysłem :D chyba, że zostawimy cosplayowanie naszych postaci na 10 zjazd wakacyjny.
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
I to jest myśl!Taii wrote:Chimeria wrote:A kiedy dojrzejemy żeby zrobić cosplay własnych postaci?
Taki sylwester też był by ciekawym pomysłem :D chyba, że zostawimy cosplayowanie naszych postaci na 10 zjazd wakacyjny.
Ja się dostosuję do konwencji, wszystkie mi pasują, nawet warzywa, choć nie znam ich wiele... XD
W Mojej Magicznej Szafie wszystko się znajdzie.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm