what?Maczer wrote:PS. Chime. Twój pocisk był dotkliwy =] Dobra nauczka dla mnie aby nie ulegać moralnemu szantażowi i wyzwiskom podchodzącym pod "jesteś chujem i psujesz ludziom dobrą zabawę"
Postawimy Valhallę - Komentarze
Re: Postawimy Valhallę - Komentarze
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Macz ma niestety rację, a z tego OP nie jestem nawet w połowie tak zadowolony jak z OP to Teorii Wzrostu. Kilka smaczków zrozumiałych dla starych wyg może być bardzo mylące dla nowych czytelników (np. Raflik przekręcający imię Vhirza), a kilka wprost niezrozumiałych (Raflik = Generał = Półwampir = Niebieskowłosy). Postaram się jeszcze OP dopracować, ale trzeba kuć żelazo póki gorące i pozwolić Wam przelać na elektroniczne strony wenę. Pod względem zaistniałych wydarzeń z pomocą Cyfera zmienię trochę część o Zgromadzeniu, ale reszta zostaje jak jest. Jeśli forowicze chcili by pomóc mi dopracować część OP poświęconą sobie, zapraszam do współpracy (komentare do questa, PM na gmailu). Tak czy inaczej - Quest jest już otwarty.
@Storypoint Vhirza - Nadal jego atak może okazać się ino głupim wybrykiem. Faktem jednak jest, że laboratorium eksplodowało po jego wizycie, receptura zginęła a Vhirz zwiał statkiem dyplomatów PL. Proponuję więc zdefiniować jego Story Point następująco:
+1 Punkt za rozwiązanie kwestii Vhirza - sprowadzenie na niego słusznej kary, przedstawienie dowodów jego niewinności, skuteczne przyznanie mu azylu (w tym wypadku musi przeżyć do końca questa). Alternatywne rozwiązania możemy rozważyć w komentarzach.
Kwestia Akademii - nie zdążyłem napisać już, ale z Akademii porwana została uzdolniona studentka, Ellanie Dot. Nastąpił sabotaż jej eksperymentu z Promieniem Pomniejszającym. W czasie ataku ucierpieli również oficjele Psiej Ligi, Chaotic Alliance i ZCMu. W terminie późniejszym dodam posta.
PS. Tym razem status questa będzie w drugim poście komentarzy, nie pierwszym.
@Storypoint Vhirza - Nadal jego atak może okazać się ino głupim wybrykiem. Faktem jednak jest, że laboratorium eksplodowało po jego wizycie, receptura zginęła a Vhirz zwiał statkiem dyplomatów PL. Proponuję więc zdefiniować jego Story Point następująco:
+1 Punkt za rozwiązanie kwestii Vhirza - sprowadzenie na niego słusznej kary, przedstawienie dowodów jego niewinności, skuteczne przyznanie mu azylu (w tym wypadku musi przeżyć do końca questa). Alternatywne rozwiązania możemy rozważyć w komentarzach.
Kwestia Akademii - nie zdążyłem napisać już, ale z Akademii porwana została uzdolniona studentka, Ellanie Dot. Nastąpił sabotaż jej eksperymentu z Promieniem Pomniejszającym. W czasie ataku ucierpieli również oficjele Psiej Ligi, Chaotic Alliance i ZCMu. W terminie późniejszym dodam posta.
PS. Tym razem status questa będzie w drugim poście komentarzy, nie pierwszym.
Maczu - tzn? Nikogo nie zabiłam/upokorzyłam w queście, a nawet zostawienie delegata było bardzo uprzejme jak na CA. Zwłaszcza, że jakby to było "stare" CA, to goście z wypisanym na czole (a raczej plecach) "Psia Liga" nie przeszliby pięciu metrów. Raczej nie mam zamiaru nikogo obrażać w tej zabawie, więc jeśli poczułeś się czymś dotknięty to daj mi znać, a coś z tym zrobimy. Czy tu czy na gtalku, jak tylko chcesz.
Nie przesadźmy też z poprawnością polityczną w drugą stronę, bo teraz będę się obawiała napisać cokolwiek, co wyraża jakby nie było prawdziwą (fabularnie), niechęć CA do PL.
Vhriza muszę przemyśleć, to skomplikowane.
Nie przesadźmy też z poprawnością polityczną w drugą stronę, bo teraz będę się obawiała napisać cokolwiek, co wyraża jakby nie było prawdziwą (fabularnie), niechęć CA do PL.
Ejejeje, nie jestem obrażony. Do tego się trzeba bardzo postarać :D Nie chodzi też o rozwiązania fabularne. Są spójne, zasadne i w klimacie. Po prostu przypomniałaś mi o logo, po którym długo nie mogłem spać po nocach... Wiem, że zacząłem ale nie kontynuujmy już tu o nim, proszę. Szkoda papieru i czasu ludzi, którzy szukają tu ważnych rzeczy =]
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Nie mogę się doczekać.Chimeria wrote:.
Czy wydarzenia z Lokacji zostaną przeniesione, tak jak są, do questa, będą sobie tak wisieć jak teraz czy będzie podwójna interpretacja, tudzież inna forma narracji, sonet na przykład? Bo ustosunkować chciałbym się.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Macz - wporzo, nie sądziłam że taka wstawka może zadać cios. :D
Cai - myślę, że ja zredaaguję swój post aby dostosować się do zaistniałych wydarzeń. Kopiować myślę nie będziemy, w samym queście można zrobię krótkie review z punktu widzenia organizacji i dalej już popłyniemy we właściwym topicku. Ciekawi mnie wersja jakbyś zaczął pisać heksametrem :D
All - zmieniłam, dosłownie odrobinkę, posta w lokacji opisującego spotkanie z delegatami. Przestawiłam tylko kolejność odpękania ich, a potem zobaczenia kradzieży statku.
Cai - myślę, że ja zredaaguję swój post aby dostosować się do zaistniałych wydarzeń. Kopiować myślę nie będziemy, w samym queście można zrobię krótkie review z punktu widzenia organizacji i dalej już popłyniemy we właściwym topicku. Ciekawi mnie wersja jakbyś zaczął pisać heksametrem :D
All - zmieniłam, dosłownie odrobinkę, posta w lokacji opisującego spotkanie z delegatami. Przestawiłam tylko kolejność odpękania ich, a potem zobaczenia kradzieży statku.
Wydaje mi się, że wydarzenia w siedzibie są teraz spójne z questem. Tam, gdzie Raflik dał przeskok jest przeskok do questa i jazda.
And up.
TL;DR Raflik leci pociskiem wystrzelonym z wielkiego działa i uderza w kosmiczny lodowiec z szampana.
TL;DR Raflik leci pociskiem wystrzelonym z wielkiego działa i uderza w kosmiczny lodowiec z szampana.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Chi, czuc Twoje "dong" było rezerwacja kolejki?
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Crow, dałoby radę dla świetego spokoju (żeby innym piszącym żuczkom nie przychodziły do głowy dziwne pomysły ) wykasował w soim poście ten fragmet:
WPrzebywający na pokładzie c914-2711 kontemplował szum połączonego z nim roju,
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.