Możesz z nami nocować jeśli na dwa dni przed wyjazdem przedstawisz lekarskie zaświadczenie, że jesteś zdrowy.c914 wrote:Tez jestem za noclegiem, moze teraz nie wyzwia mnie od postkomunistycznej chołoty...
Pyrkon 2k14
Moderator: Chimeria
Re: Pyrkon 2k14
... a podczas konwentu będziesz miał cały czas różowiutki gardełko, błękitną krew i mac...
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Już widzę nowy achievement... zarazić połowę uczestników Pyrkonu, to musi być coś ekstra tym razem :)
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
lul, jest szansa, że uda mi się załatwić dla nas DARMOWY nocleg podobno 10 minut piechotką od targów. Szczegóły jak będę wiedzieć coś więcej. Cmok Cmok.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Śpimy u Disa :D?
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Swoją drogą, Pyrkon ma chyba jakieś problemy z zebraniem atrakcji. Ne stronie jest informacja, że można zgłaszać punkty programu do 1 lutego, a jest już 8 i dalej można się zgłaszać. Jednocześnie na stronie widnieje informacja o strefie retro (PC+konsole), a z pierwszej ręki wiem, że ne mają nikogo, kto ową strefę im robi. Także wydzwaniają do różnych grup z PL posiadających tego typu sprzęty, żeby przyjechali na konwent ale całkiem za free... Gdyż ponoć Pyrkonu ne stać, aby zwrócić komuś nawet 50zł za przyjazd ze sprzętem D: OK rozumiem żeby mangowego konwentu ne było na to stać, bo mają 1k uczestników, ale po tych zagrywkach widać, że organizatorzy P zaczęli ewidentnie ciąć koszty w imię zarobków jednocześnie zarzekając się ciągle wszędzie, że wszyscy pracują tam charytatywnie. Coś chyba konwent zaczyna ich przerastać.
Ktoś z Was używał już opcji „rezerwacja na konwent” która ma ponoć przyśpieszyć akredytację? Rok temu z tego co pamiętam również można było rejestrować się przez stronę.
Ktoś z Was używał już opcji „rezerwacja na konwent” która ma ponoć przyśpieszyć akredytację? Rok temu z tego co pamiętam również można było rejestrować się przez stronę.
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Mysle, ze mozemy juz sie brac za rezerwacje spania. Mam zle doswiadczenie po Katowicach tydzien wczesniej ;/
<<-- A co z tym? Jednak odpada?Satsuki wrote:lul, jest szansa, że uda mi się załatwić dla nas DARMOWY nocleg podobno 10 minut piechotką od targów. Szczegóły jak będę wiedzieć coś więcej. Cmok Cmok.
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
wujek sie nie odzywa a ja do ostatniej chwili nie chce czekac.