Qwa... jeden TYDZIEŃ!! pierwszyDebart wrote:Od początku mówiłem, że będę jeden dzień:P Ograniczenie urlopu, oprócz cholernego psa, też się kłania:PDebart wrote:Dla mnie ze względu na wyjazd rodziców, to niestety chyba tylko pierwszy tydzień wchodzi w rachubę. A szkoda, 7mego września mam urodziny, fajnie byłoby je z wami obchodzić...
Zjazd letni 2011
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd letni 2011
Ok. Wiem już na pewno, że na zjeździe będę mógł być od 1 września. Więc pół-Thora tygodnia :)
Your favourite fearless hero.
Zauważyłem właśnie, że tłuczenie się przez całą Polskę na jeden weekend jednak może mieć sens więc też będę mierzył w któryś, choć widzę po statach, że będę musiał dokooptować się do czyjegoś namiotu =o
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Dla ludzi obawiających się, że nie będzie atrakcji......
Planuję:
Larpa - Insomia. Nie jest to mój własnych pomysł, ale jeden z lepszych, w których brałem udział. Jego organizacja będzie ode wymaga sporego nakładu czasu i energii, ale wierzę, że się uda.
Pamiętacie Skarb Narodów? Budowanie cudów świata, tworzenie języka, religii, Distant terrorysta itd...? Czyli tą grę, którą większość uznała, że moją prywatną potrzebę grania w ciwilizację nawet kiedy jestem z dala od klawiatury? Więc pomysł powróci w wersji 2.0. Teraz każda jednostka będzie przedstawiała większe indywiduum, zostaną dodane też surowce i możliwe, że granice (jeśli teren nam pozwoli).
Bardzo chciałbym zorganizować też rozgrywki w Snotballa, czyli piłkę nożną z mieczami i trollem : D. Niestety nie wiem, czy wystarczy mi czasu.
Planuję:
Larpa - Insomia. Nie jest to mój własnych pomysł, ale jeden z lepszych, w których brałem udział. Jego organizacja będzie ode wymaga sporego nakładu czasu i energii, ale wierzę, że się uda.
Pamiętacie Skarb Narodów? Budowanie cudów świata, tworzenie języka, religii, Distant terrorysta itd...? Czyli tą grę, którą większość uznała, że moją prywatną potrzebę grania w ciwilizację nawet kiedy jestem z dala od klawiatury? Więc pomysł powróci w wersji 2.0. Teraz każda jednostka będzie przedstawiała większe indywiduum, zostaną dodane też surowce i możliwe, że granice (jeśli teren nam pozwoli).
Bardzo chciałbym zorganizować też rozgrywki w Snotballa, czyli piłkę nożną z mieczami i trollem : D. Niestety nie wiem, czy wystarczy mi czasu.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Sorki Dist ten turban na głowie najwyraźniej mnie zmylił....
We do not sow
Dobra przypomniało mi się o co Ci chodzi. Pamiętaj, reprezentuje religie pokoju.Windukind wrote:Sorki Dist ten turban na głowie najwyraźniej mnie zmylił....
Nothing is impossible
Taaaak Dis jako terrorysta :D Było, było ^_^ To był dobry event! :D
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Through superior firepower.Distant wrote:Dobra przypomniało mi się o co Ci chodzi. Pamiętaj, reprezentuje religie pokoju.Windukind wrote:Sorki Dist ten turban na głowie najwyraźniej mnie zmylił....
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Dojazd ekipy Trójmiejskiej na zjazd
Moja propozycja dojazdu

Z Chabówka do Rabki Zdrój wg. Google Maps jest niecałe 3km. Prawdopodobnie dworzec PKP Chabówka jest bliżej skansenu taboru kolejowego niż tam gdzie pokazuje Google Maps

Powrót

Moja propozycja dojazdu

Z Chabówka do Rabki Zdrój wg. Google Maps jest niecałe 3km. Prawdopodobnie dworzec PKP Chabówka jest bliżej skansenu taboru kolejowego niż tam gdzie pokazuje Google Maps

Powrót