Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
Wygląda ekstra!
Generalnie ja bym prosiła o termin nie zahaczający o wrzesień, to wezmę fajną laskę ze sobą <3
Generalnie ja bym prosiła o termin nie zahaczający o wrzesień, to wezmę fajną laskę ze sobą <3
wolne jest od 30 sierpnia, wczesniej nie :(
ps. Te tanie loty, które wam znalazłam to był LOT, który w cenie biletu ma bagaż rejestrowany 23 kilo. Ale oczywiście loty już podrożały...
ps. Te tanie loty, które wam znalazłam to był LOT, który w cenie biletu ma bagaż rejestrowany 23 kilo. Ale oczywiście loty już podrożały...
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
To przekichane, mi mocno nie pasuje początek zjazdu na początek września :/ Prawdę mówiąc liczyłam, że zjazd zakończy się najpóźniej 3.09.Satsuki wrote:wolne jest od 30 sierpnia, wczesniej nie :(
Miejscówka wygląda super, ale... Ile mas planuje jechać? Chyba więcej niż 5 osób. Jak my się tam pomieścimy?Na razie wiem, że mają wolny cały jeden budynek od 30 sierpnia, dopytuję się czy więcej, upewniam też czy NA PEWNO nie ma żadnej możliwości wzięcia dostawek.
Nowa ciupaga z gór?Generalnie ja bym prosiła o termin nie zahaczający o wrzesień, to wezmę fajną laskę ze sobą <3
jest tam miejsce na 14 osób :) to wciąż jest na granicy dlatego organizatorom bardzo zależy, żeby wszyscy chętni sie zdeklarowali :)
Norr i ja jesteśmy na TAK dla propozycji Sat. Termin też nam pasuje (dopiero będziemy brać urlopy).
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
Dacza która Sat wynalazła wygląda przednio, termin jeśli byłby taki jak zeszłoroczne węgry byłbym bardzo zadowolony, ale dla tego domku może być inny :)
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Zarówno termin jak i lokacja bardzo dobre.
A necromancer is just a really late healer.
Mat: bralibysmy caly jeden domek z trzema apartamentami. dostalam od wlascicielki odpowiedz, ze dostawki tez wchodza w gre, ale jeslu bedzie nas jechalo przynajmniej 19 osob to wezmiemy cztery apartamenty: jeden po prostu z domku obok. w tym terminie jeszcze sa dostepne.
Ale Chime mowi, ze termin nie wchodzi w gre.
zaraz napisze n-tego maila do wlascicielki z pytaniem o wczesniejszy termin sierpnia (chociaz juz mi glupio, ze ja tak spamuje -_____----") ale nalezy sie liczyc z tym, ze ceny moga wzrosnac. sierpien jest w Grecji bardzo drogi.
Ale Chime mowi, ze termin nie wchodzi w gre.
zaraz napisze n-tego maila do wlascicielki z pytaniem o wczesniejszy termin sierpnia (chociaz juz mi glupio, ze ja tak spamuje -_____----") ale nalezy sie liczyc z tym, ze ceny moga wzrosnac. sierpien jest w Grecji bardzo drogi.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.