Sylwester MW y2k14
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW y2k14
Czekamy na informacje o strojach....najlepiej do jutra ....
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
For you
For you
For you
A randomy będą siedziały z nami czy małym pokoiku Xelli, a potem wymkną się nie żegnawszy się z większością? ;P
Podbijam prośbę o info o strojach!!! :<
Podbijam prośbę o info o strojach!!! :<
Nie wiem jeszcze czy będą chcieli w ogóle jechać. A widząc nastawienie ludzi, to wręcz nie wiem czy chcę ich zabierać ;]
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Jeśli są to osoby tak otwarte jak Monika i Kasia, to ja nie widzę przeszkód. Byle by chciały się z nami integrować, a nie czekać, aż ktoś do nich podejdzie poza Tobą :P
My boy builds coffins, he makes them all day
For you
For you
For you
For you
For you
For you
Ja tam mogę oddać moje łóżko, którego ne mam, dla randomów [;
Podejście widzę rzeczywiście sprzyja bardzo sprowadzaniu nowych duszyczek na forum, jeeej :D
A Siwik i Kaśka to w sumie są chyba taką nieoficjalną częścią forum już D:
A czy One przypadkiem ne były kocone podczas sylwestra jakoś? Albo miały być, ale ne było pomysłu ne event... wiec w sumie jak miały być, ale ne były z braku pomysłów to chyba nieoficjalnie są już zaklepane, że tak powiem :P Więc wpadać czy ne wpadać (acz zajść świadomie), ne ma co się pytać, czy coś tam, tylko mam nadzieję, że będą albo choć Monika będzie z Czosnkiem czy tam bez brata (:
Podejście widzę rzeczywiście sprzyja bardzo sprowadzaniu nowych duszyczek na forum, jeeej :D
A Siwik i Kaśka to w sumie są chyba taką nieoficjalną częścią forum już D:
A czy One przypadkiem ne były kocone podczas sylwestra jakoś? Albo miały być, ale ne było pomysłu ne event... wiec w sumie jak miały być, ale ne były z braku pomysłów to chyba nieoficjalnie są już zaklepane, że tak powiem :P Więc wpadać czy ne wpadać (acz zajść świadomie), ne ma co się pytać, czy coś tam, tylko mam nadzieję, że będą albo choć Monika będzie z Czosnkiem czy tam bez brata (:
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Popieram! Jesli beda tak socjalne jak Monika i Kasia to zapraszaj smialo. A jesli beda jakims fajnym przystojniakie to moze i odstapie mu pol lozka :3
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
*zapisuje: zabrać więcej sznura*Chimeria wrote:A randomy będą siedziały z nami czy małym pokoiku Xelli, a potem wymkną się nie żegnawszy się z większością? ;P

Mam pilnować?
Chimeria wrote:Podbijam prośbę o info o strojach!!! :<

Xellcia swój strój robi w tajemnicy, żebyście padli trupem jak to zobaczycie^^
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Xellas: wystarczy poinformowac jedna osobe o stroju żebyś nie została tłusciutkim amorkiem z gołą... dupą :) Polecam :)
ps. Mazoku coś napomnał, że on chce zupę serową. Jeszcze jacyś chętni? tylko w tym wypadku jest jeden haczyk: do serowej potrzebuję pomocników. Tam jest za dużo matsów/szatkowania zebym miała zrobić gar dla MW. Dzień wyjęty z życia murowany...
Biorąc jeszcze pod uwagę fakt, że Morgana i Psycho przyjezdzaja de facto na jeden dzień to ewentualny drinking game chyba zrobimy od razu w poniedziałek 29 grudnia. Razem z rosołkiem....
ps. Mazoku coś napomnał, że on chce zupę serową. Jeszcze jacyś chętni? tylko w tym wypadku jest jeden haczyk: do serowej potrzebuję pomocników. Tam jest za dużo matsów/szatkowania zebym miała zrobić gar dla MW. Dzień wyjęty z życia murowany...
Biorąc jeszcze pod uwagę fakt, że Morgana i Psycho przyjezdzaja de facto na jeden dzień to ewentualny drinking game chyba zrobimy od razu w poniedziałek 29 grudnia. Razem z rosołkiem....
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
@ Xell
Widzę konkurencja z roku na rok nabiera rumieńców :P W sensie coraz bardziej forumowicze przykładają się do strojów :)
@ Sat
Masz mój nóż! (W sensie pomogę przy zupce i +1 do miseczek :D).
Widzę konkurencja z roku na rok nabiera rumieńców :P W sensie coraz bardziej forumowicze przykładają się do strojów :)
@ Sat
Masz mój nóż! (W sensie pomogę przy zupce i +1 do miseczek :D).
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Brzmi przeintrygująco, więc tym bardziej polecam zdradzić cichaczem za co się przebierasz, aby uwiecznić to na kubku! :] Myślę, że w żaden sposób nie zmniejsza to szans na nasz opad szczęk. ;)Xellas wrote:Xellcia swój strój robi w tajemnicy, żebyście padli trupem jak to zobaczycie^^