Zjazd letni 2011

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Athesa

Re: Zjazd letni 2011

Post by Athesa »

Hello. Niestety my z Bru raczej nie damy rady się pojawić, oboje pracujemy, ja dodatkowo mam remont w domu. Jeśli się uda to pojawimy się na weekend, ale no nie jestem w stanie powiedzieć czy napewno, więc póki co nas nie liczcie. Co do Boklera mówił, że będzie brał urlop na dwa tygodnie i że będzie chciał jechać na całość, a jak się nie uda to napewno na tydzień. Jeszcze jakby co piszcie na wowie to podam nr gg czy tel. do Junka to obgadacie sobie co i jak, mogę nie znać wszystkich szczegółów. Ale jego możecie liczyć:) Szkoda, że tak wyszło, bardzo bym chciała was bardziej poznać ale napewno jeszcze będzie okazja.
c914

Post by c914 »

Morowe powietrze, ospa wredna i czerwona zaraza pojawi się na weekend 3-4 września.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Crow

Post by Crow »

@Mat - a co stało się z planem przenocowania w ramach tego conu w sobotę? Jak nie, to to połączenie myślę że będzie dobre.

Z listy na życzenie samej zainteresowanej została wypisana Xellas
Rosomak

Post by Rosomak »

Crow wrote:@Mat - a co stało się z planem przenocowania w ramach tego conu w sobotę? Jak nie, to to połączenie myślę że będzie dobre.
Nie bardzo kojarzę o jaki con chodzi? Coś w Katowicami było wspomniane.
Debart

Post by Debart »

Ja będę w Krakowie od piątku rana, w piątek wieczorem dołączam do Zizy - ten con gdzie jest?
GvS

Post by GvS »

A necromancer is just a really late healer.
USAGI

Post by USAGI »

Pytanie z conem było rzucone na forum, ale nikt na nie ne odpisał choć by - Tak, z chęcią się wybiorę - czy inne coś tam. Ne dziwi więc ,że ludzie zastanawiają się o co z owym conem c'man [;
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Noire

Post by Noire »

Ja i Vertis będziemy jechać tym pociągniem do Chabówki w sobotę i będziemy na zjeździe jeden tydzień (ten pierwszy).
Plany się pozmieniały ze względu na magisterkę Vertisa. Jutro po południu idziemy kupić bilety na kuszetki dla siebie (sprzedaż internetowa na to połączenie jest zablokowana nie wiedziec czemu), więc jeśli ktoś chce się dołączyc to proszę o smsa.
Conquered, we conquer.
Chimeria

Post by Chimeria »

Moja magisterka też mi plany zmieniła, prawdopodobnie nie będę w ogóle. Kwestia możliwości będzie znana najwcześniej od 29 i będą to zmiany pokroju 'z dnia na dzień'. Niemniej Raflik przyjedzie na pierwszy tydzień.
Satsuki

Post by Satsuki »

mnie poprawki troche pokzyzowaly plany i prawdopodobnie bede musiala wyjechac dzien-dwa wczesniej. Ale moze uda sie bez tego.
Anyway, rozwazaliscie moze skrocenie zjazdu do tygodnia-10dni skoro i tak zdcydowana wiekszosc chce zostac tylko na 1 tydzien?
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Post Reply