Mw Summer Kayaking 2010

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Morgana

Re: Mw Summer Kayaking 2010

Post by Morgana »

Crow, czuję się pominięta w teamie Zubr 2 (Sao as leader) podczas eventu filmowego.
Distant
Demokratyczny Moderator

Post by Distant »

Nazwa planety to była Pandora. :p
A tak apropo z przyjemnością informuje, że mam domek Kaniowy na sylwestra zarezerwowany.
Nothing is impossible
Crow

Post by Crow »

Hym, myslalem ze Pandora to byla nazwa bazy. Do eventu filmowego dodaje.
roevean

Post by roevean »

Bah.

Tekst po 4chan drinking party: Dlaczego ten sok ma akcyzę?
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
Crow

Post by Crow »

W tym roku praktycznie nie robiłem zdjęć. Przywiozłem tylko kilkanaście fotek z oświadczyn Raflika. Są teraz na Chomiku.
USAGI

Post by USAGI »

Zjazd w tym roku był awesome ;3 Ne wiem czy te pizze co jedliśmy na kajakach rzeczywiście smakowały tak genialnie, czy to przez kajaki i żywienie się zupkami p;
Licząc od Radkowa, i z sylwestrami... Był to 2gi najlepszy zjazd moim zdaniem (:

Właśnie!
Bo (chyba nikt jeszcze o tym ne pisał) ale została rzucona propozycja co by za rok na wakacyjny pojechać znowu do Radkowa :) Co Wy na to?

Do tekstów można by dodać również :

"WROOOooOoOooOAAaAaAAARRrRRrrRr"

Licha :D Gdy wpadł w berserka i rzucił się z pięściami oraz pianą na ustach na drzewo co nam drogę podczas kajaków torowało :D

Oraz teksty typu "hm kolejna nieświadoma ofiara. Ciekawe czy wróci..." o tych co szli pierwszej nocy kajaków we mgłę :D Mgłę która otaczała nas z każdej strony, niczym w filmie Mist x]

No i oczywiście
Korm: "Roe szukałem twojego domku, zobaczyłem ręcznik Hello Kitty to od razu wiedziałem, ze tu mieszkasz" x)

"Bóbr Twoim wrogiem!" i tym podobne, gdy przebijaliśmy się przez bobrze tamy -_-

"Roe, to ile chcesz tego Żubra?"
Znaczące spojrzenie diabła
"Aha, czyli tyle ile uniose?"
"Uhum..."

Czy jakoś tak (:

"To mogę wziąć u Was prysznic?"
"Jasne, tylko uważaj jak będziesz wychodził, bo w tym bagnie pod prysznicem mieszka cthulhu"

"Zostaw ten telewizor!!" xD

Korm "W sumie to mieszkam w tamtym domku, ale wy macie plazmę i konsole....Macie jeszcze wolne miejsce?"

Drinki z coli i oleju też były dobre p; Poza drinkami w stylu
szamoan z colą
szamoan z sokiem
szampan z piwem
szampan z Liftem malinowym i colą
szampan z Liftem malinowym
x]

eh, troche by się jeszcze znalazło tekstów i tym podobnych "Machałeś czymś tymś?" Oraz "Mistrzyni Bikini" :D

A! I podczas kajaków co chwile ktoś "Raf! Wyglądasz jak Muerte O: ! " xD

"Podaj gąbkę" x] prawie jak mydło p;

i typu "szkoda ,ze nie ma Muertego, wyczarował by jakoś wódkę." Stojąc na środku dzikiej łąki, w jakiejś dziurze z dala od jakiejkolwiek cywilizacji x]

[EDIT]

Kajaki
"Jak zobaczysz brązową krowę to skręć w prawo. Jak czarną to w lewo. A jak czarną i brązową, albo żadnej to płyń prosto" x]

Teksty o pojemnych płucach i hm tym podobnych (; przy rozpalaniu ogniska z Niemcami p;

"Nit z Gumowym nie przyjada jednak"
"czemu?"
"Nit kupił sobie nowy komputer, a Gumowy pojechał na dworzec zobaczyć po ile sa bilety i nie wrócił..."

Podczas kajaków mieliśmy fazę ,ze Korm i Dis idą za nami brzegiem. Bo na forum czy coś pisali ,ze będą za nami podążać lądem p; Więc czasem były teksty typu "Zadzwoń do Disa żeby przyniósł nam jedzenie", albo "Niech Korm i Dis sprawdzą jak wygląda to pole namiotowe" i tym podobne p;
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Crow

Post by Crow »

Z tego co wiem rzeczywiście był plan pokonania naszej trasy kajakowej pieszo. Moim zdaniem byłoby to możliwe (choć oczywiście mniej przyjemne niż wiosłowanie) - trzeba by tylko iść wiochami a nie nad samą rzeką. Musielibyśmy mieć jednak dobrą komunikację bo w miejscu gdzie pierwotnie planowaliśmy nocować danego dnia nocowaliśmy tylko na ostatnim postoju...
Distant
Demokratyczny Moderator

Post by Distant »

Z kormem pierwszego czy drugiego dnia obeszliśmy jezioro, więc bynajmniej nie byłoby to ani trudne ani nieprzyjemne (tylko kwestia preferencji). Trochę zniechęciła nas pogoda.
Nothing is impossible
USAGI

Post by USAGI »

OKy, moje wszystkie zdjęcia i filmiki wrzucone na Chomika [;
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Post Reply