Sylwester MW y2k14
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW y2k14
Widać się o nie troszczysz całym serduszkiem <3
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Ktoś wrzucił gdzieś posta jak zrobić togę z prześcieradła czy coś takiego. Gdzie to było, bo znaleźć nie mogę?
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Mazu weźmiesz Ankh Morpork? *.*
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Ch4os bodaj zabiera :)
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Gods...USAGI wrote:Ch4os bodaj zabiera :)
Oh, wait.
Edit:
Oryganizacyjnie.
Naleśniki będą defaultowo w dwóch wersjach przezemnie przygotowane - ser/szynka i dżemy które zakupię jutro przy okazji bycia we Wrocławiu. Osoby chętne na coś więcej proszone są albo o priva, albo o publiczne podanie swoich zawartości co do wypełnienia wnętrza. Tudzież przywiezienie własnych zabawek >]
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
"Racjonalna ilość planszówek" w tym roku przedstawia się następująco :D
- Spartakus + dodatek (dzięki uprzejmości Barta)
- Tzolk'in
- Maskarada
- K2
- Świat Dysku: Ankh-Morpork
- Seasons
- Coup
- Resistance
- Gosu
- Plato 3000
Plus karty do brydża.
- Spartakus + dodatek (dzięki uprzejmości Barta)
- Tzolk'in
- Maskarada
- K2
- Świat Dysku: Ankh-Morpork
- Seasons
- Coup
- Resistance
- Gosu
- Plato 3000
Plus karty do brydża.
Your favourite fearless hero.
Kania zamknięta na cztery spusty, kolejny sylwester MW zaliczony. Bardzo Wam dziękuję za obecność, impreza była super. <3 Jak pojawią się fotki na chomiku to zrobimy topic podsumowujący wydarzenie.
Dziękuję przebierańcom za cudowne stroje, myślałam, że nie przeskoczymy zeszłorocznego poziomu kostiumów, ale okazuje się, że wskoczyliśmy na zupełnie nowy poziom cosplayu, droga do sukcesu na Pyrkonie stoi otworem. Gratuluję i dziękuję za poważny wkład pracy! :D
Podziękowania lecą także do organizatorów poszczególnych eventów zarówno rozrywkowych jak i spożywczych, ale też dla Sao, która w tym roku była niespodziankową autorką ilustracji na kubkach. :)
Niestety achievementa na niezalanie stołu bilardowego nie odblokowaliśmy. :(
Biuro rzeczy znalezionych:
* szaro-zielony śpiwór PROTECTPRO
* granatowa, bawełniana bluza na suwak z kraciastym na podszewce kapturem. Rozmiar M
* śląska makówka (Morgi? :D)
Ze swojej strony jeszcze tylko potwierdzę plotki, że był to ostatni sylwester w Kani i za rok będziemy świętować już w innym miejscu. ;)
Dziękuję przebierańcom za cudowne stroje, myślałam, że nie przeskoczymy zeszłorocznego poziomu kostiumów, ale okazuje się, że wskoczyliśmy na zupełnie nowy poziom cosplayu, droga do sukcesu na Pyrkonie stoi otworem. Gratuluję i dziękuję za poważny wkład pracy! :D
Podziękowania lecą także do organizatorów poszczególnych eventów zarówno rozrywkowych jak i spożywczych, ale też dla Sao, która w tym roku była niespodziankową autorką ilustracji na kubkach. :)
Niestety achievementa na niezalanie stołu bilardowego nie odblokowaliśmy. :(
Biuro rzeczy znalezionych:
* szaro-zielony śpiwór PROTECTPRO
* granatowa, bawełniana bluza na suwak z kraciastym na podszewce kapturem. Rozmiar M
* śląska makówka (Morgi? :D)
Ze swojej strony jeszcze tylko potwierdzę plotki, że był to ostatni sylwester w Kani i za rok będziemy świętować już w innym miejscu. ;)
Ano, śląska makówka. Smacznego ^^
Crap. Rzeczywiście tak mi czegoś brakowało ale nie mogłam zarejestrować czego =o Śpiwór najpewniej mój, ale jeszcze potwierdzę u Crowa, czy go nie ma w aucie =o Dzięki, ze zabraliscie, przecież za rok nie odbiore ;D