Postawimy Valhallę - Komentarze
Re: Postawimy Valhallę - Komentarze
Better be Windu.
btw, słyszałam, że chcieliście zobaczyć jelenie :D już przypatatajały
btw, słyszałam, że chcieliście zobaczyć jelenie :D już przypatatajały
Jeśli nie masz czasu żeby napisać w 24 godziny posta to nie rezerwuj kolejki. Moglam dzisiaj machnac trzy posty w czasie, kiedy na Ciebie czekalam a gdybys jak czlowiek powiedzial co planujesz zrobic zamiast windowac na gtalku to tak na prawde oboje moglismy napisac po poscie w tym czasie!
Jeśli ludzie nie mają czasu na rezerwację to nie powinni jej robić!
Jeśli ludzie nie mają czasu na rezerwację to nie powinni jej robić!
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Post up. Niestety czas nie jest dany raz na zawsze.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
@Windu - Post intrygujący, ale przyblokowałeś postowanie Sat na dwa dni, żeby napisać o niej jedno zdanie?
Nie zablokowałem posta Sat na dwa dni. Miało być więcej, ale się wkurzyła nie wiem, co więc pokasowałem resztę : D.
Zresztą jest na zrobionej przez mnie planecie a nie w queście. Wytrzyma : D
Zresztą jest na zrobionej przez mnie planecie a nie w queście. Wytrzyma : D
We do not sow
Bum head shot! WIndu wysnajpił statek Sat flote CA i teraz żodyn nie wyjdzie z planet żywy! Żodyn!
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
W związku z powyższą wymianą zdań nie mogłam napisać swojego posta wczoraj a najbliższa wolna chwila, w której będę mogła coś pisać nastąpi w piątek więc oddaję kolejkę Cyferowi.Joanna Połońska
kiedy planujesz napisac swojego posta?
Maciej Adaszkiewicz
wieczorem
Joanna Połońska
god
zamierzasz cos pisac o miescie?
Maciej Adaszkiewicz
o smierci wszystkich ludzi agendy
Joanna Połońska
grzecznie pytam
bo chce zaczac pisac swojego posta
Maciej Adaszkiewicz
no przeciez trafil w was meteor
oh, dlatego, myslalem , ze bylas ciekawa
Joanna Połońska
...
nie zamierzam tracic nerwow na Ciebie i Twoje infantylne zachowania
czesc
Maciej Adaszkiewicz
ok. ale nie wiem, czego oczekujesz kiedy przychodzisz z pytaniami, a ja ci odpowiadam
Jak widać stonowałem posta :D
We do not sow
Jestem wkurwiona o marnowanie mojego czasu a nie rozwalanie mi jednostek.
Trzeba było się obrażać po dwóch linijkach to byśmy się dogadali. :D Tobie na tym zależało.
Last edited by Windukind on Thu Oct 03, 2013 9:20 am, edited 1 time in total.
We do not sow