Zjazd letni 2015 - topic dyskusyjny
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd letni 2015 - topic dyskusyjny
Niedziela tez i dla mnie.
BTW: W namiocie są już 3 miejsca zaklepane - mamy Stefana :)
BTW: W namiocie są już 3 miejsca zaklepane - mamy Stefana :)
Last edited by c914 on Mon Jun 22, 2015 10:39 am, edited 1 time in total.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Przebookowanie biletu nie jest takie drogie! ;D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Niedziela i dla mnie. Pociąg powrotny mam dopiero o 19.00 z Gdańska.
Namiot
Planuję zaopatrzyć się w dwuosobowy namiot. Jedno miejsce na chwilę obecną jest w nim wolne.
Afterparty
Jestem chętny na ewentualne domki do poniedziałku. Ale tylko domki. Jeśli afterparty miałoby być w namiotach, to I pass - tydzień starczy w zupełności.
Planuję zaopatrzyć się w dwuosobowy namiot. Jedno miejsce na chwilę obecną jest w nim wolne.
Afterparty
Jestem chętny na ewentualne domki do poniedziałku. Ale tylko domki. Jeśli afterparty miałoby być w namiotach, to I pass - tydzień starczy w zupełności.
Your favourite fearless hero.
Niestety niedziela
Jest widzę 16 miejsc i 16 ludzi ale dla formalności zapytam: Przyjmiesz mnie Mazoku? :D
Jest widzę 16 miejsc i 16 ludzi ale dla formalności zapytam: Przyjmiesz mnie Mazoku? :D
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Oki :)Maczer wrote:Jest widzę 16 miejsc i 16 ludzi ale dla formalności zapytam: Przyjmiesz mnie Mazoku? :D
Your favourite fearless hero.
Dwoch wielkich facetów w jednym małym namiociku, fun fun fun !
Bad news misiaczki. Nie ma wolnych domków w lipcu. Apparently cała Polska jedzie wtedy do Rowów!
Ale za to jest camping z prądem i INTERNETEM. Fajnie? To campingowy wyższy poziom burżujstwa! :)
Łapcie linka, żeby zobaczyć jak tam fajnie. Ośrodek uferuje domki ale na lipiec od dawna wszystko pozajmowane...
Ale za to jest camping z prądem i INTERNETEM. Fajnie? To campingowy wyższy poziom burżujstwa! :)
Łapcie linka, żeby zobaczyć jak tam fajnie. Ośrodek uferuje domki ale na lipiec od dawna wszystko pozajmowane...
Może być ciekawie. Mają wejście do Komnaty Tajemnic

Pod początek Września (nie wyłapałem dokładnie daty) w Krakowie odbędą się finały trzeciego sezonu Mistrzostw Świata w SCII, zastanawiam się, czy nie dało by się tego jakoś ożenić z stacjonarną częścią zjazdu :D.