Piją Ci którzy przywalili komuś wiosłem <- the numer is increasing! :DSatsuki wrote:Raflik, wymyśl sobie jakas elo nazwe eventu zebym mogla wpisac cie na liste <3
Chi, dzieki za info!
Mam jeszcze małe ogłoszenie duszpasterskie. W tym roku planujemy z Chimeria zabrać drugą edycję Multiworld Drinking Game ale nasza talia nadal nie jest skonczona. Jeśli więc macie jakieś hasła albo (co nawet wazniejsze!) fajne zdjęcia, ktore moglibysmy użyć to piszcie śmiało! Oczywiście gtalk/PM/mail a w ostatecznosci nawet messenger facebooka. Bedziemy wdzięczne !
Sylwester 2k15-16 MW Winter Summit, Zimowe Szaleństwo
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester 2k15-16 MW Winter Summit, Zimowe Szaleństwo
Star Wars Event - Turniej X-Wing (gra bitewna, nie pc :P)
Instrukcja dla zainteresowanych:
http://isa.pl/starwars/pliki/X-Wing_instrukcja.pdf
Instrukcja dla zainteresowanych:
http://isa.pl/starwars/pliki/X-Wing_instrukcja.pdf
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Czy Trójmiasto coś ustaliło w sprawie dojazdów na sylwestra na wczorajszym sabacie w JC?
Mnie nie było, ale chyba koniec końców jedziemy samochodami?
Mamy o jedno miejsce w aucie za malo na trase TAM: ale wczoraj byli tylko kierowcy. Na droge z powrotem sa miejsca dla wszystkich.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
To z kim mogę się zabrać? Mazoku? Będę grzecznie pochrapywał na tylnym siedzeniu :D
Zawsze mi się wydawało, że z powrotem były kłopoty, bo zazwyczaj więcej ludzi wracało (np.: ty Sat).Mamy o jedno miejsce w aucie za malo na trase TAM: ale wczoraj byli tylko kierowcy. Na droge z powrotem sa miejsca dla wszystkich.
Teraz mamy jedno auto do szczyrku i dwa z powrotem i do auta Mazoka są juz niby przydzielenie Crow, Maczer i jakiś kolega Maczera dlatego chciałam się spotkać i obgadac temat. Niestety nie wiem jak to zrobić z nieobecnymi a z kierowcami nie mam czego obgadac bo wszystko juz wiem. Tj. Kto którędy i kiedy jedzie, kto ile ma miejsc etc.
Np. Ada z Nordem będą jechać z łodzi i juz sie z nimi umowilam, że mnie ktoś do tej łodzi e poniedzialek podwiezie, żebym pojechała z nimi.....
EDIT:
Z kolei Crow od początku nie bbył zbyt chętny na auto wiec moze sie ccieszyć, że juz nie musi nim jechać albo pojechać do łodzi i dalej zabrać się z Ada i Nordem. Duno.
A ja mam juz zaklepana miejscowke bo gdyby nie ja to połowa trójmiasta musiałaby się telepac pociągiem :D
Np. Ada z Nordem będą jechać z łodzi i juz sie z nimi umowilam, że mnie ktoś do tej łodzi e poniedzialek podwiezie, żebym pojechała z nimi.....
EDIT:
Z kolei Crow od początku nie bbył zbyt chętny na auto wiec moze sie ccieszyć, że juz nie musi nim jechać albo pojechać do łodzi i dalej zabrać się z Ada i Nordem. Duno.
A ja mam juz zaklepana miejscowke bo gdyby nie ja to połowa trójmiasta musiałaby się telepac pociągiem :D
Generalnie, jak się mam tarabanić pociągiem to rezygnuje z sylwestra.
Generalnie jak widze takie szantaże to mam wlasciciela w poważaniu. Łóżek i tak brakuje więc mozesz spadac na drzewo. Chcialam cos ustalic zeby wszystkim bylo dobrze ale po tym poscie umywam ręce. Radzcie sobie sami.Rosomak wrote:Generalnie, jak się mam tarabanić pociągiem to rezygnuje z sylwestra.
Rosomak wrote:Generalnie, jak się mam tarabanić pociągiem to rezygnuje z sylwestra.