Summer Summit MW 2016
Moderator: Chimeria
Re: Summer Summit MW 2016
Jak coś Bartowóz planuje wyruszyć ok. 13-13:30 z Bartjaskini w niedzielę. Jak na razie mam w aucie jedynie Anio-robina, więc 3 miejsca są dostępne dla chętnych:)
Damy rade.co znaczy że jest jeszcze 1 miejsce dla Cyfera (i jego +1 jeśli się zmieszczą).
W takim razie ja zaklepuje 2 miejsca.Ja deklaruję, że mogę zrobić kółko do Kościerzyny, jeśli będzie taka potrzeba.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Szefowo, czy ma szefowa jakieś preferencje co do % wartości tłuszczu w requestowanym mleku? Jak nie to będę brała jak dla siebie - 2%!AdA wrote:Wszystkich kawopijców uspokajam, że spakowałam już: dripper, filtry, kawiarkę francuską, spieniacz do mleka, 0,5 kg kawy w ziarnach, młynek i nawet ekskluzywną kawę czekoladową Godiva (oczywiście z Belgii):
http://www.godiva.com/chocolate-truffle ... 75071.html
Chętnie zostanę zjazdowym baristą pod warunkiem, że reszta zorganizuje stały dostęp do mleka.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Wszystkie wartości między 0,5 a 3,2% będą ok. Byle nie 0% ani mleko skondensowane.Szefowo, czy ma szefowa jakieś preferencje co do % wartości tłuszczu w requestowanym mleku? Jak nie to będę brała jak dla siebie - 2%!
Dziękuję za uwagę.
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
Nasz 3-4 osobowy domek ma 5 miejsc, z czego cztery są zajęte przez Adę, Maczera, Niespodziankę i mnie. Na ostatnim łóżku będzie próbował zmieścić się Cyfer, ale nie wiadomo czy się uda bo nie ma dobrych zdjęć ze środka domków.
A necromancer is just a really late healer.
Mowisz o typie P? (Jedyny 3-4 os jaki widze na stronie)GvS wrote:Nasz 3-4 osobowy domek ma 5 miejsc, z czego cztery są zajęte przez Adę, Maczera, Niespodziankę i mnie. Na ostatnim łóżku będzie próbował zmieścić się Cyfer, ale nie wiadomo czy się uda bo nie ma dobrych zdjęć ze środka domków.
http://www.polwyseplipa.pl/polwysep-lip ... ery,7.html
Conquered, we conquer.
Wygląda jakby miał sypialnie na 2 osoby plus w salonie łóżko i wersalke. Czyli jeśli wersalka się daje rozłożyć to wejdzie 5 osób.Noire wrote:Mowisz o typie P? (Jedyny 3-4 os jaki widze na stronie)GvS wrote:Nasz 3-4 osobowy domek ma 5 miejsc, z czego cztery są zajęte przez Adę, Maczera, Niespodziankę i mnie. Na ostatnim łóżku będzie próbował zmieścić się Cyfer, ale nie wiadomo czy się uda bo nie ma dobrych zdjęć ze środka domków.
http://www.polwyseplipa.pl/polwysep-lip ... ery,7.html
FYI, Pólwysep Lipa oglosil na fejsbuniu 24 stopnie w cieniu. :>
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Tradycyjnie lista planszówek na wieczory/deszczowe dni:
Serious business
Plus Keep talking and nobody explodes!
Serious business
- Cywilizacja: Poprzez wieki 2ed
Terra Mystica
Tragedy Looper
Tzolk'in: Kalendarz Majów
- Gosu
K2
Plato 3000
Seasons
Świat Dysku
Talizman
- Bang
Coup
Once upon a time
Resistance (+ dodatki Hidden Agenda i Hostile Intent od GvSa)
Tajniacy
Time's up
Plus Keep talking and nobody explodes!
Last edited by Mazoku on Fri Aug 26, 2016 2:00 pm, edited 2 times in total.
Your favourite fearless hero.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3Mazoku wrote:Tradycyjnie lista planszówek na wieczory/deszczowe dni:
Resistance (+ dodatki Hidden Agenda i Hostile Intent od GvSa)