To wspomnę jeszcze, że do plecaka Morgany zostały dołożone 2 czarne bluzo-swetry, 1 brązowy sweter i jedno coś zielonego - piżama koszulka?
Nie wiem czy wszystko jest Morgi i Psycha, bo to trochę przypominało rzeczy Rena albo Cyfa także proszę się upewnić, że każdy wszystko ma:)
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz" Satsuki "To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość." Korm
Eeeee.. sorki Macz. Autorem filmiku jest Caibre a ja osobiscie wlaczylam mu nagrywanie. Twoj aparat lezal i wolal do nas "wez mnie wez mnie! to trzeba uwiecznic!".
No to wzielismy i uwiecznilismy.
Leżał sobie taki biedny i bezradny na lozku, jeszcze ktoś by na nim usiadł... W rękach był bezpieczniejszy <3 (nie wiedzialam, ze sa tam moje cycki though...)
Aż mnie ciarki przeszły na samo wspomnienie :D
Ten omnomnom powinien się wyświetlać randomom, zanim by mogli dostać się do forum xD
Była by to ciekawa forma filtracyjna...
A tak btw, puścił ktoś z Was gifa z Ryjkiem odpowiednio długo, żeby z prawego rogu wyszedł kutas i wylądował wiadomo gdzie? ;P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi" R. Kot
Xellas wrote:To wspomnę jeszcze, że do plecaka Morgany zostały dołożone 2 czarne bluzo-swetry, 1 brązowy sweter i jedno coś zielonego - piżama koszulka?
Nie wiem czy wszystko jest Morgi i Psycha, bo to trochę przypominało rzeczy Rena albo Cyfa także proszę się upewnić, że każdy wszystko ma:)
Xelli, właśnie mi REn oznajmił, że zostawił swoją brązową zapinaną na zamek bluzę w Kani -_- To w ogóle fascynujące, bo on miał tylko jedną bluzę w Kani i ją zostawił :D Teraz nie wiem, do kogo się po nią zgłosić - do Crowa czy do Morgany xD
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you