Konwenty aka okazje spotkań
Moderator: Chimeria
Re: Konwenty aka okazje spotkań
Apel do ludzi ze wolnym czasem i stabilnym połączeniem internetowym - łapcie innym forumowiczom, jak dacie radę.
Może należałoby zrobić listę ludzi, którzy z przyczyn obiektywnych nie dadzą rady być obecnymi, gdy ponownie sypną się opcje rejestracyjne.
Może należałoby zrobić listę ludzi, którzy z przyczyn obiektywnych nie dadzą rady być obecnymi, gdy ponownie sypną się opcje rejestracyjne.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Conquered, we conquer.
Dajcie znać, jeśli znany będzie termin kolejnej tury ;/
Bardzo proszę łapanie mi dwóch wejściówek, bo ja siedzę od rana do wieczora na bloku zajęć bez internetu na uczelni, wiec nie mam po prostu szans łapać... To samo się tyczy Raflika...
Dane osobowe, dane osobowe i e-maile.
Inaczej rezerwacji sie nie zrobi
Inaczej rezerwacji sie nie zrobi
Conquered, we conquer.
Dokładnie, dane by się przydały. Bo ne wiem czy się ktoś ne przyczepia ,ze jedna osoba rezerwuje na te same dane kilka wejściówek /; Bo IPków się raczej ne przyczepi ;P
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
<spisuje nazwiska i adresy>
No to niech mnie teraz który wkurwi, będę wiedział gdzie wjechać z buta na chate >]
Seriously guys... gg się kłania :P
No to niech mnie teraz który wkurwi, będę wiedział gdzie wjechać z buta na chate >]
Seriously guys... gg się kłania :P
Św. Adolf Onanista - patron niespełnionych malarzy
<offtop> Zapraszam, czwarte piętro demotywuje do rajdów >D
But it has many names
But it has many names
Agata Droga
grau.hexe@gmail.com
Jakbyście lol nie znali ;'D To samo sie Nita tyczy, dane osobowe na poziomie imienia, nazwiska i maila są niczym specjalnym, wartym utajniania.
A czy nie trzeba podać więcej danych przy rezerwacji? Osobiście nie mam pojęcia bo jeszcze tego nie robiłam. Z góry dzięki.
grau.hexe@gmail.com
Jakbyście lol nie znali ;'D To samo sie Nita tyczy, dane osobowe na poziomie imienia, nazwiska i maila są niczym specjalnym, wartym utajniania.
A czy nie trzeba podać więcej danych przy rezerwacji? Osobiście nie mam pojęcia bo jeszcze tego nie robiłam. Z góry dzięki.
Mieszkam na czwartym odkąd pamiętam, nic wielkiego Cai P; Nitu, ja również zapraszam, poznasz mojego 30cmowego psa bojowego XDCaerth wrote:<offtop> Zapraszam, czwarte piętro demotywuje do rajdów >D
Ale do Ciebie warto się wspinać >]
But it has many names
But it has many names