D3-Day
Moderator: Crow
Re: D3-Day
Mogę Cię pocieszyć tym Bart, że jak szedł mój laptop to o 7 rano na stronie widniało "Wólka Kłosowska" a po 10 był już u mnie kurier z paczką. UPS nie aktualizuje statusu na bieżąco
Last edited by Noire on Tue May 15, 2012 8:22 pm, edited 1 time in total.
Conquered, we conquer.
Ja też już mam D3 , w sumie pierwszy quest to był sam zakup , jako że na nocną sprzedaż nie chciało mi się jechać więc myślałem że jak na otwarcie sklepu sobie o 9 wejdę i spokojnie kupie ... cóż spóźniłem się i najbliższym mi sklepie gdzie mieli całe 12 sztuk już nie było o 9:05 :P potem odwiedziłem jeszcze dwa centra handlowe i w końcu dostałem dwie z ostatnich stojących na półce w galerii , już nawet nie pytałem czy mają więcej , teraz się instaluje więc po pracy będę mógł sobie pograć :P
Czy pewna wersja rożni się czymś od bety tzn. czy statystyki dalej są rozdzielane automatycznie, czy dalej jest takie dziwne drzewko umiejętności?
Mnie też ogarnęła Diablo - euforia, cholera.
Miałem być twardy i nieugięty, miałem chociaż poczekać do przyszłego tygodnia... a tak czekam na skana z kodem, pudełko się dośle za kilka dni.
Jeśli czas pozwoli chętnie z Wami popykam ;)
@up - niestety wszystko to samo.
Miałem być twardy i nieugięty, miałem chociaż poczekać do przyszłego tygodnia... a tak czekam na skana z kodem, pudełko się dośle za kilka dni.
Jeśli czas pozwoli chętnie z Wami popykam ;)
@up - niestety wszystko to samo.
zamówiłaś laptopa przez dostawce kablówki?:DNoire wrote:Mogę Cię pocieszyć tym Bart, że jak szedł mój laptop to o 7 rano na stronie widniało "Wólka Kłosowska" a po 10 był już u mnie kurier z paczką. UPC nie aktualizuje statusu na bieżąco
a na poważnie, to jest aktualizowane na podstawie skanowania kodów kreskowych, czyli np jak trafia już do magazynu w innym miejscu, potem jak zabiera to kurier, a potem jak kurier to dostarczy, tyle.
poza tym musze powiedzieć że lubie trollować takie wątki, więc trollowanie jest fajne..
TROLLuj i TY!!
Czy pewna wersja rożni się czymś od bety tzn. czy statystyki dalej są rozdzielane automatycznie, czy dalej jest takie dziwne drzewko umiejętności?
nie, dalej jest przedszkole.
+da sie kupic najlepsze itemy za prawdziwa kase od chinoli
Sam niestety nie pogram w to autystyczne przedszkole bo jak Dis pisal - niestety nie pojdzie mi, oto dlaczego:
-screen zrobiony na wymaxowanych detalach

Moj laptop niestety nie radzi sobie z grafika prosto z 2004. Ciekawe, czy juz ktos z powodzeniem odpalil d3 na netbooku?
nie, dalej jest przedszkole.
+da sie kupic najlepsze itemy za prawdziwa kase od chinoli
Sam niestety nie pogram w to autystyczne przedszkole bo jak Dis pisal - niestety nie pojdzie mi, oto dlaczego:
-screen zrobiony na wymaxowanych detalach

Moj laptop niestety nie radzi sobie z grafika prosto z 2004. Ciekawe, czy juz ktos z powodzeniem odpalil d3 na netbooku?
give her the dick
ta, nei ma to jak kiepsko napisany silnik graficzny, i grafika z wymogami x5 (bo przecież każdy ma komputer ktory to pociągnie, no a w końcu to diablo)...ogółem nie rozumiem tego zachwytu bo naprawdę im więcej o grze słysze, tym bardziej mnie odrzuca :/