Konwencja sylwestrowa Y2K14 ANKIETA
Moderator: Chimeria
Re: Konwencja sylwestrowa Y2K14 ANKIETA
Całkiem racja, że zawsze podany jest czas w którym można oddawać głosy w ankiecie, a przy tej ankiecie ne było podanego żadnego przedziału czasowego na oddawanie głosów. Skoro są jeszcze chętne osoby, które ne zdążyły się zdecydować wcześniej, chcą oddać głos a ne wiedziały do kiedy mają podjać decyzję, to co szkodzi np. dać jeszcze tydzień czasu na oddawanie głosów w ankiecie? Czy ne można już zamkniętej ankiety odpalić znowu z możliwością głosowania?
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Widzę, że jak nie macie problemu z terminem, to trzeba porobić wąty o ankietę.
Proszę bardzo, never ending ankieta, można głosować.
Proszę bardzo, never ending ankieta, można głosować.
Jak wszyscy to wszyscy, też chce ponarzekać:
Ej no... Bo zaraz wygraja jakies hentajcoanimce, a ja już mam gotowe wąsy do kostiumu Indry :(
Ej no... Bo zaraz wygraja jakies hentajcoanimce, a ja już mam gotowe wąsy do kostiumu Indry :(
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Jak dla mnie ta ankieta była dość wyraźnie zakomunikowana i na forum, i na facebooku (ja jeszcze dostałam kilkakrotnie powiadomienia na gtalku), więc szczerze powiedziawszy nie bardzo rozumiem w czym jest problem oraz jakim cudem można ją było pominąć :D. Zwłaszcza, że sam wynik ankiety chyba raczej się już nie zmieni, bo od początku wyraźnie prowadzili bogowie. Gdybym ja się zagapiła i zależało mi na tym, by mój głos został uwzględniony zwyczajnie zgłosiłabym się na PMkę, czy inne prywatne źródło i poprosiła, o uwzględnienie mojej osoby.
Conquered, we conquer.
Sao, masz mój miecz!
Dajcie dziewczynie spokój, ona ma ślub na głowie. Uważam to za jak najbardziej wiarygodny czynnik łagodzący przegapienia ankiety. W perspektywie ogarniania przedślubnego, Sylwester wydaje się być odległy o lata świetlne, uwierzcie.
Dajcie dziewczynie spokój, ona ma ślub na głowie. Uważam to za jak najbardziej wiarygodny czynnik łagodzący przegapienia ankiety. W perspektywie ogarniania przedślubnego, Sylwester wydaje się być odległy o lata świetlne, uwierzcie.
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
Czy wy wlasnie robicie drame o jeden glos, ktory i tak nie zmieni NICZEGO w wynikach ankiety? Srsly?
W ankiecie jest teraz PIECDZIESIAT glosow. Załóżmy, ze każdy oddał dwa, to daje 25 osób głosujących. To mniej więcej tyle ile osób regularnie jeździ na sylwestra a pamiętajcie, że mamy parę niezarejestrowanych jednostek.
nie czaję o co ten dramat i walka. Część osob (jak Ryjek) hejtuje dla samego udawania korma, ale po reszcie z was spodziewałam sie wiekszego maturity.
W ankiecie jest teraz PIECDZIESIAT glosow. Załóżmy, ze każdy oddał dwa, to daje 25 osób głosujących. To mniej więcej tyle ile osób regularnie jeździ na sylwestra a pamiętajcie, że mamy parę niezarejestrowanych jednostek.
nie czaję o co ten dramat i walka. Część osob (jak Ryjek) hejtuje dla samego udawania korma, ale po reszcie z was spodziewałam sie wiekszego maturity.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Rozumiem jak najbardziej powody przegapienia ankiety. Nie rozumiem natomiast od razu negatywnego nacechowania posta, w momencie, kiedy informacja wyraźnie poszła w eter.AdA wrote:Sao, masz mój miecz!
Gdyby ta ankieta była jakoś schowana na tajnym forum, można by się poirytować. W tej sytuacji natomiast nie widzę ku temu żadnego powodu :D
TL;DR: Powody przegapienia są valid. Uważam, że po prostu można było uprzejmiej poprosić o uwzględnienie głosu.
Conquered, we conquer.
Noire, masz mój miecz!
Ja akurat nie piłam do Sao, która stwierdziła "well fuck, przegapiłam", tylko do nagłej akcji "no tak, ankieta była po chuju".
Zbieram wszystkie miecze i zarządzam spokój, rozejść się. ;)
Zbieram wszystkie miecze i zarządzam spokój, rozejść się. ;)
Wychodzi na to, że osoby "broniące" Saovi, jeszcze ją zdemonizowały @@
Najzabawniejsza drama EVER.
Najzabawniejsza drama EVER.