Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
Lotem jest teraz za 860/osoba (w tym bagaz rejestrowany, bez przesiadek). Przylit podobnie, wylot 9.09 o 4 rano.
Ale za to sobie obejrzycie Belgrad!
Ale za to sobie obejrzycie Belgrad!
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Wczoraj przelałem zaliczkę.
Zrobiłam topic orgaizacyjny. Jeśli macie co do niego jakieś uwagi/chcecie cos dodac - dajcie proszę znać.
Pytanie do grupy LOT do Aten 28-29.08. Czy ktoś bierze bagaż rejestrowany? Chodzi o podrzucenie kosmetyczki (szamponów, żeli pod prysznic, maszynki do golenia, kremu do opalania), ogólnie rzeczy które nie mogą być w podręcznym. Nie wiem jak z cenami w Grecji odnośnie tych rzeczy.
@Mat, LOT ma ceny rejestrowanego w cenie całego biletu. Zakładam więc, że większość nada sobie normalnie bagaż. Jeśli o mnie chodzi to i tak pakuje się w moją walizkę na podręczny, którą planuję zabrać do kabiny samolotu, więc ja Ci nie pomogę :)
@Sat
To dobrze wiedzieć :) Byłem pewny, że tylko podręczny jest dostępny, a rejestrowany trzeba dokupić. W takim razie może uda się mi pożyczyć planszówkę na wyjazd.
To dobrze wiedzieć :) Byłem pewny, że tylko podręczny jest dostępny, a rejestrowany trzeba dokupić. W takim razie może uda się mi pożyczyć planszówkę na wyjazd.
Myślę, że nasz napięty plan wycieczkowy nie zakłada miejsca na planszówki, chyba nie planujecie ze sobą tachać pudeł? Ledwo nam na plażę czasu starczy, więc proponuję zostawienie planszówek na Kanię i ograniczenie się do minimum (karty?).Rosomak wrote:@Sat
Ja nie wiem czy będę brać rejestrowany, biorąc pod uwagę fakt, że potem będziemy się dużo włóczyć po Grecji, to może lepszą opcją jest podręczny.
Chimeria wrote: Myślę, że nasz napięty plan wycieczkowy nie zakłada miejsca na planszówki, chyba nie planujecie ze sobą tachać pudeł? Ledwo nam na plażę czasu starczy, więc proponuję zostawienie planszówek na Kanię i ograniczenie się do minimum (karty?).
Jakoś jak byliśmy na Węgrzech to był wieczorami czas na planszówki i nawet na kilka filmów wieczorami.
Ale chyba nie będziemy tych bagaży tachać cały czas ze sobą tylko zostawimy je na kwaterze?Ja nie wiem czy będę brać rejestrowany, biorąc pod uwagę fakt, że potem będziemy się dużo włóczyć po Grecji, to może lepszą opcją jest podręczny.