Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
Kupiłem na razie trzy bilety z Santorini do Aten, na nazwiska Mata, Vanny i Mazoka. Kolejne są już niestety w wyższej cenie. Zobaczymy, czy za dzień czy dwa nie spadnie znowu do 27 EUR. Liczę, że podzielimy się na koniec po równo ceną wszystkich 6 biletów.
jak sprawdzalam aegean to po wyprzedaniu tych najtanszych biletow podbijal do 35 euro /bilet wiec mam nadzieje, ze teraz tez tak bedzie. Jeśli nie, to dalej mamy 5 godzin wiecej na wyspie, imo dobry deal.
Jeśli chcecie wzać jeden wspolny rejestrowany etc to jest jeszcze szansa, zeby sie na to zdecydowac
Jeśli chcecie wzać jeden wspolny rejestrowany etc to jest jeszcze szansa, zeby sie na to zdecydowac
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Po konsultacjach kupiłem jeszcze te dwa po 35 EUR na Sat i Cyfera. Potrzebujemy jeszcze jednego biletu na moje nazwisko.
Kupiłem ostatni bilet z Santorini do Aten za 44 Eur. Ostatecznie więc wychodzi 136 zł od osoby. Nie zamówiłem żadnego bagażu rejsowego, ale pewnie będzie można go dokupić później.
Kasa na twoje konto, czy rozliczymy się jakoś inaczej?
A jakie masz inne propozycje? Chcesz mu wysłać nagie fotki? :DRosomak wrote:Kasa na twoje konto, czy rozliczymy się jakoś inaczej?
Barterem :D
Albo w naturze 136 zł to ok 2176 puszek po piwie :D
Albo w naturze 136 zł to ok 2176 puszek po piwie :D
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Tak, przyjmuję nagie fotki w barterach, ale może być przelew.
powinienes sprecyzowac, ze np tylko damskie i tylko do BMI<20 :D