Sylwester MW 11/12 - Konwencja [Ankieta]
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 11/12 - Konwencja [Ankieta]
Stare kino +1, przebieranie sie w pseudo lateksowe ciuchy i bieganie w japonkach :P ne rajcuje mnie.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Ustawiłem limit trwania tej ankiety do ostatniego dnia września godziny 20.
Nothing is impossible
Lateksowe? o_o?
Mądrze, Disu.
Mądrze, Disu.
mowic o lateksie chyba chodzilo mu o matrixa :D
W ogole ankieta powinna obejmowac tylko te osoby, ktore planuja jechac na zjazd!
jeszcze jedna rzecz, ktora imo przemawia za japonia: mamy na MW sporo osob, ktore potrafia zrobic dobre sushi ;3
W ogole ankieta powinna obejmowac tylko te osoby, ktore planuja jechac na zjazd!
jeszcze jedna rzecz, ktora imo przemawia za japonia: mamy na MW sporo osob, ktore potrafia zrobic dobre sushi ;3
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Albo lepiej, tych którzy już wpłacili zaliczki na sylwestra... a nóż ci planujący zrezygnują i w łeb pójdą całe ankietowe wyniki!W ogole ankieta powinna obejmowac tylko te osoby, ktore planuja jechac na zjazd!
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Dopóki nikt nie sprowadza na forum ludzi, aby głosowali za przysłowiową kiełbasę to nie będziemy popadać w aż taką paranoję.
Nothing is impossible
Moim skromnym zdaniem przy tak zbliżonych wynikach dwóch konwencji powinniśmy je po prostu połączyć. Będzie to zgodne z nazwą naszego forum i sprawi że wszyscy będą zadowoleni. Szerszy wybór z pewnością przekona większą ilość osób do przygotowania kostiumu.
W Krakowie jest teraz wystawa w podobnych klimatach:

W Krakowie jest teraz wystawa w podobnych klimatach:

A necromancer is just a really late healer.
Prawda jest taka, że jakbym już załatwiła sobie tą yukate a wygrało by stare kino to bym udawała, że jestem ze starego filmu o Japonii.
Kiedy zachód napływał do Japonii to dalej sie chodziło w kimonach więc nie przeszkodziło by to w konwencji "sengoku" (no chyba, że już ktoś ma pełny strój Ody)
Ja jestem za tym pomysłem <3 ale dalej będę przekonywać za Japonią.
Kiedy zachód napływał do Japonii to dalej sie chodziło w kimonach więc nie przeszkodziło by to w konwencji "sengoku" (no chyba, że już ktoś ma pełny strój Ody)
Ja jestem za tym pomysłem <3 ale dalej będę przekonywać za Japonią.
Mi też się pomysł połączenia podoba, to takie w stylu anime o końcu epoki Meiji będzie, czemu nie ;D
I nie rozumiem skąd te dramy "jak będzie Japonia to za trudne i się nie przebieram", ja tak samo pomyślałam w zeszłym roku o steampunku a jednak coś wymyśliłam (że dennego to inna sprawa, ale przebrana byłam).
I nie rozumiem skąd te dramy "jak będzie Japonia to za trudne i się nie przebieram", ja tak samo pomyślałam w zeszłym roku o steampunku a jednak coś wymyśliłam (że dennego to inna sprawa, ale przebrana byłam).
Trudno będzie pogodzić wszystkich, już widzę ten zgrzyt stylistyczny jak jeden będzie w garniaku, a drugi w samurajskich gatkach.
Jeśli będzie konkurs na najlepsza japońską stylizację to Jian powinna byc wykluczona, bo ma +666 do wyglądu ;D (jak już przy paranojach jesteśmy).
A zaraz i tak skończy się na tym, że każdy powie "pierdole, przebieram się w co chce".
Jeśli będzie konkurs na najlepsza japońską stylizację to Jian powinna byc wykluczona, bo ma +666 do wyglądu ;D (jak już przy paranojach jesteśmy).
A zaraz i tak skończy się na tym, że każdy powie "pierdole, przebieram się w co chce".