Starcraft
Moderator: Crow
Re: Starcraft
Premiera hotsa wyszła w wydaniu MW świetnie. Spotkało się 6 osób i grało w Wings of Liberty : DDDDDD.
Mimo wszystko było sporo beki szczególnie, że Sat udało się strolować admina pokoju teamspeaka (chociaż chłopaki jest przewraźliwiony moim zdaniem). Żałuję, że nie mogłem dokończyć drugiego FFA. Wierzę, że miałem szanse na wygrane (baserace), chociaż początkowo trochę spanikowałem widząc tonę void rayów z mothershipem. Niestety przyszła wifeship i dostałem vortexem ;P. Trzeba to powtórzyć.
Mimo wszystko było sporo beki szczególnie, że Sat udało się strolować admina pokoju teamspeaka (chociaż chłopaki jest przewraźliwiony moim zdaniem). Żałuję, że nie mogłem dokończyć drugiego FFA. Wierzę, że miałem szanse na wygrane (baserace), chociaż początkowo trochę spanikowałem widząc tonę void rayów z mothershipem. Niestety przyszła wifeship i dostałem vortexem ;P. Trzeba to powtórzyć.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Spoko Windu, w Hotsie nie ma już vortexa, wiec następnym razem nic Ci nie będzie mogła zrobić.
Ahh... myślałem, że po prostu pralka skończyła pracowaćWindukind wrote: Niestety przyszła wifeship i dostałem vortexem ;P. Trzeba to powtórzyć.
Chyba rzeczywiście grupa MW zebrała pierwszy plon ale widać wyraźny skill gap między nami więc pewnie ciężko będzie o dobre drużyny
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Oferuje darmowy coaching do poziomu platyny :p
We do not sow
robimy dzis powtorke z rozrywki guys?
plx, jakies FFA dzis? Chocby nawet w lazience!
plx, jakies FFA dzis? Chocby nawet w lazience!
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Windukind wrote:Oferuje darmowy coaching do poziomu platyny :p
Z chęcią się na to piszę :)
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Ja też! Jakoś po JC?
EDIT: Bart nie umie dat:<
EDIT: Bart nie umie dat:<
Jeśli ktoś ma jakieś pytania, albo chciałby dostać kilka wskazówek co do gry terranami, to polecam się również.
Count me in! Będe wam z premedytacją lagował (moja sieć jest oparta na przekaźnikach garaż - samochód - ogon kota na parapecie) ^_^.Taii wrote:Windukind wrote:Oferuje darmowy coaching do poziomu platyny :p
Psychoo wrote:Count me in! Będe wam z premedytacją lagował (moja sieć jest oparta na przekaźnikach garaż - samochód - ogon kota na parapecie) ^_^.Taii wrote:Windukind wrote:Oferuje darmowy coaching do poziomu platyny :p
Czy tu biją?
I ja, i ja poprosze dwa razy!
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.