Konwencja sylwestrowa Y2K14 ANKIETA

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

W tym roku chcę się przebrać za:

Boga! Na boskim sylwestrze przedwiecznych osobistości
10
18%
Siebie! Na sylwestrze awatarów MW
5
9%
Postać z powieści fantastycznych
5
9%
Postać historyczną
1
2%
Postać z anime (sugeruję ograniczenie do lat 90, ale niekoniecznie)
5
9%
Postać z serialu
1
2%
... Punka
10
18%
Wulkany, Rekiny i Federacja Rosyjska @_@
5
9%
Uczestnika Parady Równości
1
2%
Uczestnika protestu
0
No votes
Kickassa! Na sylwesterze naszych super-alter ego
2
4%
Chcę się Gender Swapować!
4
7%
Sylwester bez przebieranek, smutny tak bardzo
8
14%

Total votes: 57

ryuzok

Re: Konwencja sylwestrowa Y2K14 ANKIETA

Post by ryuzok »

Noire wrote:Jak dla mnie ta ankieta była dość wyraźnie zakomunikowana i na forum, i na facebooku (ja jeszcze dostałam kilkakrotnie powiadomienia na gtalku), więc szczerze powiedziawszy nie bardzo rozumiem w czym jest problem oraz jakim cudem można ją było pominąć :D. Zwłaszcza, że sam wynik ankiety chyba raczej się już nie zmieni, bo od początku wyraźnie prowadzili bogowie. Gdybym ja się zagapiła i zależało mi na tym, by mój głos został uwzględniony zwyczajnie zgłosiłabym się na PMkę, czy inne prywatne źródło i poprosiła, o uwzględnienie mojej osoby.
ja tam się czepiam tylko o robienie ankiet czasowych bez daty zakończenia.
To jaki jest wynik szczerze średnio mnie obchodzi, podejrzewam ze jak komuś inna konwencja spasuje bardziej to i nikt chyba nie walnie focha że zrobił coś w innej niż "wygrana" :P
Satsuki

Post by Satsuki »

Masz racje Ryu! Najlepiej gdyby w 2015 mozna bylo oddawac glosy na konwencje sylwestra 2013. Uwolnic ankiety! Ja chce glosowac na konwencje w 2013!
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
ryuzok

Post by ryuzok »

Satsuki wrote:Masz racje Ryu! Najlepiej gdyby w 2015 mozna bylo oddawac glosy na konwencje sylwestra 2013. Uwolnic ankiety! Ja chce glosowac na konwencje w 2013!
more like, naucz się czytać ze zrozumieniem, bo widzę że trochę nie wychodzi...
Saovine

Post by Saovine »

OMG co tu się w ogóle dzieje?!?! Chimeria trafnie ujęła to, co miałam na myśli. Nie pisałam, że żądam uruchomienia ankiety. Przyjęłam do wiadomości, że jest zamknięta, ale jestem człowiekiem, a nie maszyną, więc trochę zareagowałam emocjonalnie ;x Może powinnam byla dodać 'UŚMIESZEK' :<. Gdzieś w piątek się dowiedziałam, że jest odblokowana, no to oh well zagłosowałam. Nie życzę sobie obwninania mnie za to, co się dzieje teraz, bo to też MNIE OMINĘŁO. Dziękuję za uwagę.
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Chimeria

Post by Chimeria »

Podziękuj 'kolegom'. :)
Teraz nie wiem czy czekamy na głosy ludków, które jeszcze się zapomniały (jeśli tak to ile czasu, może ankieta, hm?) czy co? Bo robienie znowu sylwestra w dwóch konwencjach przyprawia mnie o mdłości.
Satsuki

Post by Satsuki »

Mielismy juz cyberpunka, steampunka no to teraz pora na punk! Straszne, dla mnie tl praktycznie jedno i to samo.

Czy osoby glosujace za konkretna konwencja moglyby zaproponowac jakies pote cjalne stroje do zalozenia, ew przybrania domku? Nie chce nikogo trollowac ale ja serio nie mam zielonego pojecia co ciekawego mozna zrobic z punkiem
Saovine

Post by Saovine »

Cyberpunk był na konwencie BAKA, a nie na Sylwestrze. Poza tym nie wkładałabym tego wszystkiego do jednego wora tylko dlatego, że ma punk w nazwie. Myślę, że można zrobić ostateczny battle między Punkiem a Bogami i zamknąć dyskusję. To niestety wymaga znów aktywności forumowiczów, więc pewnie nie przejdzie. Ja tam w świetle tego, co widzę, jestem bardziej za Bogami, bo ładnie konwencja odzwierciedla rozbuchane ego większości z nas :D

Satsi, co do strojów Punkowych, to naprawdę przesadziłaś. Nie wierzę, że nie potrafisz tego wygooglać....
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
ryuzok

Post by ryuzok »

Ja tam w świetle tego, co widzę, jestem bardziej za Bogami, bo ładnie konwencja odzwierciedla rozbuchane ego większości z nas :D
W sumie mam podobnie, zwłaszcza pod względem slav-bogów :P
Satsuki

Post by Satsuki »

Saovi, no wlasnie wygooglalam i nie wiem co mozna zrobic poza irokezem. Cala reszta wyglada jak "sylwester bez przebran" poniewaz polowa mw sie tak normalnie ubiera. Na 90% mielismy cyberpunka na jednym z pierwszych sylwestrow mw, sto lat temu. Jak bede miala chwile czasu to poszukam logow/fot/whateva.

Jesli zas chodzi o dwie wygrywajace konwencje: jak ostatnio nie moglismy dojsc do porozumienia skonczylo sie na dwoch stylach.
Chimeria

Post by Chimeria »

zamykam ten topic then, zapraszam do dyskusji tutaj: http://forum.multiworld.pl/viewtopic.php?f=4&t=659
Wyniki będą również w głównym topicku sylwestrowym.
Locked