Wypad Leśno-Górski Vol.2 2015
Moderator: Chimeria
Re: Wypad Leśno-Górski Vol.2 2015
Ryu, bez przesady, zawsze możemy podjechać jakimś busem/autostopem/Kolejami Dolnośląskimi. Nie wygląda ten teren na aż takie zadupie Oo
Seba chce zajechać do Wałbrzycha i tam zostawić samochód. Pewnie gdzieś przy dworcu głównym. Sprawdzałam te regionalne stacje i wszystko jeździ. Jedyne, co trzeba pamiętać, to że w niedzielę one kursują rano, a potem dopiero około 15.00. Załączam najbardziej nas interesujący rozkład. Moim zdaniem z palcem w du*pie wrócimy do Wałbrzycha P:
Seba chce zajechać do Wałbrzycha i tam zostawić samochód. Pewnie gdzieś przy dworcu głównym. Sprawdzałam te regionalne stacje i wszystko jeździ. Jedyne, co trzeba pamiętać, to że w niedzielę one kursują rano, a potem dopiero około 15.00. Załączam najbardziej nas interesujący rozkład. Moim zdaniem z palcem w du*pie wrócimy do Wałbrzycha P:
- Attachments
-
- Wypad_rozklad.png (24.27 KiB) Viewed 4550 times
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
For you
For you
For you
In this case it is up to you my deers... Dajcie tylko znać którą opcję preferujecie, bo ja tu już zdzikłem :PSaovine wrote:Ryu, bez przesady, zawsze możemy podjechać jakimś busem/autostopem/Kolejami Dolnośląskimi. Nie wygląda ten teren na aż takie zadupie Oo
Kupiłem bilet na połączenie, które jest w Wałbrzychu o siódmej rano w czwartek. Szukam jeszcze powrotnego. Rozumiem, że od samego rana planujemy być w niedziele w Nowej Rudzie.
EDIT: Sao pisała o schroniskach na trasie i że słabo z polami namiotowymi. Czy to znaczy, że nie bierzemy namiotów??
EDIT: Sao pisała o schroniskach na trasie i że słabo z polami namiotowymi. Czy to znaczy, że nie bierzemy namiotów??
Bierzemy namioty. Trasa jest skonstruowana tak że będziemy w okolicach pól.Crow wrote:Kupiłem bilet na połączenie, które jest w Wałbrzychu o siódmej rano w czwartek. Szukam jeszcze powrotnego. Rozumiem, że od samego rana planujemy być w niedziele w Nowej Rudzie.
Co do powrotnego, podejrzewam że podobnie jak w zeszłym roku wracać będziemy w okolicach wczesnego południa itp.
Jeszcze nie wiem jak z moim murzynowaniem FOR FREE, ale przy odrobince szczescia moze tez sie pojawie.
give her the dick
To by był niezły szok kormiekorm wrote:Jeszcze nie wiem jak z moim murzynowaniem FOR FREE, ale przy odrobince szczescia moze tez sie pojawie.
Będziemy jechać tak, żeby być w czwartek rano w Wałbrzychu. Ryu, pewnie dobrze by było, żebyś do nas zajechał w środę i u nas przekimał, a raczej umordował się z nami samochodem nocną jazdą ;D
Usa - Ciebie w niedzielę możemy spokojnie odstawić do Wrocka, bo mamy w prostej linii na drodze do Pilawy :D Crow, Ciebie też możemy podrzucić, jeśli to cokolwiek zmienia w Twojej sytuacji.
Usa - Ciebie w niedzielę możemy spokojnie odstawić do Wrocka, bo mamy w prostej linii na drodze do Pilawy :D Crow, Ciebie też możemy podrzucić, jeśli to cokolwiek zmienia w Twojej sytuacji.
My boy builds coffins, he makes them all day
For you
For you
For you
For you
For you
For you
Z racji tego, ze planuje sie pojawic (chyba, ze dopadna mnie lowcy niewolnikow, co nigdy nie jest wykluczone):
1. gdzie sie zbieramy
2. mam pociag o 2 rano, wiec w Walbrzychu bylbym kolo 7 rano
3. jestem czarnuchem
1. gdzie sie zbieramy
3. jestem czarnuchem
give her the dick
Mogę, ale jak przyjadę i się dowiem że trzeba iść spać to będę smutny :PSaovine wrote:Będziemy jechać tak, żeby być w czwartek rano w Wałbrzychu. Ryu, pewnie dobrze by było, żebyś do nas zajechał w środę i u nas przekimał, a raczej umordował się z nami samochodem nocną jazdą ;D
A Crowowi to zawsze coś zmieni, może mieć na przykład dalej :D
1. Wałbrzych, pewnie gdzieś przy stacji kolejowej, bo tak się wesoło zdarzyło że pewnie nikt nie zna miasta :Dkorm wrote: Z racji tego, ze planuje sie pojawic (chyba, ze dopadna mnie lowcy niewolnikow, co nigdy nie jest wykluczone):
1. gdzie sie zbieramy
3. jestem czarnuchem
2. Podejrzewam że wszyscy będą w podobnej sytuacji, więc to w miarę dobra sytuacja.
3. zawsze byłeś czarnuchem, więc to nic nowego, tylko jak już będziesz jechał na "swoim kradzonym rowerze" popijając sok z wiadomych owoców, wpadnij do KFC i przywieź mi kawałek kurczaka. Później możemy przełamać się arbuzem :P
Ku nienawiści wszystkich pracowników dostałam urlop ^__^ Takoż jadę z Wami jeeej \^_^/ Super, że jedziesz Korm :)
Może ktoś jeszcze się skusi, Mat? Nikt ne będzie hejtować, że szybko idziesz, ja będę zbierać wszystko na siebie :P
Zabieram namiot ten co ostatnio - kto chętny na miejsce? Jest nas jak dobrze liczę 6 osób, miejsc w namiotach 7, więc wszyscy się zmieszczą i nawet będzie miejsce na plecaki P:
Z tego co widzę, w Wałbrzychu jest TLK o 07:08 i KD 07:43 - zapewne Korm i Crow jedziecie którymś z tych pociągów, może się w nim spotkamy hmm? :) Z tego co widzę, to są w sumie dwa pociągi TLK o 7:08 w WB z czego jeden jest z Kato a 2gi z Gdyni D: i oczywiście każdy z nich jedzie przez Wrocław P: Dajcie znać którym jedziecie, to kupię bilet póki jeszcze mam nadzieję są (:
Może ktoś jeszcze się skusi, Mat? Nikt ne będzie hejtować, że szybko idziesz, ja będę zbierać wszystko na siebie :P
Zabieram namiot ten co ostatnio - kto chętny na miejsce? Jest nas jak dobrze liczę 6 osób, miejsc w namiotach 7, więc wszyscy się zmieszczą i nawet będzie miejsce na plecaki P:
Z tego co widzę, w Wałbrzychu jest TLK o 07:08 i KD 07:43 - zapewne Korm i Crow jedziecie którymś z tych pociągów, może się w nim spotkamy hmm? :) Z tego co widzę, to są w sumie dwa pociągi TLK o 7:08 w WB z czego jeden jest z Kato a 2gi z Gdyni D: i oczywiście każdy z nich jedzie przez Wrocław P: Dajcie znać którym jedziecie, to kupię bilet póki jeszcze mam nadzieję są (:
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.