Sylwester 2016/17
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester 2016/17
Jak tak dalej pójdzie to pogadam z Taiiem żeby wziął piecyk, wtedy to i ja mogę wziąć gitarrę ;)
C odo śniadań, Kenji, jako że lubię gotować, zaopatrzysz lodówkę w skłądniki i mogę napierdalać (gootuuuj z Ryjkieeeem~~~~~).
C odo śniadań, Kenji, jako że lubię gotować, zaopatrzysz lodówkę w skłądniki i mogę napierdalać (gootuuuj z Ryjkieeeem~~~~~).
Ryjek golibroda, Ryjek muzyk, Ryjek kucharz. Ryjek wielozadaniowy :Dryuzok wrote:Jak tak dalej pójdzie to pogadam z Taiiem żeby wziął piecyk, wtedy to i ja mogę wziąć gitarrę ;)
Na Sylwestra od lat zawsze staramy się znaleźć jeden duży domek, ale może to nie być oczywiste dla Ciebie bo dołączyłeś niedawno. Lurk moar :DAd2: Nigdzie w poscie nie ma ze to na 100% musi dom. Sa tez osrodki wypoczynkowe czynne zima. Wpisalem w google "Osrodek Wypoczynkowy woj. Mazowieckie" i wyskoczylo mi np takie cos:
http://www.parkpowsin.pl/index.php/osro ... kowy-domki
Możesz od razu założyć, że śniadanie nie będzie na liście priorytetów, albowiem Sylwester to zazwyczaj czas Obleśnej Kuchni TM. Crow dostał długą listę potencjalnych miejscówek od Chi, Raflika i ode mnie. Możesz się do niego zgłosić i pomóc mu ją przerobić :D
Conquered, we conquer.
Koszule tez moge przywiezc do wyprasowania?ryuzok wrote:Jak tak dalej pójdzie to pogadam z Taiiem żeby wziął piecyk, wtedy to i ja mogę wziąć gitarrę ;)
Noire - czyli moge spac spokojnie, wiedzac ze bedzie wszystko ogarniete i przyjade na gotowe. :)
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Bicz, I'm fabulus! :PNoire wrote:Ryjek golibroda, Ryjek muzyk, Ryjek kucharz. Ryjek wielozadaniowy :Dryuzok wrote:Jak tak dalej pójdzie to pogadam z Taiiem żeby wziął piecyk, wtedy to i ja mogę wziąć gitarrę ;)
Prawdziwy Ryjek żadnej pracy się nie boi.
Kenji - możesz przywieźć sobie sztuczną szczękę, zrobimy sobie mały sparing :P
MW pewnie na zjazd z dzieckiem było gotowe wiele lat temu, gdy i tak w nocy były nieustanne hałasy. Pytanie czy Wy jesteście gotowi na zjazd ze swoim dzieckiem @@.
ryuzok wrote:Kenji - możesz przywieźć sobie sztuczną szczękę, zrobimy sobie mały sparing :P

TAK! :D!Agnetha wrote:ble ble ble : P i czy może wziąc gitare :D
Pod warunkiem, że będzie na niej grać xD W sensie ne, że siedząc na niej i grać w planszówki... ; P
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
<upadłem z wrażenia i ze śmiechu>... śniadanie... na sylwestrze MW...KptKenji wrote:(...)
2) Czy bedzie w niego wliczone sniadanie?
(...)
z tego, co było powszechną opcją, to poranna kawa, którą robił najczęściej ten, kto pojawiał się w kuchni rano jako pierwszy (chyba, że w tej kuchni spał, to nomen omen na niego spadała ta czynność... p; ), a śniadanie <upadłem z wrażenia i ze śmiechu> każdy robił sobie sam, ewentualnie kilku osobom.
śniadanie <upadłem z wrażenia i ze śmiechu> kuźwa, ludzie to mają wymagania... poważnie, KptKenji, zmiana nick wydaje się oczywista... Kpt Breakfast, HOWGH!
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
so... are you rebel?
Roe my Hero <3roevean wrote:<upadłem z wrażenia i ze śmiechu>... śniadanie... na sylwestrze MW...KptKenji wrote:(...)
2) Czy bedzie w niego wliczone sniadanie?
(...)
z tego, co było powszechną opcją, to poranna kawa, którą robił najczęściej ten, kto pojawiał się w kuchni rano jako pierwszy (chyba, że w tej kuchni spał, to nomen omen na niego spadała ta czynność... p; ), a śniadanie <upadłem z wrażenia i ze śmiechu> każdy robił sobie sam, ewentualnie kilku osobom.
śniadanie <upadłem z wrażenia i ze śmiechu> kuźwa, ludzie to mają wymagania... poważnie, KptKenji, zmiana nick wydaje się oczywista... Kpt Breakfast, HOWGH!
a potem się Kenji dziwisz, ze jesteś Snorlaxem...
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Doh, ne Kenji tylko Kpt Breakfast...Satsuki wrote:a potem się Kenji dziwisz, ze jesteś Snorlaxem...
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.