Sylwester 2016/17

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

ryuzok

Re: Sylwester 2016/17

Post by ryuzok »

Jak tak dalej pójdzie to pogadam z Taiiem żeby wziął piecyk, wtedy to i ja mogę wziąć gitarrę ;)

C odo śniadań, Kenji, jako że lubię gotować, zaopatrzysz lodówkę w skłądniki i mogę napierdalać (gootuuuj z Ryjkieeeem~~~~~).
Noire

Post by Noire »

ryuzok wrote:Jak tak dalej pójdzie to pogadam z Taiiem żeby wziął piecyk, wtedy to i ja mogę wziąć gitarrę ;)

C odo śniadań, Kenji, jako że lubię gotować, zaopatrzysz lodówkę w skłądniki i mogę napierdalać (gootuuuj z Ryjkieeeem~~~~~).
Ryjek golibroda, Ryjek muzyk, Ryjek kucharz. Ryjek wielozadaniowy :D

Ad2: Nigdzie w poscie nie ma ze to na 100% musi dom. Sa tez osrodki wypoczynkowe czynne zima. Wpisalem w google "Osrodek Wypoczynkowy woj. Mazowieckie" i wyskoczylo mi np takie cos:
http://www.parkpowsin.pl/index.php/osro ... kowy-domki
Na Sylwestra od lat zawsze staramy się znaleźć jeden duży domek, ale może to nie być oczywiste dla Ciebie bo dołączyłeś niedawno. Lurk moar :D
Możesz od razu założyć, że śniadanie nie będzie na liście priorytetów, albowiem Sylwester to zazwyczaj czas Obleśnej Kuchni TM. Crow dostał długą listę potencjalnych miejscówek od Chi, Raflika i ode mnie. Możesz się do niego zgłosić i pomóc mu ją przerobić :D
Conquered, we conquer.
KptKenji

Post by KptKenji »

ryuzok wrote:Jak tak dalej pójdzie to pogadam z Taiiem żeby wziął piecyk, wtedy to i ja mogę wziąć gitarrę ;)

Koszule tez moge przywiezc do wyprasowania?

Noire - czyli moge spac spokojnie, wiedzac ze bedzie wszystko ogarniete i przyjade na gotowe. :)
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
ryuzok

Post by ryuzok »

Noire wrote:

Ryjek golibroda, Ryjek muzyk, Ryjek kucharz. Ryjek wielozadaniowy :D
Bicz, I'm fabulus! :P
Prawdziwy Ryjek żadnej pracy się nie boi.

Kenji - możesz przywieźć sobie sztuczną szczękę, zrobimy sobie mały sparing :P
Crow

Post by Crow »

MW pewnie na zjazd z dzieckiem było gotowe wiele lat temu, gdy i tak w nocy były nieustanne hałasy. Pytanie czy Wy jesteście gotowi na zjazd ze swoim dzieckiem @@.
Rosomak

Post by Rosomak »

ryuzok wrote:Kenji - możesz przywieźć sobie sztuczną szczękę, zrobimy sobie mały sparing :P
Image
USAGI

Post by USAGI »

Agnetha wrote:ble ble ble : P i czy może wziąc gitare :D
TAK! :D!

Pod warunkiem, że będzie na niej grać xD W sensie ne, że siedząc na niej i grać w planszówki... ; P
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
roevean

Post by roevean »

KptKenji wrote:(...)
2) Czy bedzie w niego wliczone sniadanie?
(...)
<upadłem z wrażenia i ze śmiechu>... śniadanie... na sylwestrze MW...
z tego, co było powszechną opcją, to poranna kawa, którą robił najczęściej ten, kto pojawiał się w kuchni rano jako pierwszy (chyba, że w tej kuchni spał, to nomen omen na niego spadała ta czynność... p; ), a śniadanie <upadłem z wrażenia i ze śmiechu> każdy robił sobie sam, ewentualnie kilku osobom.

śniadanie <upadłem z wrażenia i ze śmiechu> kuźwa, ludzie to mają wymagania... poważnie, KptKenji, zmiana nick wydaje się oczywista... Kpt Breakfast, HOWGH!
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
Satsuki

Post by Satsuki »

roevean wrote:
KptKenji wrote:(...)
2) Czy bedzie w niego wliczone sniadanie?
(...)
<upadłem z wrażenia i ze śmiechu>... śniadanie... na sylwestrze MW...
z tego, co było powszechną opcją, to poranna kawa, którą robił najczęściej ten, kto pojawiał się w kuchni rano jako pierwszy (chyba, że w tej kuchni spał, to nomen omen na niego spadała ta czynność... p; ), a śniadanie <upadłem z wrażenia i ze śmiechu> każdy robił sobie sam, ewentualnie kilku osobom.

śniadanie <upadłem z wrażenia i ze śmiechu> kuźwa, ludzie to mają wymagania... poważnie, KptKenji, zmiana nick wydaje się oczywista... Kpt Breakfast, HOWGH!
Roe my Hero <3

a potem się Kenji dziwisz, ze jesteś Snorlaxem...
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
USAGI

Post by USAGI »

Satsuki wrote:a potem się Kenji dziwisz, ze jesteś Snorlaxem...
Doh, ne Kenji tylko Kpt Breakfast...
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Post Reply