Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
I tylko jeden z nich przeszukiwalismy sami...
Ale wyglada trollersko :D
Ale wyglada trollersko :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Reklamy w internecie? A co to takiego?
< korm> O JEZU PANIE KURCZAKU NIECH PAN TEDY NIE WYCHODZI Q_Q
< korm> TAK UCZY JEZUS
< korm> TAK UCZY JEZUS
POLSKI BUS
Odjazd 13:30 czwartek 28 sierpień – Gdańsk, Dworzec PKS, stanowisko 8
Przyjazd 18:25 czwartek 28 sierpień – Warszawa, Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1
Odjazd 14:30 czwartek 28 sierpień – Gdańsk, Dworzec PKS, stanowisko 8
Przyjazd 19:25 czwartek 28 sierpień – Warszawa, Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1
Odjazd 15:30 czwartek 28 sierpień – Gdańsk, Dworzec PKS, stanowisko 8
Przyjazd 20:25 czwartek 28 sierpień – Warszawa, Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1
Cena biletu: 17zł
Proponowane połączenia do Warszawy. Wylot samolotu mamy o 22:35. Ja bym wybrał połączenie 14:30 z Gdańska. Czy ktoś jeszcze jest chętny na podróż Polskim Busem?
Odjazd 13:30 czwartek 28 sierpień – Gdańsk, Dworzec PKS, stanowisko 8
Przyjazd 18:25 czwartek 28 sierpień – Warszawa, Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1
Odjazd 14:30 czwartek 28 sierpień – Gdańsk, Dworzec PKS, stanowisko 8
Przyjazd 19:25 czwartek 28 sierpień – Warszawa, Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1
Odjazd 15:30 czwartek 28 sierpień – Gdańsk, Dworzec PKS, stanowisko 8
Przyjazd 20:25 czwartek 28 sierpień – Warszawa, Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1
Cena biletu: 17zł
Proponowane połączenia do Warszawy. Wylot samolotu mamy o 22:35. Ja bym wybrał połączenie 14:30 z Gdańska. Czy ktoś jeszcze jest chętny na podróż Polskim Busem?
Ja prawdopodobnie bede jechala do Warszawki chwilę wcześniej, żeby odwiedzić rodzinę i bilet kupię na ostatnią chwilę (więc na 99% skończy się na pociągu).
Miej tylko kilka rzeczy na uwadze Mat:
samolot odlatuje 22:35 -> odprawę zamykają prawdopodobnie na 20-30 minut wcześniej ~22:05
polski bus dojeżdża na Młociny 19:25 ale po 1. musisz jeszcze dojechać na lotnisko (30 minut? Strzelam bo nie mam pojęcia ile się tam jedzie) po 2. to czwartek popołudniem, możesz utknąć w jakimś nasty korku pod Warszawą. Na Twoim miejscu pojechałabym jednak jakimś wcześniejszym busem i liczyła na gościnność Cyfera czy Chimerii.
Ja osobiście zbyt bym się bała, że samolot odleci beze mnie.
Miej tylko kilka rzeczy na uwadze Mat:
samolot odlatuje 22:35 -> odprawę zamykają prawdopodobnie na 20-30 minut wcześniej ~22:05
polski bus dojeżdża na Młociny 19:25 ale po 1. musisz jeszcze dojechać na lotnisko (30 minut? Strzelam bo nie mam pojęcia ile się tam jedzie) po 2. to czwartek popołudniem, możesz utknąć w jakimś nasty korku pod Warszawą. Na Twoim miejscu pojechałabym jednak jakimś wcześniejszym busem i liczyła na gościnność Cyfera czy Chimerii.
Ja osobiście zbyt bym się bała, że samolot odleci beze mnie.
Last edited by Satsuki on Sun Apr 27, 2014 1:23 pm, edited 1 time in total.
Z Młocin na lotnisko trzeba liczyć około godziny (standardowy czas przejazdu). Najprostsza opcja to metrem dojechać do CENTRUM, a dalej autobusem 175 (prosto pod terminal).
Z moich 7-letnich obserwacji wynika, że w czwartki w okolicach godziny 20 nie ma korków (a na pewno nie większe niż zwykle).
Sat: Młociny są w Warszawie, a nie pod Warszawą :P
Z moich 7-letnich obserwacji wynika, że w czwartki w okolicach godziny 20 nie ma korków (a na pewno nie większe niż zwykle).
Sat: Młociny są w Warszawie, a nie pod Warszawą :P
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
Ja tradycyjnie wolę do Warszawy pociągiem niż busem.
To wygląda, że też pojadę pociągiem. Samemu nie chcę mi się błądzić po Warszawie. Zobaczymy co Mazoku odpisze.
Ada, wiem, ze Mlociny to czesc Warszawy. Zakladam po prostu korki na trasie Gdansk-Warszawa.
Ja bym pojechala wczesniejszym busem.
Btw. Myslalam, ze godzin3 na lotnisko sie jezdzilo w okresie remontow metra a pozniej mialo byc szybciej @@
Ja bym pojechala wczesniejszym busem.
Btw. Myslalam, ze godzin3 na lotnisko sie jezdzilo w okresie remontow metra a pozniej mialo byc szybciej @@