Sylwester MW 10/11
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 10/11
Ej WY!
Ile kasy chcecie wystrzelić w powietrze razem z fajerwerkami. Bierzemy opcje mini za 10zł/ os. czy maxi za 20zł/os.?
Ile kasy chcecie wystrzelić w powietrze razem z fajerwerkami. Bierzemy opcje mini za 10zł/ os. czy maxi za 20zł/os.?
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Tak tylko chciałam powiedzieć, że na 90% jadę samochodem (10% to opcja "coś się zwaliło w aucie"). Mam cztery wolne miejsca, trasa: Olsztyn->Szczytno->Przasnysz->Maków Mazowiecki->Pułtusk->Kania. Ktoś się pisze?
Ile osób ma być w sumie na sylwku? Wydaje sie, że całkiem spora grupa.
@ Windu
10zł raczej. Myślę ,ze przy 30 os. daje to 300zł a to już sporo [;
@ Mat
Na chwilę obecną mniej lub bardziej osób trzydzieści. Niby pięć jest na 50% ale np. może Ryjka którego na liście ne ma do się namówić [; Więc myślę ,ze trzydzieści osób bedzie spokojnie. Jeszcze pewnie bedą rotacje na ostatnią chwilę. Bru tez pisał ,że może jednak wolnego ni dostanie....
10zł raczej. Myślę ,ze przy 30 os. daje to 300zł a to już sporo [;
@ Mat
Na chwilę obecną mniej lub bardziej osób trzydzieści. Niby pięć jest na 50% ale np. może Ryjka którego na liście ne ma do się namówić [; Więc myślę ,ze trzydzieści osób bedzie spokojnie. Jeszcze pewnie bedą rotacje na ostatnią chwilę. Bru tez pisał ,że może jednak wolnego ni dostanie....
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Z góry mowie ze odpadam ze składki na fajerwerki z powodu cięcia funduszy
Conquered, we conquer.
Mimo, że sylwester mamy praktycznie darmo w tym roku, podejrzewam, że większość osób będzie wolało tańszą wersję fajerwerków Windu (ja kupię zimne ognie).
W chwili obecnej mam jednego slota na przejazd Wwa-Kania 29.12.10 w godzinach przedpołudniowych.
W chwili obecnej mam jednego slota na przejazd Wwa-Kania 29.12.10 w godzinach przedpołudniowych.
Informuję, że także pojawię się na sylwestrze. Be afraid ;]
Your favourite fearless hero.
Czas mija, świat się zmienia, SI wykonuje ruchy a Samuel K. i Alienka prawdopodobnie pojawią się na Sylwestrze MW w tym roku. All opposed? :]
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
Good. Ravnos nie jeżdżą tam gdzie rozwijają im czerwony dywan :)
Możemy przywieźć ze sobą matę do DDRa, Catan i ze 4 talie to MtG w formacie Pauper. Jeżeli znajdą się chętni to z radością poprowadzę jakiś miniturniej.
Możemy przywieźć ze sobą matę do DDRa, Catan i ze 4 talie to MtG w formacie Pauper. Jeżeli znajdą się chętni to z radością poprowadzę jakiś miniturniej.
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.