Starcraft
Moderator: Crow
Re: Starcraft
Chyba nie macie najmniejszego pojęcia na co się piszecie :D Jeśli ktoś z was wytrzyma dłużej niż jedną "lekcję" u Windu to osobiście przyjadę pogratulować :P
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Ja go po prostu znam :D Wielokrotnie stał mi za plecami jak grałem :D (Nierzadko z jego namowy, thou =p)
Ty przede wszystkim nie chciales sie uczyc. Dla osob zaintersowanych coachingiem wrzuce wiecej info jutro.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Nie chciałem abyś TY mnie uczył :D osiągnąłem złoto więc progress mam
moze ustawka na jakies FFA dzis wieczor? :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Maczer wrote:Chyba nie macie najmniejszego pojęcia na co się piszecie :D Jeśli ktoś z was wytrzyma dłużej niż jedną "lekcję" u Windu to osobiście przyjadę pogratulować :P
Pytanie czy on z nami wytrzyma 1 lekcje :P
I druga kwestia, na jakiej platformie mistrz Windu będzie przelewał swą wiedzę do naszych pustych łbów, WoL czy HoS?
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Tak, oczywiście będziesz się rozwijał, ale chodzi o czas. Mógłbyś to robić znacznie szybciej konsultując swe akcje z kimś na wyższym poziomie od swojego i możesz przypadkowo dojść do złych wniosków również.Maczer wrote:Nie chciałem abyś TY mnie uczył :D osiągnąłem złoto więc progress mam
Moje główne doświadczenie pochodzi z Wola, w Hotsie nie mam jeszcze gotowych buildów, ani do końca nie mogę powiedzieć o najlepszych counterach, ale możemy przeprowadzić zajęcia na obydwu platformach.Pytanie czy on z nami wytrzyma 1 lekcje :P
I druga kwestia, na jakiej platformie mistrz Windu będzie przelewał swą wiedzę do naszych pustych łbów, WoL czy HoS?
Oko dla zainteresowanych:
Coaching
Przed zajęciami:
1. Zagrajcie trzy gry na drabince lub nierankingowe:
2. Skrobnijcie mi maila na maciej.adaszkiewicz[małpa]gmail.com z:
a) rasą
b) poziomem
c) najczęściej występującymi problemami (multitasking, granie przeciwko danej rasie )
d) załączcie powtórki z tych trzech gier i dodatkowo jeśli macie jakieś szczególne, które chcielibyście omówić
e) czasem kiedy moglibyście poćwiczyć (standardowo 1,5h - 2 zajęcia)
Plan zajęć
Będę tworzył indywidualne plany, ale podstawy, które każdy powinien umieć to po zajęciach:
1. Skróty klawiszowe - czyli jak grać nie gapiąc się na swoją bazę. Dodatkowo parę ciekawych tricków, personalizacja klawiszy , umówimy też UI.
2. Makro - standardowa mantra, optymalizacja buildów. Countery.
3. Scouting, timing ataki
4. Simcity - jak budować bazę, aby nas wspomagała, ukrywanie ważnych budynków.
5. Mikro. Multitasking. Formacje. Deathballe.
Zapraszam
Last edited by Windukind on Fri Mar 15, 2013 5:18 pm, edited 1 time in total.
We do not sow
Coaching dotyczy tylko tossów, czy znasz się już na wszystkich rasach?