<brak bycia pod wrażeniem> No ale ja nie jadę, a i grecy mają opinie ostrych...hehe.Rosomak wrote:Mała sprostowanie co do prowadzenia samochodu. Prawo jazdy mam od niespełna 2 lat (nie 3 jak pisałem wcześniej) i od roku nie siedziałem za kółkiem. Tak! Bójcie się!
Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Reklamy Google przegięły pałę wieszając obok mojego miejsca pracy wielki baner reklamujący tani wyjazd do Grecji z fotkami z Santorini. _^_
To na czym stanęło z wynajęciem samochodów w Grecji? Wynajmujemy czy powierzamy swój los lokalnym PKS-om?
ja estem za tym zeby wynajac ale to Crow jest glownym organizatorem wycieczki. nie śmie podejmować decyzji za niego :(
@chi, masz rację, gugiel pojechał po bandzie :D
@chi, masz rację, gugiel pojechał po bandzie :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
No niestety, skoro mój głos był jedynym głosem sprzeciwu, to będziemy musieli te samochody na cały wyjazd wziąć. Napiszę później do właścicielki, czy nie zna jakichś fajnych ofert.
Już za 84 dni bedziemy w Atenach!
Hej Hej! Nie wiem czy ma to dla was jakieś znaczenie ale aktualnie EUR trochę spadło i osiągnęło najniższy kurs w przeliczeniu na ostani rok.
Kupno dalej jest powyżej 4 zł, sprzedaż spadła do 3,97 (średni kurs w kantorach wg. Bankier.pl)
Średnie kursy kantorowe:
kupno: 3.9721 zł
sprzedaż: 4.0707 zł
przelicznik na banki jest jakis dziki to go nie wklejam.
Euro przez osttani rok utrzymywało się na mniej więcej takim samym poziomie a spadek, ktory nastąpił od końcówki maja to mniej wiecej 0,15 zł (sprzedaż).
Kupno dalej jest powyżej 4 zł, sprzedaż spadła do 3,97 (średni kurs w kantorach wg. Bankier.pl)
Średnie kursy kantorowe:
kupno: 3.9721 zł
sprzedaż: 4.0707 zł
przelicznik na banki jest jakis dziki to go nie wklejam.
Euro przez osttani rok utrzymywało się na mniej więcej takim samym poziomie a spadek, ktory nastąpił od końcówki maja to mniej wiecej 0,15 zł (sprzedaż).
Ciekawe w jakich kantorach? U mnie w kantorach dalej sprzedaż po 4,18Satsuki wrote:Kupno dalej jest powyżej 4 zł, sprzedaż spadła do 3,97 (średni kurs w kantorach wg. Bankier.pl).
Napisałam tylko co znalazłam w internecie, nie wiem jak bardzo potwierdzone to info. Ale jeśli waluta spada sobie po mału od tygodnia to i kantory nie zareagują na to natychmiast.