Propozycje 09
Moderator: Chimeria
Re: Propozycje 09
Wypraszam sobie! Jestem techniczką, nie licealistką! A w zasadzie jak bede na zjezdzie to juz będę studentką...albo robolem xd
Jestem jak najbardziej za Świeradowem.
EDIT:
PKP dojazd do Jeleniej Góry
Potem PKS +1h, tu jest rozkład i ceny http://swieradow-zdroj.com.pl/index.php ... &Itemid=94 (niestety z 2007 ale widac ze w miare czesto cos tam jedzie)
Jestem jak najbardziej za Świeradowem.
EDIT:
PKP dojazd do Jeleniej Góry
Potem PKS +1h, tu jest rozkład i ceny http://swieradow-zdroj.com.pl/index.php ... &Itemid=94 (niestety z 2007 ale widac ze w miare czesto cos tam jedzie)
Last edited by Noire on Thu Jul 09, 2009 9:39 pm, edited 1 time in total.
Conquered, we conquer.
Jestem za chatą Crowa xd (jakby to nie brzmialo ;) )
< korm> O JEZU PANIE KURCZAKU NIECH PAN TEDY NIE WYCHODZI Q_Q
< korm> TAK UCZY JEZUS
< korm> TAK UCZY JEZUS
I jak tam Chata wuja Crowa ;P?
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Dokonałem właśnie przedpłaty za domek. Oficjalny termin zjazdu został niniejszym potwierdzony na 29.VIII - 6.IX 2009.
Na miejscu istnieje możliwość wykupienia obiadokolacji w cenie nie przekraczającej 30 złt za dzień. Musi być przynajmniej 8 osób chętnych. Jeśli są chętni, to dajcie proszę znać, ja sam chętnie dołączę.
Osoby, które nie zgłosiły do tej pory do mnie chęci wzięcia udziału w wyjeździe, a nadal chcą wziąć w nim udział proszę o szybie namyślenie się. Gdyby nagle zrobiło się nas dużo więcej, niż przewidywane 20, to trzeba będzie zorganizować alternatywne źródło wody, bo pompa przy domku zwyczajnie nie wyrobi.
Na miejscu istnieje możliwość wykupienia obiadokolacji w cenie nie przekraczającej 30 złt za dzień. Musi być przynajmniej 8 osób chętnych. Jeśli są chętni, to dajcie proszę znać, ja sam chętnie dołączę.
Osoby, które nie zgłosiły do tej pory do mnie chęci wzięcia udziału w wyjeździe, a nadal chcą wziąć w nim udział proszę o szybie namyślenie się. Gdyby nagle zrobiło się nas dużo więcej, niż przewidywane 20, to trzeba będzie zorganizować alternatywne źródło wody, bo pompa przy domku zwyczajnie nie wyrobi.
Ja się potwierdzam ,że na 200% jadę ^___^
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
ja mówiłem na samym początku że jadę, aktualnie się nei zmieniło.
z tego co mi wiadomo Chi tez jedzie;p
z tego co mi wiadomo Chi tez jedzie;p
Sat, dopisz -> Usa (może +3 na pierwszy lub drugi weekend) xD
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Bardzo proszę o wypowiadanie się za siebie Ryjkosławie, bo nie mówiłam, że jadę. W moim wypadku nadal jest to niewiadoma uzależniona od terminu wrześniowych rozmów kwalifikacyjnych na uczelnię oraz stanu przygotowania do nich. x; Prawdopodobnie będę wiedzieć dopiero w połowie sierpnia, dlatego prosiłam by mnie nie zapisywać na listę jadących, aczkolwiek chętnych.
Chi i know, dlatego Cie nie wpisywalam =o Dowiedz sie lepiej szybko kiedy te egzaminy masz ;<
w ogole miski jak mozecie kogos przy okazji zapytac i potwierdzic czy jedzie/nie jedzie na zjazd, albo przypomniec, zeby zajrzal na forum i sam sie zadeklarowal byloby bardzo bardzo milo... <3
w ogole miski jak mozecie kogos przy okazji zapytac i potwierdzic czy jedzie/nie jedzie na zjazd, albo przypomniec, zeby zajrzal na forum i sam sie zadeklarowal byloby bardzo bardzo milo... <3
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Dzwoniłam i nie wiedzą nadal bo to pierwszy raz kiedy są te rozmowy ;/ Jak tylko się dowiem to dam znać.