Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
W Piątek będę odwoływał część naszej rezerwacji w Oasis Apartments, więc jeśli ktoś jeszcze się do ostatniej chwili zastanawia nad wyjazdem, to proszę o kontakt.
--
Jezioro wygląda ok, ale możemy jechać tym autokarem mając nieco większą swobodę poruszania się.
--
Jezioro wygląda ok, ale możemy jechać tym autokarem mając nieco większą swobodę poruszania się.
Wycieczka z KTELem - większa wolność wyboru.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Glosami wiekszosci ktel wygrywa ;)
Mam nadzieje, ze bedzie jezdzil lepiej od dorexow....
Mam nadzieje, ze bedzie jezdzil lepiej od dorexow....
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
IMPORTANT INFO!!!!!!!!!!1111
Uwaga! Dotycząca naszego przelotu LOTem na trasie Warszawa-Ateny. Sprawdzcie swoje bilety! LOT pozmieniał taryfy. Np. ja teraz w swojej rezerwacji nie mam darmowego przewozu bagażu rejestrowanego (dodatkowo płatny 60zł) a bagaż podręczny ma limit 8 KG! (Taryfa LOT Economy Simple).
Uwaga! Dotycząca naszego przelotu LOTem na trasie Warszawa-Ateny. Sprawdzcie swoje bilety! LOT pozmieniał taryfy. Np. ja teraz w swojej rezerwacji nie mam darmowego przewozu bagażu rejestrowanego (dodatkowo płatny 60zł) a bagaż podręczny ma limit 8 KG! (Taryfa LOT Economy Simple).
I one taryfy działają na już kupione bilety o_0?Satsuki wrote:IMPORTANT INFO!!!!!!!!!!1111
Konkretnie na jedną taryfę.Debart wrote:I one taryfy działają na już kupione bilety o_0?
Dzięki, Mazoku, za opracowanie wycieczki na koniec świata. Rozumiem, że mamy pewien zapas, ale zastanawia mnie aż pięć godzin na Mistrę. W 'oryginalnym' pomyśle była na Mistrę tylko godzina (nie licząc obiadu). Myślisz, że będzie tam co robić tyle czasu? Omijamy jak rozumiem Spartę, port Gythion i wyspę Marathonisi.
Szkoda też, że nie damy jednak rady dojechać na Matapan.
Szkoda też, że nie damy jednak rady dojechać na Matapan.
Po pierwsze dzieki za zestawienie Mazoku.
Natomiast odpowiadając na post Crowa:
Mistra jest w moim top2 miejsc, które koniecznie muszę zobaczyć na Peloponezie. W przewodnikach polecają zrobić Mistre właśnie z jaskiniami ale jestem otwarta na obejrzenie także innych miejsc. Boję się tylko o jedno: jeśli Mistrę przeniesiemy na inny dzień to w ogóle do niej nie pojedziemy, bo nie chce mi się/wolę plażę/jebać zwiedzanie. W tej sytuacji nie będę mogła ani wsiąść w busa ani w auto i sama do Mistry nie pojadę, a jak wspomniałam powyżej - nie daruję sobie jeśli tego nie zobaczę.
Natomiast odpowiadając na post Crowa:
Mistra jest w moim top2 miejsc, które koniecznie muszę zobaczyć na Peloponezie. W przewodnikach polecają zrobić Mistre właśnie z jaskiniami ale jestem otwarta na obejrzenie także innych miejsc. Boję się tylko o jedno: jeśli Mistrę przeniesiemy na inny dzień to w ogóle do niej nie pojedziemy, bo nie chce mi się/wolę plażę/jebać zwiedzanie. W tej sytuacji nie będę mogła ani wsiąść w busa ani w auto i sama do Mistry nie pojadę, a jak wspomniałam powyżej - nie daruję sobie jeśli tego nie zobaczę.
Erw, nie proponuję zignorowania Mistry. Po prostu zastanawiam się, czy rzeczywiście spędzimy tam aż tyle czasu. Jeśli tak - cool.