Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
Nafplio to zwiedzanie na przynajmniej 1 dzien. Wyjedziemy rano (plaze tez maja), wrocimy w nocy :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Eee tam... przeczytałem opis w topicu organizacyjnym który de facto jest kopalnią wiedzy na temat naszego wyjazdu ( załączam link dla nieogarnietych: http://forum.multiworld.pl/viewtopic.php?f=4&t=630 ). Do popatrzenia 2 zameczki reszta to ble ble. Google maps plaże pokazuje ale to kupa kamieni albo beczki po ropie przy porcie. Na mój googlowski gust coś ładnego jest w połowie drogi miedzy Tolo a tym uroczym miasteczkiem.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Your favourite fearless hero.
Na szczęście mamy samochody i w razie czego można się podzielić na tych, którzy chcą włazić w zagłebie zabytków i tych, którzy po zobaczeniu zamków skoczą sobie na plażę, o której mówi Cyfek :)
@Chi: Och noes... zgniły kompromis :(
@Maz: Byle tylko wi-fi było to moge być uziemiony w Grecji i cały miesiąc :D
@Maz: Byle tylko wi-fi było to moge być uziemiony w Grecji i cały miesiąc :D
Last edited by c914 on Thu Aug 21, 2014 8:57 am, edited 1 time in total.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Czy do Nauplio pojedziemy od razu w Poniedziałek - zobaczymy na miejscu, jak będzie nam się chciało po całym dniu podróży. Spodziewam się raczej, że zanim się rozpakujemy i rozliczymy, to pójdziemy raczej nad morze.
O tym, żeby pójść na plażę we wtorek przed południem a do samego Nauplio pojechać trochę później też myślałem. Tutaj trzeba jeszcze skonsultować z Adą, na ile czasu przewiduje naszą wyprawę.
Istnieje oczywiście też możliwość ułożenia planu zupełnie inaczej - piszcie jakie macie propozycje.
O tym, żeby pójść na plażę we wtorek przed południem a do samego Nauplio pojechać trochę później też myślałem. Tutaj trzeba jeszcze skonsultować z Adą, na ile czasu przewiduje naszą wyprawę.
Istnieje oczywiście też możliwość ułożenia planu zupełnie inaczej - piszcie jakie macie propozycje.
Ja jestem za tym aby dzien wielkiego opierdalania nastapil od razu po dniu zapierdalania na koniec swiata. Co do calej reszty - jest mi to wszystko jedno.
W temacie "omg zaraz wybuchnie wulkan" polecam TEN artykul
W temacie "omg zaraz wybuchnie wulkan" polecam TEN artykul
Hej, kupiłem bilet na pociąg, który planowo jest 28-ego w Warszawie o 16:14. Czyli z pewnym zapasem na lot.
Ktoś chce mnie przygarnąć? :D
Ktoś chce mnie przygarnąć? :D
Your favourite fearless hero.
to moze jakos razem sie zbierzemy i wspolnie zjemy?
Bierze ktoś dodatkowe ubezpieczenie?
Nie żebyśmy się mieli pozabijać, ale np we wniosku o EKUZ jest taki oto fragment:
Maz, ja o 17 (Raflik też jakoś podobnie) kończę pracę więc możemy się wszyscy spiknąć na jakiś obiad wspólny :)
Nie żebyśmy się mieli pozabijać, ale np we wniosku o EKUZ jest taki oto fragment:
W wielu miejscowościach, zwłaszcza na wyspach, nie ma placówek służby zdrowia IKA. Jeżeli w pobliżu miejsca pobytu nie ma takiej placówki i
ubezpieczony skorzysta ze świadczeń lekarza, stomatologa lub w szpitalu, który nie ma umowy z IKA, należy opłacić wszystkie koszty takiego
leczenia.
Maz, ja o 17 (Raflik też jakoś podobnie) kończę pracę więc możemy się wszyscy spiknąć na jakiś obiad wspólny :)