Zjazd letni 2011
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd letni 2011
Już bardziej musi pewnie karmić psa albo innego kota [;
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
A nie możesz zostawić go tej ciotce, które przywoziła swojego i zostawiała u Was?
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Weź go ze sobą, pamiętasz jak Obiemu było dobrze z nami? ;>
Dorzuciłem listę uczestników w pierwszy post. Kogo brakuje albo chce wpisać jakiś spersonalizowany wpis w nawiasach obok to niech pisze. Postaram się zrobić też "event" na facebooku na zjazd zatem aplikujcie do grupy MW :)
Nothing is impossible
Kudos. Usuwam Izę, bo powiedziała, że jednak nie jedzie.
Bierz, bierz!! Będzie mieli Emergency Food w razie czego.Chimeria wrote:Weź go ze sobą, pamiętasz jak Obiemu było dobrze z nami? ;>
Jestem Norrdec do pipy nedzy a nie Nordec :P
< korm> O JEZU PANIE KURCZAKU NIECH PAN TEDY NIE WYCHODZI Q_Q
< korm> TAK UCZY JEZUS
< korm> TAK UCZY JEZUS
Ale Norrdec podkreśla na czerwono, że błąd :P
W każdym bądź razie poprawione.
W każdym bądź razie poprawione.
Nothing is impossible
Mam nadzieje, iz nie zaspało zbyt wiele osób, gdyż potwierdziłem dziś chęć rezerwacji domku. (Dla przypomnienia: http://www.domekrabka.cba.pl/ , 28.VIII - 11.IX ). Zaproponowano nam świetną cenę 20 zł / osobodobę. Zostaliśmy również zaproszeni do osobistego obejrzenia domku wcześniej - czy znalazłby się ktoś chętny z 'południowców' by umówić sie na takie oględziny?
Proszę również szykować się do udzielania ostatecznych decyzji w/s udziału. Ze względów mieszkaniowych nie mam w tym roku możliwości wyłożenia pieniędzy za zbyt wiele osób i będę prosił osoby przyjeżdżające w terminie późniejszym o zrobienie zawczasu przelewu na moje konto.
Proszę również szykować się do udzielania ostatecznych decyzji w/s udziału. Ze względów mieszkaniowych nie mam w tym roku możliwości wyłożenia pieniędzy za zbyt wiele osób i będę prosił osoby przyjeżdżające w terminie późniejszym o zrobienie zawczasu przelewu na moje konto.