Sylwester MW 12/13
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 12/13
Do początku grudnia chciałabym mieć zaliczki żeby z czegoś opłacić domek. PM me to dam nr konta.
Po konsultacji z Bronkiem (przez W) ustalilim, że możemy zostać i zamknąć domek jako ostatni. Będziemy jechać po sylwku pewnie do Jowa, więc mamy o 300kmów bliżej niż do wRocka [; Takoż zaklepiemy sobie jakoś wolne w pracy i będę prosiła o tutorial z zamykania domku x] JeeeJ w zeszłym roku było gorąco, a w tym zalejemy Kanię po wyjeździe wodą :D
Da się jeszcze przedłużyć datę? :<
Bronek (przez W) się też przypominam Crowowi, że na sylwku może zrobić turniej na PC w Dynę Blaster, Duke Nukem i Warcrafta 1 lub 2 P: Co ne wakacyjnym wspominał :) Weźmiemy ze sobą 4 kompy, to powinno starczyć D: Ktoś chętny na granie :D?
Da się jeszcze przedłużyć datę? :<
Bronek (przez W) się też przypominam Crowowi, że na sylwku może zrobić turniej na PC w Dynę Blaster, Duke Nukem i Warcrafta 1 lub 2 P: Co ne wakacyjnym wspominał :) Weźmiemy ze sobą 4 kompy, to powinno starczyć D: Ktoś chętny na granie :D?
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Jak odstanę jeszcze ciastko to macie do drugiego klepnięty domek ;)
Każdy kto chce zorganizować jakiś event jest mile widziany. Brak czasu raczej nam nie grozi, chociaż proponowałbym jeden turniej tego typu (nie cztery). Mnie w szczególności interesuje turniej DynaBlasta.
Ze swojej strony też szykuję jeden event, ale raczej nie na noc Sylwestrową. Jeśli ktoś chciałby w tą konkretną noc coś zorganizować to dajcie znać (jak już wybierzemy konwencję). Ubiegłoroczny event Arii ciężko będzie jednak przebić . . .
Ze swojej strony też szykuję jeden event, ale raczej nie na noc Sylwestrową. Jeśli ktoś chciałby w tą konkretną noc coś zorganizować to dajcie znać (jak już wybierzemy konwencję). Ubiegłoroczny event Arii ciężko będzie jednak przebić . . .
ja zrobiłam jakiś event? O_o
ah, Ziza mi przypomniał. Tak. Tego nigdy nikt nie przebije. Znajomi proponowali mi na ślub podobny event. Nie zrozumieli czemu spuściliśmy wzrok.
ah, Ziza mi przypomniał. Tak. Tego nigdy nikt nie przebije. Znajomi proponowali mi na ślub podobny event. Nie zrozumieli czemu spuściliśmy wzrok.
Na jeden turniej średnio opłaca się brać tyle PCtów, gdy zamiast nich można zabrac kogoś po drodze D: Dni jest kilka, więc można każdego dnia zrobić inny turniej a i tym bardziej jak ne będzie innych eventów. Ostatnio było z tym kiepsko, w tym roku też tak być może, więc przynajmniej zawsze będzie jakiś bonus w zapasie.
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Ktoś przypomni co to był za event?Crow wrote:Ubiegłoroczny event Arii ciężko będzie jednak przebić . . .
No, moi drodzy, zasiedzieliśmy się.
Potrzebujemy zrobić przedpłatę za domek w Kani. Z racji tego, że jak zawsze nie wiadomo ile będzie osób i na jak długo nie jestem w stanie określić Wam kwoty jaką wyniesie pobyt na osobę, toteż potrzebujemy wstępnych przelewów (nie zarabiam tyle żeby przed świętami założyć za ludzi :D) w wysokości 100zł.
Dane do przelewu:
PL75 1440 1387 0000 0000 1176 3828
Lukasz Wrona
Ksiezycowa 20
81-577 Gdynia
Kwota może się zwiększyć lub zmniejszyć (w to wątpię :D), wyrównywać będziemy na samym sylwestrze kto ma dopłacić, a komu można zwrócić. Tymczasem logować się na wasze wypasione konta i podsyłać drobniaki.
Przy okazji przypominam o tegorocznej konwencji, tj. postacie z bajek/kreskówek.
Liczę na dużą ilość czarownic, smerfów, puchatków czy żwirków i muchomorków, a może nawet Bolka i Lolka. Ma ktoś może pomysł na muzykę?
Potrzebujemy zrobić przedpłatę za domek w Kani. Z racji tego, że jak zawsze nie wiadomo ile będzie osób i na jak długo nie jestem w stanie określić Wam kwoty jaką wyniesie pobyt na osobę, toteż potrzebujemy wstępnych przelewów (nie zarabiam tyle żeby przed świętami założyć za ludzi :D) w wysokości 100zł.
Dane do przelewu:
PL75 1440 1387 0000 0000 1176 3828
Lukasz Wrona
Ksiezycowa 20
81-577 Gdynia
Kwota może się zwiększyć lub zmniejszyć (w to wątpię :D), wyrównywać będziemy na samym sylwestrze kto ma dopłacić, a komu można zwrócić. Tymczasem logować się na wasze wypasione konta i podsyłać drobniaki.
Przy okazji przypominam o tegorocznej konwencji, tj. postacie z bajek/kreskówek.
Liczę na dużą ilość czarownic, smerfów, puchatków czy żwirków i muchomorków, a może nawet Bolka i Lolka. Ma ktoś może pomysł na muzykę?
Chi czemu podajesz dane Crowa do przelewu?
Muzyka - jak bajki to muzyka z bajek :D
Muzyka - jak bajki to muzyka z bajek :D
Dane do przelewu w poście Chi są prawidłowe. Będziemy przelew z mojego konta robić.