Sylwester MW 12/13

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Post Reply
Chimeria

Re: Sylwester MW 12/13

Post by Chimeria »

Do początku grudnia chciałabym mieć zaliczki żeby z czegoś opłacić domek. PM me to dam nr konta.
USAGI

Post by USAGI »

Po konsultacji z Bronkiem (przez W) ustalilim, że możemy zostać i zamknąć domek jako ostatni. Będziemy jechać po sylwku pewnie do Jowa, więc mamy o 300kmów bliżej niż do wRocka [; Takoż zaklepiemy sobie jakoś wolne w pracy i będę prosiła o tutorial z zamykania domku x] JeeeJ w zeszłym roku było gorąco, a w tym zalejemy Kanię po wyjeździe wodą :D

Da się jeszcze przedłużyć datę? :<

Bronek (przez W) się też przypominam Crowowi, że na sylwku może zrobić turniej na PC w Dynę Blaster, Duke Nukem i Warcrafta 1 lub 2 P: Co ne wakacyjnym wspominał :) Weźmiemy ze sobą 4 kompy, to powinno starczyć D: Ktoś chętny na granie :D?
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Chimeria

Post by Chimeria »

Jak odstanę jeszcze ciastko to macie do drugiego klepnięty domek ;)
Crow

Post by Crow »

Każdy kto chce zorganizować jakiś event jest mile widziany. Brak czasu raczej nam nie grozi, chociaż proponowałbym jeden turniej tego typu (nie cztery). Mnie w szczególności interesuje turniej DynaBlasta.

Ze swojej strony też szykuję jeden event, ale raczej nie na noc Sylwestrową. Jeśli ktoś chciałby w tą konkretną noc coś zorganizować to dajcie znać (jak już wybierzemy konwencję). Ubiegłoroczny event Arii ciężko będzie jednak przebić . . .
Aria

Post by Aria »

ja zrobiłam jakiś event? O_o
ah, Ziza mi przypomniał. Tak. Tego nigdy nikt nie przebije. Znajomi proponowali mi na ślub podobny event. Nie zrozumieli czemu spuściliśmy wzrok.
USAGI

Post by USAGI »

Na jeden turniej średnio opłaca się brać tyle PCtów, gdy zamiast nich można zabrac kogoś po drodze D: Dni jest kilka, więc można każdego dnia zrobić inny turniej a i tym bardziej jak ne będzie innych eventów. Ostatnio było z tym kiepsko, w tym roku też tak być może, więc przynajmniej zawsze będzie jakiś bonus w zapasie.
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Rosomak

Post by Rosomak »

Crow wrote:Ubiegłoroczny event Arii ciężko będzie jednak przebić . . .
Ktoś przypomni co to był za event?
Chimeria

Post by Chimeria »

No, moi drodzy, zasiedzieliśmy się.

Potrzebujemy zrobić przedpłatę za domek w Kani. Z racji tego, że jak zawsze nie wiadomo ile będzie osób i na jak długo nie jestem w stanie określić Wam kwoty jaką wyniesie pobyt na osobę, toteż potrzebujemy wstępnych przelewów (nie zarabiam tyle żeby przed świętami założyć za ludzi :D) w wysokości 100zł.

Dane do przelewu:

PL75 1440 1387 0000 0000 1176 3828
Lukasz Wrona
Ksiezycowa 20
81-577 Gdynia

Kwota może się zwiększyć lub zmniejszyć (w to wątpię :D), wyrównywać będziemy na samym sylwestrze kto ma dopłacić, a komu można zwrócić. Tymczasem logować się na wasze wypasione konta i podsyłać drobniaki.

Przy okazji przypominam o tegorocznej konwencji, tj. postacie z bajek/kreskówek.
Liczę na dużą ilość czarownic, smerfów, puchatków czy żwirków i muchomorków, a może nawet Bolka i Lolka. Ma ktoś może pomysł na muzykę?
Rosomak

Post by Rosomak »

Chi czemu podajesz dane Crowa do przelewu?

Muzyka - jak bajki to muzyka z bajek :D
Crow

Post by Crow »

Dane do przelewu w poście Chi są prawidłowe. Będziemy przelew z mojego konta robić.
Post Reply