Summer Summit MW 2016
Moderator: Chimeria
Re: Summer Summit MW 2016
Z postu Crowa wynika raczej, że osoby dołączające do zjazdu "na ostatnią chwilę" będą pakowane do namiotu. Chyba.
To może ja też na wszelki wypadek zawczasu powiem, że moje preferencje nie przewidują namiotowania. :3
Cóż, jak zawsze jest trochę herpderpowo przez późne deklaracje terminów, ale też jak zawsze wszystko ułoży się dobrze. ^-^
To może ja też na wszelki wypadek zawczasu powiem, że moje preferencje nie przewidują namiotowania. :3
Cóż, jak zawsze jest trochę herpderpowo przez późne deklaracje terminów, ale też jak zawsze wszystko ułoży się dobrze. ^-^
W razie czego mamy do pożyczenia 2 os namiot i ew. pojedziemy do domu szybciej o jeden dzień. Przy dwójce osob chetnej na namiot i Kenjim ktory rowniez moze sie zwinąc dzien szybciej daje to -5 domkoosób (a aktualnie wg grafiku w miare pewnych uczestnikow jest 17, bo Gosia odpada w tym terminie).
Conquered, we conquer.
Osoby które zgłosiły się na czas:
1. Ada
2. Chimeria
3. Crow
4. kpt.Kenji
5. Magda
6. Mat
7. Mazoku
8. Noire
9. Norrdec
10. Raflik
11. Satsuki
12. Vertis
13. Xellas
14. Cyfer (kilka dni)
13 osób, 2 ochotników na namiot, spokojnie się w 2 domki zmieścimy. Ale zakładam, że jest jeszcze pare osób które hurr-durr dopiszą się później.
1. Ada
2. Chimeria
3. Crow
4. kpt.Kenji
5. Magda
6. Mat
7. Mazoku
8. Noire
9. Norrdec
10. Raflik
11. Satsuki
12. Vertis
13. Xellas
14. Cyfer (kilka dni)
13 osób, 2 ochotników na namiot, spokojnie się w 2 domki zmieścimy. Ale zakładam, że jest jeszcze pare osób które hurr-durr dopiszą się później.
Można prosić o wrzucenie listy uczestników zjazdu i miejsca zjazdu do 1 posta.
Edytowałam :)
Prośba do Crowa, by rzucił info jaki wyszedł ostatecznie koszt za dobę. Czy wpłacałeś zaliczkę i mamy Ci zrobić przelewy, czy wszystko płacimy tam na miejscu?
Prośba do Crowa, by rzucił info jaki wyszedł ostatecznie koszt za dobę. Czy wpłacałeś zaliczkę i mamy Ci zrobić przelewy, czy wszystko płacimy tam na miejscu?
Jak Trójmiasto planuje dojazd? Samochody?
Tak, w sobotę zostało wstępnie ustalone, że przynajmniej 3 samochody wyjadą z 3miasta - Crowa, Mazoka i mój.
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Fajnie. Ktoś mnie przygarnie?
I mnie?
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Matka Ada-Teresa pędzi na pomoc!
Mat, Kenji, ja mogę Was obu zgarnąć.
Chociaż pewnie przed samym wyjazdem jeszcze będą pasażerowe roszady między samochodami.
Niemniej miejsce macie zaklepane. Tym samym mamy jeszcze jedno awaryjne miejsce dla zbłąkanej duszyczki.
Mat, Kenji, ja mogę Was obu zgarnąć.
Chociaż pewnie przed samym wyjazdem jeszcze będą pasażerowe roszady między samochodami.
Niemniej miejsce macie zaklepane. Tym samym mamy jeszcze jedno awaryjne miejsce dla zbłąkanej duszyczki.
A girl has no name. No nickname.