Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
Chi dzieki za info o ekuz! Osobiscie tego nie widzialam a rok temu byly jakies tanie ubezpieczenia z mbanku
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Ubezpieczenie: Ja bede jutro wykupywał podobne do teog jakie miałem w zeszłym roku, na sprzęt i zdrowotne all inclusive razem z transprtem zwłok for free jak zeżrą mnie rekiny albo nabawie się dengi od komarów.
Warszofka: Jest o jakaś opcja, ewentualnie jak nikomu po mieście nie będzie się chciało biegać możemy przesiedzieć te parę godzin u mnie.
Warszofka: Jest o jakaś opcja, ewentualnie jak nikomu po mieście nie będzie się chciało biegać możemy przesiedzieć te parę godzin u mnie.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Jak Cie zezra rekiny to nie bedzie czego zbierac <3
Troche optymizmu, może akurat będziesz plażowała i morze wyrzucina brzeg nogę czy rękę do indetyfikacji :P
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Hej, kupiłem bilet na pociąg, który planowo jest 28-ego w Warszawie o 16:14. Czyli z pewnym zapasem na lot.
Ktoś chce mnie przygarnąć? :D
Chimeria wrote:Maz, ja o 17 (Raflik też jakoś podobnie) kończę pracę więc możemy się wszyscy spiknąć na jakiś obiad wspólny :)
Ja jestem 28-ego o 18:25 Dworcu Autobusowym Metro Młociny. Jest szansa bym się z kimś na lotnisko zabrał z centrum (czy gdzie się tam umówimy)?
Chi & Rafik wy lecicie w innym terminie niż ja i Maz?
No my z Rafem lecim 30.08 o 22:35. Więcej niż dwa tygodnie wolnego na raz, to luksus, na który jeszcze mnie nie stać. :P
Zdecydowałam, że biorę jeszcze insuanca w mbanku.
Zdecydowałam, że biorę jeszcze insuanca w mbanku.
Qq. Dni i godziny przyjazdu kazdej osoby (juz mi sie nie chcialo wywalac z listy Vanille) sa w topicu organizacyjnym na forum..........................
Chciałam to przekleić, ale w sumie tam są godziny przylotu, bez odlotu z Wawy, więc sprostowałam.Satsuki wrote:Qq. Dni i godziny przyjazdu kazdej osoby (juz mi sie nie chcialo wywalac z listy Vanille) sa w topicu organizacyjnym na forum..........................
Ja mogę się dołączyć do komitetu powitalnego/przechowalnianego/obiadowego w Wawie. Norrda nie będzie, ale ja chętnie.
Chciałabym zaznaczyć, że ode mnie jest bliżej na Okęcie niż od Cyfka :P (jedną skmką prawie spod domu na lotnisko).
Chciałabym zaznaczyć, że ode mnie jest bliżej na Okęcie niż od Cyfka :P (jedną skmką prawie spod domu na lotnisko).
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.